Tüp Bebek Merkezleri eurofertil altunizadede tüp bebek yaptıranlar..

fatos5353

Iki melegim
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
674
54
118
merhaba arkadaşlar ben bu ay allah izin verirse eurofertilde tüp bebek denemeye karar verdim aslında karar verdim diyorum ama kararsızım ..
gelin tüp bebek yaptırdığınız merkezleri ve doktorlarımızı yazalım ..
tüp bebek yaptırcak olanlara yardımımızolsun..

merhaba arkadaşlar ben bu ay allah izin verirse eurofertilde tüp bebek denemeye karar verdim aslında karar verdim diyorum ama kararsızım ..
gelin tüp bebek yaptırdığınız merkezleri ve doktorlarımızı yazalım ..
tüp bebek yaptırcak olanlara yardımımızolsun..
merhaba. acaba denediniz mi bu merkezi? ben de bu merkezi düşünüyorum da o yüzden soruyorum

merhaba. acaba denediniz mi bu merkezi? ben de bu merkezi düşünüyorum da o yüzden soruyorum
Ben 2 kez denedım orada negatıf ben hiç mem nun kalmadım arkadasım yıne son karar senın ama tavsıye etmıyorum hiç pozıtıf alan bırıyle karsılasmadım burdada tanıstıgım 4 arkadasta eurofertılde tedavı oldu onlarda hep negatıf bence başka bır merkezde basla şimdi 3. Denemem için başka merkezde başlıcam

hadi yaa :( ben de bugün tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim ve doktorum tüp bebek merkezine yönlendirdi. eurofertil harika bir ekip,kesinlikle tavsiye ederim dedi. daha derin derin araştırma yapamadım ama teşekkür ederim cevabın için arkadaşım. inşallah istediğin sonuca hayırlısıyla ulaşırsın bu sefer. peki şimdi nereyi düşündüğünü de sorabilir miyim? araştırma sürecindeyim de şu an

hadi yaa :KK43: ben de bugün tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim ve doktorum tüp bebek merkezine yönlendirdi. eurofertil harika bir ekip,kesinlikle tavsiye ederim dedi. daha derin derin araştırma yapamadım ama teşekkür ederim cevabın için arkadaşım. inşallah istediğin sonuca hayırlısıyla ulaşırsın bu sefer. peki şimdi nereyi düşündüğünü de sorabilir miyim? araştırma sürecindeyim de şu an
Canım benım tüplerımde tıkalı amelıyat oldum acılmadı sonra arastırırken eurofertılı gördüm dırek oraya gıttım görüşmeye ekonomık paketlerı vardı fıyat uygun dıye orayı sectım scmez olaydım gıttı paracıklarım:110:Eskıden bırkac doktor varmış onlar ıyıymış şimdi 2 tane bayan doktor var hurı ve alev hanım embrıyolarımın cok kalıtelı olmasına ragmen olmadı orda doktorları cok pasıf bıde hakan bey var ama o tv programlarına katılmaktan merkeze bıle ugramıyoo arkadaslarımdan bırı bıle pozıtıf sonuc olsaydı gıt derdım ama hadı benım tutmadı dıger 4 kişinınde tutmaması soru işaretı bırakıyo kafada 2 tedavı boyunca kackere gıdıp geldım bır allahın kulunu görmedım pozıtıf olan canım şimdi cok ıyı merkezler var tabıkı ama ben evıme bıraz yakın olsun dıye anadolu yakasında arastırdım umut tü bebegı tavsıye eden arkadaslar oldu görüşmeye gıttım ordakı doktorlarda dagılmış hep bır tane selen hanım dıye bır doktor var ordan vazgectım şimdi buldugum merkez kadıköy bagdat caddesınde fertı center tbm oradakı doktorlar zeynep kamılde görev yapmışlar istersen sende arastır orada tedavı olan 3 arkadasla tanıştım 2 si ilk denemesınde hamıle kalmış dıgerıde 2. Denemesınde hamıle kalmış zeynep kamıl gıbı bır hastanede görev yapmış bır doktor kötü olamaz heralde bu yüzden içim rahat orada başlıcam inşallah nuri delikara yı cok tavsıye eden ler oldu ona gıdıcem :KK39:

