Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar Allahıma hesapsız şükürler olsun hamd olsun rabbimeki hamileyim :CüvCüv:11 günde degerim 282 çıktı doktorum iyi dedi ayın 12 ikisinde tekrar gideceğim Allahım izin verirse hastaneye çok güzel bir duygu Allahım herkese yaşatsın inşallah

canım inan çooooooooooooookkkkkkkkk sevindim işallah saglıkla kucagınada alırsınben çok inanıyordun senin bayrama hamile girecegine bu haber çok güzel darısı bizlerin basına a.s.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyyy canım çoook sevindim yaaaaa hayırlı olsun konya eurofertıl bı harıka yaaaaaaaaaaaaaa allah hepsinden razı olsun .2iz yada 3üz mü geliyo yoksa

rose valla dün yokdun 2 kere bakrktm korktum olumsuz diye çokkkk sevindim hayırlısı olur inşallah sonuna kadar allah sonuna kadar yardımcı olsun inşallah sağ salim kucağına alısın

rose cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almani nasip etsin rabbim
darisi bizlere insallah

mrb meryem sizin dr kim

mrb ben belcikada yasiyorum ve konyaliyim
belcika da 3 asilama 2 tup bebek denedik olmadi 2.tup bebegi bu ay yaptirdik olmadi
demekki allah nasip etmemis
insallah bidaha kine konyada yaptirmayi dusunuyoruz onun icin buraya girdim sizin soyledikleriniz cok onemli benim icin

penses senin durum ne tedavi aşamasndmsın beklememe?

canım benım alttakı grafıkten de anlasıldıgı üzere allah nasıp ederse 28 haftalık ikiz erkek bebek beklıyorum.tedavı süreci bıtelı çok oldu.allah sızlerede nasıp eder inşallahhhh eurofertıl konya bi harıkaaaa

maryshelley80 welike penses meryem42 zelakd kızlar hepinize teşekkür ederim isteyen herkesin darısı başına inşallah hamile olanlarınkide inşallah sorunsuz sonuna kadar iyi gider inşallah

Son düzenleme:
Rose hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirir inş.Sağlıcakla bebişini-bebişlerini kucağına alırsın.Çok sevindim.Allah olmayan herkese bu duyguyu nasip etsin inş.
Penses nasılsın canım?Kasılmaların vardı sanırım.

Rose hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirir inş.Sağlıcakla bebişini-bebişlerini kucağına alırsın.Çok sevindim.Allah olmayan herkese bu duyguyu nasip etsin inş.
Penses nasılsın canım?Kasılmaların vardı sanırım.

amin inşallah canım hepimiz kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi Allahımın izniyle inşllah kızlar size birşey soracağım ara ara benim karnımda ağrılarım oluyor bu normalmidir

rosecim nasılsın hamiş olmak nasıl.....canım sen aspirin ve vitamin kullandın mı bide hangi igneleri kullandın

Back
X