Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

selam kızlar malesef haberler iyi değil ameliyat oldum bugün hastaneden taburcu oldum bebek çok tehlikeli bir yere yerleşmiş aldılar biraz daha geç kalınsaymış büyük bir kanama ile hayati tehlike olabilirmiş şimdi iyiyim çok şükür kısmet değilmiş bu sefer hayırlısı allahtan artık

Artrit seniçok merak etmiştim.. Hayırlısı olsun canım. Senin hayatın çok daha önemli... Demek ki zamanı gelmemiş daha, bunlar da yaşanacakmış, Allah hayırlısıyla versin canım... Vakti gelince Allah yollarını birbir açar, sana da verir bebeğini... Sen iyi ol yeter ki...

bende patates kızartması, makarna, yoğurt, ekmek arası peynir zeytin domates le takılıyorum bu ara.. birde peynirli tost.....

gece bile bulanıyor ya uykumdan uyandırıyor..kafamçokkarıştı

Menümüz hemen hemen aynı canım, domates dışında...:) Mevsimi olmadığı için domatesi yemedim ben. Benim bulantım olmadığı zaman bebeğime bişey mi oldu diye moralim bozuluyordu bu sefer de:)) Hem güzel hem de zor günler işte...

slm kizlar nasilsiniz
yarin geliyoruz allahin izniyle
ocak basi gibi de baslariz hayirlisiyla tedaviye bir sorun cikmazsa
kendinize iyi bakin kizlar allaha emanet olun hamisler bebislere de iyi bakin
turkiyede nete giremem herhalde evde net yok ama gittigim yerlerde net bulursam yazarim sizlere

meryem 42,hayırlı yolculuklar.bende ocak ayında tüp bebeğe başlıyacağım,kısmetse..kim bilir belki tedavimiz aynı günlere denk gelir:))

slm kizlar nasilsiniz
yarin geliyoruz allahin izniyle
ocak basi gibi de baslariz hayirlisiyla tedaviye bir sorun cikmazsa
kendinize iyi bakin kizlar allaha emanet olun hamisler bebislere de iyi bakin
turkiyede nete giremem herhalde evde net yok ama gittigim yerlerde net bulursam yazarim sizlere

Şimdiden hoşgeldin canım... Allah yardımcın olsun, dualarım seninle ve bebek isteyen herkesle... İnşallah senin de hamileyimmmm haberini görecez burada....

üzülme canım ya herşeyde vardır bi hayır bende 6 haftalık dış gebelik ameliyatı oldum elim boş ameliyat ağrılarımla geri döndüm herşeyin zamanı vardır inşallah zamanı gelince rabbim bizede verecektir

arkadaşlar bugün test yaptırdım sonuç malesef negatif.çok üzgünüm.

Üzülme canım desem de üzüldüğünü biliyorum, bu duyguları çok yaşadım ama Allah'tan ümit kesilmez... Dularımız seninle, birgün seni de güldürecek bebeğini verecektir Rabbim...

üzülme canım ya herşeyde vardır bi hayır bende 6 haftalık dış gebelik ameliyatı oldum elim boş ameliyat ağrılarımla geri döndüm herşeyin zamanı vardır inşallah zamanı gelince rabbim bizede verecektir

çok üzüldüm canım dış gebelik miymiş senağlama

çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın

çok üzüldüm canım dış gebelik miymiş

çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın

çok sağol canım benim için kötü bir deneyim oldu allah kimseye yaşatmasın sanada bebişlerini hayırlısıyla kucağıana almayı nasip etsin

Rose cinsiyetlerini öğrendin mi? Çikolatanın faydası oldu mu?:) Bu arada hareketlerini hissetmeye başladın mı?

Rose cinsiyetlerini öğrendin mi? Çikolatanın faydası oldu mu?:) Bu arada hareketlerini hissetmeye başladın mı?

evet canım cinsiyetlerini ögrendim ama çikolata falan yemedim kızlarım olacakmış Allah nasip ederse inşallah hareketlerinide yenei yeni iki üç gündür hissediyorum Allahıma şükürler olsunki çok güzel bir duygu darısı isteyen herkesin başına inşallah

Back
X