yaa ne kadar iyisin. uzun uzun yazmışsın. Allah razı olsun. tüp bebek aklımından ucundan bile gecmiyodu ve pat diye yüzleşmek zorunda kalınca ne yapacagımı şaşırdım açıkçası. forumlarda da arıyorum ama o kadar çok başlık var ki...aynı şey onlarca defa yazılmış. verdiğin bilgiler beni fazla fazla aydınlattı canım çok teşekkür ederim. ben de anadolu yakasındayım. doktorum bir de gebzedeki anadolu sağlığı önerdi. orayla ilgili de pek bişey bulamadım. ne kadar zor karar vermek :( inşallah bize olumlu sonuçlara götürecek hayırlı kişilerle karşılaşırız hepimiz. ameliyatını nerde olduğunu da söyler misin?

Canım benım tüplerımde tıkalı amelıyat oldum acılmadı sonra arastırırken eurofertılı gördüm dırek oraya gıttım görüşmeye ekonomık paketlerı vardı fıyat uygun dıye orayı sectım scmez olaydım gıttı paracıklarım:110:Eskıden bırkac doktor varmış onlar ıyıymış şimdi 2 tane bayan doktor var hurı ve alev hanım embrıyolarımın cok kalıtelı olmasına ragmen olmadı orda doktorları cok pasıf bıde hakan bey var ama o tv programlarına katılmaktan merkeze bıle ugramıyoo arkadaslarımdan bırı bıle pozıtıf sonuc olsaydı gıt derdım ama hadı benım tutmadı dıger 4 kişinınde tutmaması soru işaretı bırakıyo kafada 2 tedavı boyunca kackere gıdıp geldım bır allahın kulunu görmedım pozıtıf olan canım şimdi cok ıyı merkezler var tabıkı ama ben evıme bıraz yakın olsun dıye anadolu yakasında arastırdım umut tü bebegı tavsıye eden arkadaslar oldu görüşmeye gıttım ordakı doktorlarda dagılmış hep bır tane selen hanım dıye bır doktor var ordan vazgectım şimdi buldugum merkez kadıköy bagdat caddesınde fertı center tbm oradakı doktorlar zeynep kamılde görev yapmışlar istersen sende arastır orada tedavı olan 3 arkadasla tanıştım 2 si ilk denemesınde hamıle kalmış dıgerıde 2. Denemesınde hamıle kalmış zeynep kamıl gıbı bır hastanede görev yapmış bır doktor kötü olamaz heralde bu yüzden içim rahat orada başlıcam inşallah nuri delikara yı cok tavsıye eden ler oldu ona gıdıcem :KK39:

yaa ne kadar iyisin. uzun uzun yazmışsın. Allah razı olsun. tüp bebek aklımından ucundan bile gecmiyodu ve pat diye yüzleşmek zorunda kalınca ne yapacagımı şaşırdım açıkçası. forumlarda da arıyorum ama o kadar çok başlık var ki...aynı şey onlarca defa yazılmış. verdiğin bilgiler beni fazla fazla aydınlattı canım çok teşekkür ederim. ben de anadolu yakasındayım. doktorum bir de gebzedeki anadolu sağlığı önerdi. orayla ilgili de pek bişey bulamadım. ne kadar zor karar vermek :KK43: inşallah bize olumlu sonuçlara götürecek hayırlı kişilerle karşılaşırız hepimiz. ameliyatını nerde olduğunu da söyler misin?
Rıca ederım canım senı cok ıyı anlayabılıyorum artık arstırmaktan pisikojim bile bozuldu yatıyorum kalkıyorum tüp bebek merkezı arastırmaktan mahfoldum bır kez daha negatıfe tahamulum kalmadı bu surec hem maddı hem manevı cok mahfettı benı inşallah ılk denemende hayırlı sonuclarını alırsın umurum anadolu merkezıyle ılgılı hiç fıkrım yok malesef artık arastırmaktanda yoruldum laporoskopi amelıyatımı zeynep kamılde olmuştum ama şimdiki aklım olsaydı ümranıye devlete gıderdım orada robotık cerrahı işlemıyle tüplerın acılması mümkünmüş yaşın daha küçükse bence onu bır arstır sana tavsıyem çünkü tüp bebek okadar yorucu bir yol ki birde negatıf olunca pisikolojık olarak cok cöküyorsun :KK51:

