slm hanımlar ben tüp bebek yaptırmak zorunda olanlardanım(( euro fertil ve umutla görüştüm kararsız kaldım tabi şans ama yine de insan bilmek istiyo yaptıran arkadaşlar yol gösterirse sevinirim herşeyin hayırlısı
slm hanımlar ben tüp bebek yaptırmak zorunda olanlardanım(( euro fertil ve umutla görüştüm kararsız kaldım tabi şans ama yine de insan bilmek istiyo yaptıran arkadaşlar yol gösterirse sevinirim herşeyin hayırlısı
ben o paneli hiç beğenmedim.Sırf anatolia'ya hasta toplamak için yapılmış bir toplantıydı.Buradaki doktorların tüp bebekle ilgili doğru dürüst deneyimleri yok,ayrıca kendine güvenlerinin de olmadığı seslerinden belli.o nedenle kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum.Anatolia'ya verecek kadar param olsa burdakilerle niye uğraşayım.Oraya giderim.Ben burdaki eurofertilde yaptırmaya net olarak karar verdim.Bu doktorlardan daha iyi benim doktorum.
merhaba kızlar yazınızı okuyunca nerden nereye dedim... ben 3 yıldır fuat alinin hastasıydım batmanda. fuat ali bey bu yıl gitti konyaya. burda tüp bebek merkezi yok normal bir hastaneydi. şimdi tüp işine girmiş şaşırddım.kişilik olarak iyidir ama tüp işinde tecrübesi varmı bilemicem .biraz unutkandır herdefasında kendinizi yeniden anlatmanız gerekecek.allah tedavinizi hayırlı sonuçlandırsın gerisi boş
rose fiyat hakkında ne dedil euro fertil
2.850 tl dediler
canım ya bu fiyat devlet güvencelimi bizim ssk mız yok da kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?