Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar bugun dılek hanımla tanıstık sonunda yalnız pek ıyı haberler vermedı.bız sadece esımde sorun var sanıyorduk ılerı hız sıfırdı ama bende de polıkıstık over varmıs dılek hanım soyledı ve bana ılac yazdı.cok uzuldum tabıı ama elden gelen bısey yok Rabbım ne kararladıysa bız o yoldan gıtmeye devam edıcez.esımden de spermıyogram ıstedı tekrar hız ve sayıya bakalım dıye.sımdı ısımız daha mı zor acaba hem esımde hem bende sorun cıktı ( ne olur dualarınızı eksık etmeyın.Birde fıyat olarak 3.500 tl dedıler ılac harıc.fıyat standartmı arkadaslar yakın zamanda yaptıran arkadaslar sız ne kadar odedınız ılac harıc merkeze??

Öncelikle tedavin hayırlı olsun... polikistik pek çok bayanın uğraştığı bir sıkıntı ama tedavi edilebilir yani bebeğin olabilir... Allah daha beter dert vermesin... üzülmeni anlayabiliyorum doktor tüplerimin kapalı olduğunu söylediğinde ben de çok üzülmüştüm... Ama çok şükür çözümü olan sıkıntılar bunlar... Fiyat doğru ben yeni yaptırdım 3.500 tl. ödedim. fiyat doğru yani? sözleşmeyi imzaladınız mı?

Allah bağışlasın... ben de euro fertilde tedavi görüyorum pazartesi transferim vardı ama bana anestezi vermediler. transferde dilek hanım da vardı, meraklandım şimdi?

ironik canım transferin olmuş hayırlı olsun güzel haberlerini duyarız inşaallah. uzun süredir girememiştim bende seni merak ediyordum transferin oldumu diye maaşallah test günün bile yaklaşmış..

fiyat doğru canım bizdende 3.500 aldılar ilaçlar hariç..

ironik canım transferin olmuş hayırlı olsun güzel haberlerini duyarız inşaallah. uzun süredir girememiştim bende seni merak ediyordum transferin oldumu diye maaşallah test günün bile yaklaşmış..

evet canım 5. günü devirdik bugün...İnşallah pozitifi de görürüm. sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik?

ben o iğnenin kan sulandırıcı olduğunu bilmiyordum yani bana söylemediler koldan yapmamı söylediler. ama çok yakıyor ben claxen 0,4 vuruyorum. o zaman bu iğne transfer olan herkese standart olarak veriliyor.

canım cleaxcen kan sulandırıcı iğne bende kan pıhtılaşması olduğu için gebelik boyunca kullanacaksın dedi sami bey,aspirinide 8 aylık oluncaya kadar kullanacm..ama cleaxcen çok kötü bir iğne iğne yerlerim mosmor oldu..

evet canım 5. günü devirdik bugün...İnşallah pozitifi de görürüm. sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik?

inş canım merakla bekliyorum..iyi gidiyor hamilelik 15 günde bir kontrolüm var en son perşembe ordaydım çok güzel dedi sami bey herşey yolundaymış 15 gün sonra tekrar gel dedi..1 ay sonrada ikili tarama testi yapacakmış bende herşey yolunda gayet güzel bir hamilelik geçiriyorum arada başım dönüyor ama geçer dedi sami bey..inş seninde test sonucun pozitif olur ve çok güzel bir hamilelik geçirirsin...

sagol canım senınde tedavın hayırlı olsun umarım pozıtıf haberını de alırız senden sanırım 1 haftan kalmıs test gunune..sözleşmeyı daha ımzalamadık cunku ekım gıbı dusunuyoruz tup bebegı.öncesınde bı tatıle gıdıp kafa dagıtalım dedık hayırlısı olur ınsallah hepımız ıcın..

canımm geçmişş olsunnn inann buu kelimeyiii demekk çokk zorrr yazdığınıı görüncee çokk üzüldümm rbbimm bol boll sabır versinn inşallaah tahlillerdee bir sorun çıkarda ona göre tedavisii olurr ,şimdi doyosundurr neden bir sorun çıkar yazdın diye ,biizim de başımızdan düşükk ,ölüm baya olaylar geçti biliyosun necati bey inşaallaahh bir sorun çıkar ona göre bir yol çizeriz demişti bir çok hastanın tahlilleri temiz çıkıyor bizimde elimiz kolumuz bağlanıyor demiştii ,rabbim nelere kadir değill benimde ellii kolluu37 haftalıkk kızımm gittii ama şimdii o günlerii yaşamamış gibiyiiimmm ,unutulmuyorr evlatt acısıı çokk acıı arefe günü mezarına gittikk içimm cız ettii amaa rabbiminn bir bildiğii var kii bizee nasipp etmediii seninnn dee inşallahh sorunn çözülüncee rabbimm sağlıklıı sıhatlıı kucağınaa alacağınn evlatlarr nasipp ederrr senin sınavın da buymuşş sabırrr canımm ALLAH BÜYÜK ...