Canim kusura bakma cok gec yaziyorum yeni gordum yazini..evet bende eurofertil tup bebek merjezinde denedim ve hamile kaldim oglum kucagimda cok sukur cokta memnun kaldim hizmetten. Vee ikinciye hamileyim buda kendiliginden oldu hatta surpriz oldu. Insallah sende en kisa surede mutlu sona ulasirsin

Canim kusura bakma cok gec yaziyorum yeni gordum yazini..evet bende eurofertil tup bebek merjezinde denedim ve hamile kaldim oglum kucagimda cok sukur cokta memnun kaldim hizmetten. Vee ikinciye hamileyim buda kendiliginden oldu hatta surpriz oldu. Insallah sende en kisa surede mutlu sona ulasirsin
çok teşekkürler. sizin adınıza cok sevindim Allah bağışlasın evlatlarınızı

Merhaba
hadi yaa :KK43: ben de bugün tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim ve doktorum tüp bebek merkezine yönlendirdi. eurofertil harika bir ekip,kesinlikle tavsiye ederim dedi. daha derin derin araştırma yapamadım ama teşekkür ederim cevabın için arkadaşım. inşallah istediğin sonuca hayırlısıyla ulaşırsın bu sefer. peki şimdi nereyi düşündüğünü de sorabilir miyim? araştırma sürecindeyim de şu an
Merhaba tuplerin iz kapalıyken mi aşılama yaptırdıniz suan 7 haftalik hamile olduğunuzu okudum allahım kucağına almayi nasip etsinn ben d e 2 tüpüm de tıkalı çıktı laparoskopi önerdi zeynep kamil de ama ben de eurofertil da tüp bebek düşünüyorum

Merhaba

Merhaba tuplerin iz kapalıyken mi aşılama yaptırdıniz suan 7 haftalik hamile olduğunuzu okudum allahım kucağına almayi nasip etsinn ben d e 2 tüpüm de tıkalı çıktı laparoskopi önerdi zeynep kamil de ama ben de eurofertil da tüp bebek düşünüyorum
Benim de hsgde kapali çıktı iki tüpüm tüp bebek öncesi laparoskopi olmak istedim belki dogal yollardan hamile kalabilirim diye. Ameliyat yapan dojtorum tuplerin ikisinin de açık ve sorunsuz olduğunu söyledi. Ben de aşılama yaptirdim ve tuttu çok şükür. Hic pisman olmadım laparoskopi olduguma.hsg den daha kolay gecti benim icin :)

Benim de hsgde kapali çıktı iki tüpüm tüp bebek öncesi laparoskopi olmak istedim belki dogal yollardan hamile kalabilirim diye. Ameliyat yapan dojtorum tuplerin ikisinin de açık ve sorunsuz olduğunu söyledi. Ben de aşılama yaptirdim ve tuttu çok şükür. Hic pisman olmadım laparoskopi olduguma.hsg den daha kolay gecti benim icin :)
Neguzel ben çok korkuyorum laparoskopi den nerde oldun ameliyati cvp için de ayrıca çok teşekkürler

Back
X