Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

hayırlı olsun canım
inşallah güzel sevindirici sonuçlanır
puregon kaç kullanıyorsun ben günlük 225 kullanmıştım
iğnelerimi eşim yapıyordu çok şanslıyım sağlık ocağına taşınmak yoktu
adet görünca gidicem bende dilek hanım ve eşim tedaviye tekrar başlayalım diyorlar ..

canım inşallah pozitiftir
Allahım hayırlısıyla herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bebelerrr ...

İnşallah senin de tedavin hayırlısı ile başlar ve olumlu sonuçlanır... Allah güç-kuvvet versin...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. tebrik eden etmeyen herkese allah ne dileği varsa versin.
canım sendemi ikiz annesiydin. yoksa benmi yanlış hatırladım.

evet canım ikiz annesiyim Allahıma çok şükür ikizlerimi aldım kucagıma 6,5 aylık bile olduk darısı senin başına inş..

inşallah cnm bende 225 kullanıyorum cnm sen kaç kez denedin drun dilek hanımmıydı bende korktum iğnelerden ama eşimi herzaman bulamam o saatte o yuzden kendm yapacağımm

inşallah cnm senn dr kim inşllh hayırlı haberlerleri bize o müjdeyi verrsin

tedavin hayırlı olsun canım..merkez fiyatı aynı canım ilaçlar 850tl aldım eczanede 1200 tutmuştu ama ben ilaç deposundan aldım arada çok fark var eczane en son 1000 tl yapalım dedi..bence depo daha hesaplı..tedavi aşamasındaki iğnelerden hiç korkma canım incecik ucu hissetmiyorsun bile ama ben şuan kan sulandırıcı vuruyorum çok kötü bir iğne doğuma kadar vurucam inş.. rabbim dayanma gücü versin..

güzel haberini bekliyoruz canım...Allahım yüzünüzü güldürsün..

hayırlı olsun canım ikizlerin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş..canım muayene ücreti 150 tl.. benim doktorum sami bey özel hastanenin biriyle anlaşma yapıcam dedi muhtemelen senin doğum yapacağın zamana kadar anlaşmış olurumm ve doğumuna para almayız dedi..muayene ücreti pahalı dersen dedi (evim farabiye yakın olduğu için ) farabide iyi doktorlar var birine yönlendireyim dedi biz istemedik sami beyle devam ediyoruz..

sende fuat beyn hastasıydın demi cnm sen kaçlık başladın iğneleri ilk denemenmydi

evet canım fuat beyin hastasıydım bende ilk denememde hamile kaldım inan hatırlamıyorum kaçla başladığımı üzerinden baya geçti...

selam kızlar uzun zamandır gıremedım gecmıse soyle bı baktım malesef olumsuz haber var ranacım ne denır kı boyle bı durumda Rabbım sabrını verır ınsallah melegın kendılıgınden gelır sana uzmeden senı...bızde memleketteydık kızlar bayram derken esımın amcası vefat ettı cenaze tazıye derken uzadı eve ancak gelebıldık ptesı ıse baslıyorum bı kac gundur bakıcıyla vakıt gecırıyor kızım bakalım ıyı gıbı Rabbım ıyılerle karsılastırsın...
ben cok kotuyum kızlar ablam rahatsız gecen yazda olmustu gectı dıyorduk ama yıne basladı ve de bu kez daha fazla bı sekılde tıpta major depresyon dıyende var bıpolar dıyende var ama sanırım 3 harflılerle ılgılı harketlerı cok farklıymıs bana gostermıyorlar uzuntuden sutum kesılır dıye...bugun bı hocaya goturecekler gecen sene onun sayesınde duzelmıstı, ıse yaramazsa artık hastaneye yatıracaklar nolur bılmıyorum kac gundur perısanız aglamaktan baska elımızden bıseyh gelmıyor ılacı ıgnesı yok kı gecsın....guzelım ablam goz -gore gore elımızden gıdıyor....

Son düzenleme:

canım hayırlı uğurlu olsun. pozitif haberlerini bekliyoruz.

canım çok geçmiş olsun. allah tüm hastalara ve ablana şifa versin inş. canım insan dayanamaz üzülür ama sakin olmaya çalış sütün gitmesin. bol dua et.

kızlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sevincimi doya doya yaşayamadım. sebebide ne biliyormusunuz. cahil, anlayışsız, ailem. hemde benim kendi ailem. hepsinden tedavimi saklıyorum, ve bunu yapacam derkende stres üstüne stres yaşıyorum. değil ikizlerimi daha hamile olduğumu bile söyleyemedim.
ablam telefon konuşmamı duymuş şüpelenip bana" bebekmi koydurttun" dedi. ya böylemi söylenir allah aşkına. bizim cahil insanlar tüp bebeğe o kadar kötü gözle bakıyolarki anlatamam. başkasının çocuğu diye düşünenler bile var. inanın bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
zaten bizler bu tedavide maddi manevi çok zorluklar çekiyoruz. dertleşmeye morale ihtiyacımız var. bunların moral vermesinden falan geçtim moral bozmakta üslerine yok.
eşim ve aileside tam tersine inadına anlayışlı insanlar.4 yıl çocuğumuz olmadı 1 kere bile bişey sormadılar. kayın validem şimdi herkes tedavi oluyo ayıp bişeymi. nasıl hasta olunca doktora gidiyoruz buda aynısı diyo.
eşim isterse dünya yıkılsın umrumda değil biz sağlıkla bebişlerimize kavuşalımda isteyen istediğini desin diyo.
bugün yine çok canım sıkıldıda sizlerle dertleşeyim dedim. sizinde moralinizi bozduysam özür dilerim.

Benim sonucum malesef negatif... Allah sizlerin yardımcısı olsun...

canım çok üzüldüm ....
Allah büyüktür ...
biliyorum şimdi çok üzgünsün (ben tam 4 kere yaşadım hayal kırıklığı) ama inan geçiyor ...
bir müddet sonra yeni bir tedavi için yine toparlanıyor insan

inşallah cnm bende 225 kullanıyorum cnm sen kaç kez denedin drun dilek hanımmıydı bende korktum iğnelerden ama eşimi herzaman bulamam o saatte o yuzden kendm yapacağımm

canım ben 4 sefer denedim ilk üç sefer hap aksilikler oldu transfer olamadan tedavilerim iptal oldu
dördüncüde transfer oldu ama maalesef negatif
doktorum dilek hanım evet
iğnen kalçadan yokmu ? sadece göbekten mi var ?
benim hem göbek hem kalça hem koldan dı iğnelerim hepsini eşim yapıyordu saatlerini ona göre ayarlıyorduk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…