canım hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucagınıza alın ınsallah.sizde sorun neydı ilk seferde tuttu mu?

teşekkür ederim canım darısı başına inş..bizde sorun sperm azlığı ve hareketsizliği ilk denememde yumurtalarım erken çatladığı için yumurta toplanamadı tedavi iptal edildi ikinci denememde tuttu.şimdi 9 haftalık hamileyim Allahım bugünleri gösterdi şükürler olsun ki...

Allah amamına erdirsin canım...hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah... güzel temennilerin için de ayrıca teşekkür ederim... inşallah ben de hamile kalırım... bakarsın euro fertilde karşılaşırız...

maşallahhh topiğimiz şenlenmişş tedavi olan arkdaşlar inş. güzel haberler verirsiniz bizlerede, tedaviye başlayacak arkadaşlar Allahm güç kuvvet sizlerede inş. güzel haberler alırsınızzz, hamiş olan arkadaşlar Allahım sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş..

yeşimcim canım benim ikinciyi düşünüyomuşsun ne mutlu sana Mehmede kardeş gelecek inş... hadi bakalım inş. güzel haberler verirsin...

kızlar clexcan 04 ben 9 ay boyunca kullandım koldan yaptım hergün mosmor kollarla gezdim çok yakıyor ama bebek için herşeye değer Allah sabrı versin kolaylık versin....

slam kızlar nasılsınız beni sorarsanız pek iyi değilim kafam allk bullak oldu napacamı bilmiyorum eylülün başında tedaviye başlıyacaktık ama ev taşımam lazım oturduğum ev kiraya verildi aldığımız evdede ufak tefek inşat var 20 gün içinde taşınacam ama o sırada ben yatmış olacam ekimde yaptırsak ertelemek istemiyorum bayram girecek off napacağımı bilmiyorum herşey üst üste geldi biran önce tedaviye başlayıp anne olmak istiyorum bide ev çıktı yaa

merhaba kızlarr ....
ne güzel sayfamız şenlenmişti yine nerelere kayboldunuz ??
ferihacım sende üzülme canım herşey nasip kısmet herşey olacağına varır
sen hangi zamanı istiyorsan o zaman ol tedavini

slam kızlar size sorum olcak adet gecktirici hap kullansam zararı olurmu adet biraz gecikse herşey tam denk gelcek o zamana taşınırım tedavi bitene kadar ilaç kullansam tedaviyi etkilermiyki
tedavi kaç gün sürüyor kızlar en az 15 günmü

canım adet geciktirici konusunda birşey diyemiycem ama doktorunla konuş o ne diyecek? tedavi sana uygulanacak protokole göre değişir kısa protokol 13-15 gün, uzun protokol 25-30 gün arası sürüyor...

canım adet geciktirici konusunda birşey diyemiycem ama doktorunla konuş o ne diyecek? tedavi sana uygulanacak protokole göre değişir kısa protokol 13-15 gün, uzun protokol 25-30 gün arası sürüyor...

canım bana adetin 2. yada 3. günü gel demişti başlayalım demişti bildiğim kadar kısa protokol ters denk geldi bu ay başlamayı çok istiyorum ......
ekimde başlarsam bayrama denk gelcek kararsız kaldım bayramda nasıl olcak bilemiyorumm

canım bende ekımde baslamayı dusunuyorum ve benımde bayrama denk gelecek buyuk ıhtımalle.Kasıma bırakmayı bende ıstemıyordum burdan bı arkadaş da ramazan bayramının 2. gunu olmus transferı yani merak etme bayrama bıle denk gelse merkezı acıyorlamıs..

slm kızlar. nasılsınız. ben geçen hafta bebişlerimin kalp atışlarını dinledim. bebişlerim diyorum çünkü ikiz. allah tüm isteyen anne babalara en kısa zamanda nasip etsin inşaallah. benim hala adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo. sizlerdede olmuşmuydu.

kızlar aranızda dilek hanıma giden varmı. bana sanki hiç konuşmuyormuş gibi geldi. soru soruncada kestirmeden cevaplıyo. ama eşim çok seviyo ve tecrübesine çok güveniyo. dilek hanıma devam edelim doğumu ona yaptıralım diyo.

doğumu ya farabi ya medlaine hastanesinde yapıyormuş. bu hastaneleride ben hiç beğenmezdim. kuvez falan varmıki buralarda.
dilek hanıma devam eden ve doğum yaptıran var mı lütfen tecrübenizi paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…