- 9 Temmuz 2017
- 90
- 71
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de geçen sene eurofertilde alev hanıma gittim çok memnun kalmadım ki negatif aldım merkezde çok soğuk geldi bana nedense inşâAllah size iyi gelir pozitif sonuç alırsınızMerhaba arkadaşlar ben eurofertilde tüp bebek tedavisi için başlayacaktım alev hanim ile ama alev hanim da tatile çıkmış
Özlem hanim var dediler ama ben hiç tanımıyorum tedavi olan varmi yardim ederseniz çok sevinirim.
Himmm hayırlısı bakalim yarin belli olacak tedaviye başlayıp baslamayacagimBen de geçen sene eurofertilde alev hanıma gittim çok memnun kalmadım ki negatif aldım merkezde çok soğuk geldi bana nedense inşâAllah size iyi gelir pozitif sonuç alırsınız
Özlem hn yeni mi ki orada? Ben Hakan Bey'de tedavi görmüştüm. Alev hn'ı biliyorum ama özlem hn'ı hiç duymadım.Merhaba arkadaşlar ben eurofertilde tüp bebek tedavisi için başlayacaktım alev hanim ile ama alev hanim da tatile çıkmış
Özlem hanim var dediler ama ben hiç tanımıyorum tedavi olan varmi yardim ederseniz çok sevinirim.
2016 da başlamış bende hiç görmedim yarin tanışacazÖzlem hn yeni mi ki orada? Ben Hakan Bey'de tedavi görmüştüm. Alev hn'ı biliyorum ama özlem hn'ı hiç duymadım.
Evet şükür pozitifi onunla elde ettik.2016 da başlamış bende hiç görmedim yarin tanışacaz
Pozitifmi oldu hhakan beyde
Teşekkür ederim amin inşallahEvet şükür pozitifi onunla elde ettik.
Darısı sizin başınıza diliyorum:)
Hatta iki dondurulmuşum vardı başka merkeze geçtim çok yanlış tedaviler uygulandı bana:/ Özge bey vardı o gidince gelmiş demek ki Özlem hanım özge bey çok iyiydi gitmeseydi onda devam ederdimHimmm hayırlısı bakalim yarin belli olacak tedaviye başlayıp baslamayacagim
9750 en son ama şimdi artmıştir kesin çünkü muaeyene ücreti 350 idi 400 olmuşBu merkezin guncel fiyatlari nasil acaba arkadaslar?
Evet özlem hanim çok sakin istediğin zaman ulaşabiliyorsunuzBen özlem hanımla başladım onunla bitirdim iyiki tanımışım kendisini önce allahın izniyle sonra onun güzel ilgisi çabasıyla şuan 9 haftalık gebeyim çok tatlı bi bayan doktor havaları olmayan istediğiniz herşeye çok sakin cevap veren bir doktor 19 temmuzda oldu transferim allahıma bin şükür pozitif merkezde çalışan herkeste gayet güler yüzlüydü çok sıcak davrandılar bana demekki bazıları elektrik alamıyor. her yazdığımla cevap verdi sağolsun ulaşmakta hiç zorluk çekmedim bugüne kadar hala kendisiyle devam ediyoruz kontrollerime kendisine gidiyorum.
hakkınızda hayırlısı olsun cnm hiçbir doktor başarısız olmak için transfer yapmaz allahın bileceği iş doktorlar sadece vesile oluyor bence allah tez zamanda isteyen herkese nasip eder inşallahhhEvet özlem hanim çok sakin istediğin zaman ulaşabiliyorsunuz
Ama ben tedavimi alev hanimla başladım bu ay