Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

teşekkürler canım çok güzel bir duygu Allahım sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah canım bugün keseleride gördük Allahıma şükürler olsunki ikiz dedi doktorum hayırlısı Allahımdan

ben aspirin kullanmadım vitaminde transferden sonra kullanmaya başladım

iğnede koldan decapeptyl göbekdende gonal f kullandım canım

kizlar neden kimse gelmiyo bu topike
bende konyaliyim ve yilbasinda tup bebek icin turkiye ye gelicez allahin iziniyle yani konyaya
kizlar beni yanliz birakmayin tecrubelerinizi paylasin
bende eurofetili dusunuyorum

slm kızlar bende sizdenim.
aranıza yeni katıldım. konya eorufertilde tüp bebek tedavisine henüz başladı. ilaç verdi bir dahaki ay inşallah işlemlere başlayacağız. yazılarınızı okuyorum bebek bekleyenler için çok mutlu oldum. rose sana çoksevindim. bayrama hamile kalırım demişsin. bana da du edin. bebişimi elime alyım hayırlısı ile.
arkdaşar yumurta toplama ve transfer safhasında çok acı hissediliyor mu? ben çok korkuyorum da.

slm kızlar bende sizdenim.
aranıza yeni katıldım. konya eorufertilde tüp bebek tedavisine henüz başladı. ilaç verdi bir dahaki ay inşallah işlemlere başlayacağız. yazılarınızı okuyorum bebek bekleyenler için çok mutlu oldum. rose sana çoksevindim. bayrama hamile kalırım demişsin. bana da du edin. bebişimi elime alyım hayırlısı ile.
arkdaşar yumurta toplama ve transfer safhasında çok acı hissediliyor mu? ben çok korkuyorum da.

hg aramiza rabbim yardimsin olsun insallah tedavin sonunda bebegine kavusursun
yumurta toplamada anestezi veriyolarmis turkiyede yani yatiyosun hic his etmiyosun ben belcikada yasiyorum ve burda lokal anestezi yapiolar cok hafif bir agri vardi karnimda o kadar ama turkiyede hic bisey his etmezsin bence
transferde anestezi yok ama hic bisye his etmisyosun yani agri falan olmuyo 2 kere tup bebek yaptiran biri olarak soyluyorum agrili bir islem degil
insallah rabbim yuzunu guldurur :Saruboceq:

Meryem'cim canım sağol bana da ağrı olmayacağını söyledi doktorlar ama biraz canım az olduğu iiçin yinede kafamda soru işaretleri oluyor acaba acı hisssedermiyim diye temennilerin için çok teşekkürler
dilerim Allah'ım sizede bizede nasip etsin. ve isteyen herkese aşamalarını ve haberlerimni beklerim yine. bende sizle paylaşırım
hoşçakalın

meryem benin ilk gidişimdi eurofertile. ama olumlu izlenimlerle ayrıldım. ilgi alaka güzeldi. 2 . defa ekimimn başında gidicem.için rahat olsun bi gel bakalım önce türkiyeye

Meryem'cim canım sağol bana da ağrı olmayacağını söyledi doktorlar ama biraz canım az olduğu iiçin yinede kafamda soru işaretleri oluyor acaba acı hisssedermiyim diye temennilerin için çok teşekkürler
dilerim Allah'ım sizede bizede nasip etsin. ve isteyen herkese aşamalarını ve haberlerimni beklerim yine. bende sizle paylaşırım
hoşçakalın

canim hic soru isareti kalmasin aci cok az oluyo bazende hic olmuyo
amin canim insallah hepimize nasip eder
cok sevinirim canim burda paylasirsan haberlerini bekliyorum insallah
bekliyorum burdan haberdar edelim birbirimizi

meryem benin ilk gidişimdi eurofertile. ama olumlu izlenimlerle ayrıldım. ilgi alaka güzeldi. 2 . defa ekimimn başında gidicem.için rahat olsun bi gel bakalım önce türkiyeye

sagol cnm tesekkur ederim burda paylasirsan cok sevinirim bende insallah gelmeden once ariyacagim bekliyorum seni ben girerim her zaman bu topiye istersen msnadresimide veririm
iyi aksamlar

tmm canım sende çok sağol 10 gün sonra benim randevum var olan biteni anlatırım sana. buradan mesajlaşırız. benim msn adresim yok kendine iyi bak

Penses sağol şükür iyiyim.Şimdilik bir sıkıntım yok ufak tefek kramplar dışında.Ondada bişey çıkmadı.ınş. dayanabildiğimiz yere kadar sıkıntısız bir şekilde dayanırız.
Hastane olarak anıtamı gidiyorsun?

evet canım aynen anıta devam nacıye hanımı bırakmaya nıyetım yok benım allahın izniyle doğumu mu o gercekelstırsın istiyorum

evet canım aynen anıta devam nacıye hanımı bırakmaya nıyetım yok benım allahın izniyle doğumu mu o gercekelstırsın istiyorum

slm bir şey sorucam penses sana. acaba anıt hastahanesinde tüp bebek ünitesi varmı yok sa sadece kontrol amaçlımı gidiyorsun oraya? bende konya euorfertilde başladım tedaviye.

slm bir şey sorucam penses sana. acaba anıt hastahanesinde tüp bebek ünitesi varmı yok sa sadece kontrol amaçlımı gidiyorsun oraya? bende konya euorfertilde başladım tedaviye.

sarikiz1 canım tedavin hayırlı olsun inşallah canım bende eurofertide yaptırdım ikinci denememde 7 haftalık hamileyim Allahıma şükürler olsunki

yok canım ama zaten 35 36lara gelırsen gerek kalmıyomus.ben doktorumdan çok memnun oldugum için hastaneyı bırakmak istemedım .nacıye hanım bize eger erken doğum gibi bi belırtın olursa mesela allah korusun su gelmesı kanama gibi direk baskente gidiyorsun dedi benım bebekler ikiz oyüzden .yanı bı kaç hastaneyle anlasması varmıs anıtın bıldıgım kadaryla oyüzden burada kaldım .allahım inşallah nacıye hanımda doğum yapmayı nasıp eder de gerek kalmaz bu tür şeylere simdilik bı sıkıntı yok doktorum doğumdan bıle bahsetmıyo bana yanı su gün alırınır gibi bişey demedı hiç bu zamana kadar bakalım hayırlısı

arkadaşlar merhaba
uzun zamandır yazamadım çünkü evde dinleniyordum, evet ben de hamileyimmmmmm
Şükürler olsun Rabbime nasip etti bugünleri de, inşallah kucağımıza almayı da nasip eder bebişimizi.
Darısı bizim gibi isteyen bütün kullarının başına, her an dua ediyorum herkes için..ıyi ki Eurofertili tercih etmişim, Fuat ve Dilek hoca dünya tatlısı insanlar, bütün personel de güleryüzlü, ilgili, samimi. Hepsinden Allah razı olsun. ınanın tereddüüt etmemeniz için yazıyorum bunları. Ben 13 yıldır çocuk sahibi olmaya uğraşıyorum, gitmediğim doktor, hastane kalmadı ankarada ve konyada. Ben eurofertildeki ilgiyi güleryüzü temizliği hiçbiryerde görmedim. Konya Erofertil deki pozitif enerjiyi daha içeriye adım attığınızda hissediyorsunuz. Beni de çeken bu güleryüz oldu zaten. Allahıma şükürler olsun vakti de gelmiş, doktorum sebebi oldu, Allah nasip etti. Hepinize dua ediyorum arkadaşlar...Allah yardımcımız olsunnn

Back
X