Günaydın.
Zelak benim birinci denememde tuttu canım.3 embriyo transfer edilip,üçüde tuttu.Uzun protokol uygulandı bana.Asp,r,n,vitamini kullanıp adet olduğumda tedavi başladı canım.
Benim tedavim kısa protokol başladı arkadaşlar
Pazartesi günü göbekten iğnelerle başladık. öncesinde hiçbişey kullanmadım. Şu anda vitamin ve corasprin de kullanıyorum. Zaten Önceki hafta perşembe günü gittik görüşmeye, 38 yaşımda olduğum için hemen başladı tedavi. Sanırım benim gibi ileri yaşta olanlara uygulanıyor bu tedavi. Zaten yeterince vakit kaybettik. Hayırlısı bakalım.
Slm kızlar.Ramazan ayınız mübarek olsun.Allah'ım bu mübarek günlerin hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin.Emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
Tedaviler nasıl gidiyor?
Welike ne zaman başlıyorsun tedaviye tekrar?
Penses sen ne yaptın canım hastane işini,gittinmi Farabi hastanesine?
Benim tedavim kısa protokol başladı arkadaşlar
Pazartesi günü göbekten iğnelerle başladık. öncesinde hiçbişey kullanmadım. Şu anda vitamin ve corasprin de kullanıyorum. Zaten Önceki hafta perşembe günü gittik görüşmeye, 38 yaşımda olduğum için hemen başladı tedavi. Sanırım benim gibi ileri yaşta olanlara uygulanıyor bu tedavi. Zaten yeterince vakit kaybettik. Hayırlısı bakalım.
canım hayırlı olsun tedavin işallah allah gönlüne göre verir sen hangi dr. ve hangi ilacı kullanıyorsun bende haziran ayında denedim ama tutmadı bu adetimde tekrar dogum k. hapıyla başlıcam bana önce aspirin kullandımamışlardı ama ben bi genetik merkeziyle görüştüm ve aspinin niye kullanmadın tüp bebekte kullanılıyor dedi bende dr. ma sorcaktım zaten canım bide folik asit kullanılıyor bildigim kadarıyla senin ilk denemenmi............:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?