kızlar bugun dılek hanımla tanıstık sonunda yalnız pek ıyı haberler vermedı.bız sadece esımde sorun var sanıyorduk ılerı hız sıfırdı ama bende de polıkıstık over varmıs dılek hanım soyledı ve bana ılac yazdı.cok uzuldum tabıı ama elden gelen bısey yok Rabbım ne kararladıysa bız o yoldan gıtmeye devam edıcez.esımden de spermıyogram ıstedı tekrar hız ve sayıya bakalım dıye.sımdı ısımız daha mı zor acaba hem esımde hem bende sorun cıktı( ne olur dualarınızı eksık etmeyın.Birde fıyat olarak 3.500 tl dedıler ılac harıc.fıyat standartmı arkadaslar yakın zamanda yaptıran arkadaslar sız ne kadar odedınız ılac harıc merkeze??
Allah bağışlasın... ben de euro fertilde tedavi görüyorum pazartesi transferim vardı ama bana anestezi vermediler. transferde dilek hanım da vardı, meraklandım şimdi?
kızlar bugun dılek hanımla tanıstık sonunda yalnız pek ıyı haberler vermedı.bız sadece esımde sorun var sanıyorduk ılerı hız sıfırdı ama bende de polıkıstık over varmıs dılek hanım soyledı ve bana ılac yazdı.cok uzuldum tabıı ama elden gelen bısey yok Rabbım ne kararladıysa bız o yoldan gıtmeye devam edıcez.esımden de spermıyogram ıstedı tekrar hız ve sayıya bakalım dıye.sımdı ısımız daha mı zor acaba hem esımde hem bende sorun cıktı( ne olur dualarınızı eksık etmeyın.Birde fıyat olarak 3.500 tl dedıler ılac harıc.fıyat standartmı arkadaslar yakın zamanda yaptıran arkadaslar sız ne kadar odedınız ılac harıc merkeze??
ironik canım transferin olmuş hayırlı olsun güzel haberlerini duyarız inşaallah. uzun süredir girememiştim bende seni merak ediyordum transferin oldumu diye maaşallah test günün bile yaklaşmış..
ben o iğnenin kan sulandırıcı olduğunu bilmiyordumyani bana söylemediler koldan yapmamı söylediler. ama çok yakıyor ben claxen 0,4 vuruyorum. o zaman bu iğne transfer olan herkese standart olarak veriliyor.
evet canım 5. günü devirdik bugün...İnşallah pozitifi de görürüm. sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik?
canım hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucagınıza alın ınsallah.sizde sorun neydı ilk seferde tuttu mu?fiyat doğru canım bizdende 3.500 aldılar ilaçlar hariç..
sagol canım senınde tedavın hayırlı olsun umarım pozıtıf haberını de alırız senden sanırım 1 haftan kalmıs test gunune..sözleşmeyı daha ımzalamadık cunku ekım gıbı dusunuyoruz tup bebegı.öncesınde bı tatıle gıdıp kafa dagıtalım dedık hayırlısı olur ınsallah hepımız ıcın..Öncelikle tedavin hayırlı olsun... polikistik pek çok bayanın uğraştığı bir sıkıntı ama tedavi edilebilir yani bebeğin olabilir... Allah daha beter dert vermesin... üzülmeni anlayabiliyorum doktor tüplerimin kapalı olduğunu söylediğinde ben de çok üzülmüştüm... Ama çok şükür çözümü olan sıkıntılar bunlar... Fiyat doğru ben yeni yaptırdım 3.500 tl. ödedim. fiyat doğru yani? sözleşmeyi imzaladınız mı?
canım hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucagınıza alın ınsallah.sizde sorun neydı ilk seferde tuttu mu?
inş canım merakla bekliyorum..iyi gidiyor hamilelik 15 günde bir kontrolüm var en son perşembe ordaydım çok güzel dedi sami bey herşey yolundaymış 15 gün sonra tekrar gel dedi..1 ay sonrada ikili tarama testi yapacakmış bende herşey yolunda gayet güzel bir hamilelik geçiriyorum arada başım dönüyor ama geçer dedi sami bey..inş seninde test sonucun pozitif olur ve çok güzel bir hamilelik geçirirsin...
slam kızlar size sorum olcak adet gecktirici hap kullansam zararı olurmu adet biraz gecikse herşey tam denk gelcek o zamana taşınırım tedavi bitene kadar ilaç kullansam tedaviyi etkilermiyki
tedavi kaç gün sürüyor kızlar en az 15 günmü
canım adet geciktirici konusunda birşey diyemiycem ama doktorunla konuş o ne diyecek? tedavi sana uygulanacak protokole göre değişir kısa protokol 13-15 gün, uzun protokol 25-30 gün arası sürüyor...
canım bana adetin 2. yada 3. günü gel demişti başlayalım demişti bildiğim kadar kısa protokol ters denk geldi bu ay başlamayı çok istiyorum ......
ekimde başlarsam bayrama denk gelcek kararsız kaldım bayramda nasıl olcak bilemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?