kızlarrr sayfamız iyice gerılere gidiyo yaa nerelerdesınız bi haberler var mı benım bebeklerın ikiside erkekmıs söylemişmiydim
rosecim senin tedavin nasıl gidiyor ignelere başladınmı ikinci denemenin fiyati ne kadar indirim oluyormu
iyi gidiyor canım 1 ağustosta iğnelere başlıyacam Allahımın izniyele inşallah evet canım ikinci denemede biraz indirim yaptılarlar bakalım hayırlısı 2000 tl falan olacak galiba ilaçlar dahil degil bu fiyata
canım daha kararsızım eylül veya ekim gibi başlarım sen kaç ay ara verdin dr. bişey diyormu iki ay üç falan ara verin diye işallah senden bi güzel haber alırımda bende hevese gelirim hemen başlarım
Welike canım moralini,enerjini topla en kısa sürede senide artık aramızda görmek istiyoruz.Hayırlısıyla inş. başlıcağın tedavi olumlu olur.
ben hiç ara vermedim gibi bişey canım ben test günümde zaten adet görmüştüm ondan sonraki adetimde gittim ve bende kist oluşmuştu doğum kontrol hapıyıla başladım ve ve 3cü adetimde tekrar dogum konrol hapıyla uzun protokolle tedaviye tekrar başladım ben aslında ara vermek istiyordum ama işte bilmiyorum doktorum başlıyalım dedi bende tekrar başladım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?