yanimdaki eşimdi bayan değildi :) zaten onun sadece başını görmüşsündür ben gri bir eşarp örtünmüştüm ve gözlüklüyüm
ama ben sadece pembe eşarbı hatırlıyorumyüzünü tam hatırlamıyorum ...
Feriha 42; benim yanımda kimse yoktu her aşamasında eşimle beraber gittim hiç korkma çok rahat hatta ben anesteziye bayıldım :) yani anestezi olayına bayıldım ohhhhhhhhhhhhhh mis gibi uyuyorsun herşei unutuyorsun deliksiz bir uyku dilek hanımın bana "iyi uykular yeşimciğim birazdan görüşürüz" dediğini hatırlıyorum gerisi yok uyandığımda yatağımdaydım ve hiç ağrım olmamıştı
yeşim naber canımya yoksun uzun zamandır özlüyorum sizleri mersinli midye uhde mersenem sayamadıklarım öpüyorum hepinizibebişler nasıl?
feriha korkma tatlım bu ali acarın yaptıgı gibi degil aynı şeyleri ilk tüpümde bende yaşadım mahvolmuştumya uzun zaman kendime gelemedim tabiri caizse öküz kadar igeneyi batırma anlarında ölücem sandım uyuşturuyorlarmış güya uyuşuncaya kadar dudaklarım mosmor olamuş ısırıp bagırmaktansonrası zaten beter pantolonumu giyemedim işlem bitişi eve giderken oof nerden hatırladımya burda hiç öyle dgil uyuyup uyanıp oooh bişey olmamış gibi saolsunlar yngencinde dedigi gibi kimseye ihtiyaç yok tedirgin etmektense herkezi ben kürtaja bile çagırmadım kimseyi eve geldim bebek ölmüş kürtaj oldum geldim dedim ne cesaretse benimki piştim iyice yarabbim sen yardımcım ol adetimle dilek hanıma gittim herşey normal kasımda gel demezmi neyyy dedim bidahamı yani 6.tüpe gülüyorum şaşkınım korkuluyum bebektede genetik sorun yok başlayalım dedi :26: napıcam ben şimdiiii
slam kızlar nerlerdesiniz ay benim kasıklarım çok ağrıyor karnım şişti taş gibi oldu yarın opu işlemi var acaba sumu topladıki diye korkuyorum böylemi oluyomuş ilkinde böyle olmamıştım
yeşim naber canımya yoksun uzun zamandır özlüyorum sizleri mersinli midye uhde mersenem sayamadıklarım öpüyorum hepinizibebişler nasıl?
feriha korkma tatlım bu ali acarın yaptıgı gibi degil aynı şeyleri ilk tüpümde bende yaşadım mahvolmuştumya uzun zaman kendime gelemedim tabiri caizse öküz kadar igeneyi batırma anlarında ölücem sandım uyuşturuyorlarmış güya uyuşuncaya kadar dudaklarım mosmor olamuş ısırıp bagırmaktansonrası zaten beter pantolonumu giyemedim işlem bitişi eve giderken oof nerden hatırladımya burda hiç öyle dgil uyuyup uyanıp oooh bişey olmamış gibi saolsunlar yngencinde dedigi gibi kimseye ihtiyaç yok tedirgin etmektense herkezi ben kürtaja bile çagırmadım kimseyi eve geldim bebek ölmüş kürtaj oldum geldim dedim ne cesaretse benimki piştim iyice yarabbim sen yardımcım ol adetimle dilek hanıma gittim herşey normal kasımda gel demezmi neyyy dedim bidahamı yani 6.tüpe gülüyorum şaşkınım korkuluyum bebektede genetik sorun yok başlayalım dedi :26: napıcam ben şimdiiii
allah kimsenn eline düşürmesin cnm düşürürsede ehline düşürsün 6 7 8 bebek gelene kadar tabi durumun elveriyorsa devam et derm cnm bide bu embriyo yapıştırma sistemi varmış bizede uygulaalar tutundu tutunmadı derdi olmazz
canm dr u ara sor bi benmde opudan sonra karnım şişti o da yumurtalıkların uyarılmasıyla alakalı dedi dr.dün bi serum taktıllar şimdi rahatım kullandığın ilaçlardan yada yumurtalıkların büyüyor olmasındanda olablr cnm ama en kesini ara sor
slam kızlar bugün opu işlemi oldu kızlar çok kolay oldu korktuğum gbi olmadı 16 tane topladılar işallah pozitifi görürüm daha moutlu olurum
ferihacım kolay atlatmana sevindim :)
16 tane maşallah hepsi kaliteli embriyolar olurlar ve sıkı sıkı tutunurlar inşallahhh.....
hepinize teşekkürler kızlar işallah hepsi sağlıklıdır okadar kolay olduki çok korkuyordum ama maşallah diyim hiç ağrım sızım olmadı bu anestezi işine bayıldım ben gözümü bi açtım yatağımdayım herşey bitmiş dilek hanım geldi çok iyi geçti 16 tane topladık ddi yarın aricaklar dedi yarını sabırsızlıkla bekliyorum allahım işallah tutunur unuturum geçmişi allahım isteyen herkeze nasip etsin boş koymasın kollarımızı
cnm sen naptın tedavı nası gdyo
ne olsun canım aynı be yavvv
iğneleri oluyorum bakalım hayırlısıyla inşallah
senin tek göbektenmiydi iğnelerin ? benim popodanda var ve yanıyor popom yatarken bir taraftan diğer tarafa dönerken acıyor...
bebişim gelde unuttur şu acıları yavrummmmmm....
ne olsun canım aynı be yavvv
iğneleri oluyorum bakalım hayırlısıyla inşallah
senin tek göbektenmiydi iğnelerin ? benim popodanda var ve yanıyor popom yatarken bir taraftan diğer tarafa dönerken acıyor...
bebişim gelde unuttur şu acıları yavrummmmmm....
amin cnm benm maşalah 16 yumurta çok şanslısın rabbm gönlüne göre versin cnm yarın olmak bilmez artık
cnm kıyamam yaaa evet tatlım benm sadece göbektendi sana klcadan nye verdler inşllh kuzuların gelirde sende onların popişini ısırırsın ödeşirsiniz
canım çatlatmayı ne zaman yapcaklar dedimi doktorun o kalçadan yapılan iğne menegon mu berbat bişey o yakıyor ilk tedavide yaptırmıştım ama bu tedavide vermediler sordum neden vermediniz diye yaşı 27 28 civarda olan hastalara veriyoruz demişti işallh herşey güzel olur bebklerine kavuşursun en kısa zamanda
aminnnn canım
evet geçmek bilmiyor sabırsızlanıyorum yarını dört gözle bekliyorum.....
sen naptın canım başlıcan mı tedaviye yoksa beklicen mi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?