Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

evet canım cinsiyetlerini ögrendim ama çikolata falan yemedim kızlarım olacakmış Allah nasip ederse inşallah hareketlerinide yenei yeni iki üç gündür hissediyorum Allahıma şükürler olsunki çok güzel bir duygu darısı isteyen herkesin başına inşallah

canımm çok sevindimm.. gözün aydın.....

inşallah bende görürüm o günleri çok merak ediyorum:kedi:

evet canım cinsiyetlerini ögrendim ama çikolata falan yemedim kızlarım olacakmış Allah nasip ederse inşallah hareketlerinide yenei yeni iki üç gündür hissediyorum Allahıma şükürler olsunki çok güzel bir duygu darısı isteyen herkesin başına inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım... Ben de bugün Eurofertildeydim. Üçlü test için kan tahlili verdim. Dilek Hanım baktı ama cinsiyetini göremedi, emin olmadan bişey söylemek istemedi, Tülin Hanım kız olduğunu söylemişti ama ben rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum:) hayırlısı bakalım. Hareketlerini hiç hissetmiyorum, ekranda görüyorum hareketini, ama içimde hiç bir kıpırtı yok:))

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım... Ben de bugün Eurofertildeydim. Üçlü test için kan tahlili verdim. Dilek Hanım baktı ama cinsiyetini göremedi, emin olmadan bişey söylemek istemedi, Tülin Hanım kız olduğunu söylemişti ama ben rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum:) hayırlısı bakalım. Hareketlerini hiç hissetmiyorum, ekranda görüyorum hareketini, ama içimde hiç bir kıpırtı yok:))

amin inşallah canım daha hissedersin hareketlerini canım kız oglan hiç fark etmez yeterki hayırlısı olsun canım

kızlar hepinize mutluluk sağlık ve huzur dolu yepyeni bir yıl diliyorum.........opuyorumnanaktan

amin inşallah canım daha hissedersin hareketlerini canım kız oglan hiç fark etmez yeterki hayırlısı olsun canım

cinsiyet hiç önemli dğeil, her çocuğun hissi bir başka güzel. allah inşalah ikisin de tatmanızı nasip eder. hepinize sağlık mutluluk huzur ve mutluluk dolu çok güzel yıllar diliyorum.sadece 2010 için değil ömür boyu.... sevgiyle kalın ..

hiç bişey yiyemediğim için pazar gecesi çok halsiz düşüp acile gittik.

2 şişe serum yedim..

dün bebekleri gördüm iyilerdi.. onlar iyiler ama ben bittim....

şu 12 hafta hayırlısıyla geçsin allahım çok zormuş.......

2 şişe serum yedim..

çok geçmiş olsun canım kendine bebeklerine dikkat et az kaldı sabret biraz daha allah yardımcın olsun...

2 şişe serum yedim..

ben bu siteye yeni üye oldum eurofertil nasıl bi yer bana bilgi verirsen sevinirim

slm kizlar nasilsiniz ben konyadayim net bulamadim simdi hastanedeyim cepten giriyorum
allahin izniyle yarin ignelere basliyorum
dualarinizi eksik etmeyin
kendinize iyi bakin allaha emanet olun

ayrıca inşallah bebeklerine sağsalim kavuşursun

euro fertili seçmekle doğru yapmışsın canım

çok iyi bir merkez...

aklında hiç soru işareti kalmadan başlıyor ve bitiriyorsun..

dr una güven. zaten her aşamadan seni telefonla bilgilendiriyorlar..

tam olarak öğrenmek istediğini yazarsan daha net açıklarım canım

inşallah herşey güzel olur hakkında hayırlısı olsun.......

2 şişe serum yedim..

Geçmiş olsun canım... İnşallah bundan sonrası kolay olur.. Ben yattığım için fazla bakamıyorum bilgisayara. Dün geceyi yine hastanede geçirdik. Sabah kasık ağrılarıyla uyandım, öğlene kadar geçer diye bekledim geçmedi. Doktorumu aradım hemen gel dedi. Sonuç benim yaramaz kızım yine aşağılarda geziniyor, rahimde kasılmalar da varmış. Sabaha kadar 5 şişe serum yedim. Nidilat başladık, erken doğumu önleyiciymiş. Sabah baktı doktorum yukarı çıkmış bebeğimiz, yatacaksın dedi, yürümek bile yasak:( Ben sanıyordum ki iş hamile kalmakta... Hamile kaldıktan sonrası da çok zormuş... Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...

slm kizlar nasilsiniz ben konyadayim net bulamadim simdi hastanedeyim cepten giriyorum

Allah yardımcın olsun canım... Dualarım seninle...

canım tedavin hayırlı olsun

inşallah güzel sonuçlar alacaksın..

Geçmiş olsun canım... İnşallah bundan sonrası kolay olur.. Ben yattığım için fazla bakamıyorum bilgisayara. Dün geceyi yine hastanede geçirdik. Sabah kasık ağrılarıyla uyandım, öğlene kadar geçer diye bekledim geçmedi. Doktorumu aradım hemen gel dedi. Sonuç benim yaramaz kızım yine aşağılarda geziniyor, rahimde kasılmalar da varmış. Sabaha kadar 5 şişe serum yedim. Nidilat başladık, erken doğumu önleyiciymiş. Sabah baktı doktorum yukarı çıkmış bebeğimiz, yatacaksın dedi, yürümek bile yasak:( Ben sanıyordum ki iş hamile kalmakta... Hamile kaldıktan sonrası da çok zormuş... Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...

ayy canım yaa.. çok geçmiş olsun..

gerçekten ben diyorumki hamilelik milyarlar verseler çekilecek şey değil diyorum.....

inşallah tatlı kızın seni daha fazla üzmez sağlıkla gelir annesi..

ayy canım yaa.. çok geçmiş olsun..

gerçekten ben diyorumki hamilelik milyarlar verseler çekilecek şey değil diyorum.....

inşallah tatlı kızın seni daha fazla üzmez sağlıkla gelir annesi..

Amin canım... Allah hepimizin yüzünü güldürsün, kucağımıza almayı nasip etsin...

2 şişe serum yedim..

geçmiş olsun canım bebeklerinin iyi olmasına sevindim

tedavin hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olsun

deryacıgım geçmiş olsun canım aman yat sakın kalkma

Back
X