Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

inşllh cnm ozaman etrafa dersinki ben siz gbi tek tek uğraşmam bi seferde 2iz çıkarrım dersinhayırlısında olsun cnm inşllh.ee arayıp bölünme hakkında bilgi veriyolarmı

Son düzenleme:
kızlaaaaaarrrr
bugün benim doğum günüm :)) eşiminde bu ayda doğum günü
inşallah bebeğimiz bu tedavimde gelirde en güzel doğum günü hediyemiz olur ikimizede ...

doğum günün kutlu olsun cnm nice ssenelere .eşinin ve senin doğduğun bu ayda inşllh bebişiniz gelir ve yeniden doğarsınız rabbm hayırlısından versin

selamlar, ben ve eşim tüp bebek yöntemini deneyeceğiz fakat henüz nerede yaptıracağımıza karar veremedik. istanbulda oturuyoruz, gitmeyi düşündüğümüz yerlerden biri de eurofertil. ama doktorları nasıldır, ilgilenirler mi? daha önce denemediğim için biraz da korkuyorum açıkcası.

selam başlıkta yazmıyor ama burası konya eurofertil topici
inşallah hayırlısıyla yavrunuza kavuşmanıza sebep olacak , içinize sinen bir merkez ve doktor bulursunuz ..

inşllh cnm ozaman etrafa dersinki ben siz gbi tek tek uğraşmam bi seferde 2iz çıkarrım dersinhayırlısında olsun cnm inşllh.ee arayıp bölünme hakkında bilgi veriyolarmı

işallah caanım ikiz ikiz doğurmak nasip etsin rabbim bize tek tek uğraştırmasın en çok istediğim şey ikiz çocuk sende çok seviyorun herhalde hayırlısı artık az kaldı yarın,
benim için çok değerli olan bebeğimi bana verecekler işalah sımsıkı tutunur annesine

zamk gibi yapışırlar inşaaaalllaaaaaahhevet cnm seviyorum bebişleri ikiz tek rabbm hayırlısını versin ama hep hayal ediyorum 2iz yada tek kız olursa cicili elbiseler kıvırta kııvırta yürümesi filanerkek olursa bi papyon bi damatlık düğünlerde rabbm isteyen herkese hayırlısından versin inşallh bu imtihanı kazananlardan eylesinnn.

Son düzenleme:

amin canım ya işallah herşey güzel olur olsunda tek iki erkek kız farketmez
içimde bi korku var hadi tutmazsa diye işallah bu sefer herşey güzel olur hayal kırıklığıyla bitmez sonu tek isteğim bu

amin canım ya işallah herşey güzel olur olsunda tek iki erkek kız farketmez
içimde bi korku var hadi tutmazsa diye işallah bu sefer herşey güzel olur hayal kırıklığıyla bitmez sonu tek isteğim bu

öyle düşünme cnm bnm pozitif düşünki pozitif olsun untma senn psikolojin onlarada yansıyacak sen onlara güvenki onlarda sana sımsıkı sarılsınlar :)konuş onlarla mutsuz başlama unutma sen mutlu bi anne olmalısınki bebişlerinde mutlu mutlu sana gelsinler biliyosunki yumurtlama olsun tutunmaları olsun bizim moralimizle orantılı

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım; faydam olur belki diye düşündüm. Ben haziran ayında Euroferti'de 4. denememde hamile kaldım şükürler olsun. (İlk ikisini başka bir merkezde yaptırmıştım olmadı.) Şu an ikizlerime hamileyim. Rabbim herkese nasip eder inşallah. Bu arada doktorum Fuat Ali Bey'e ilgisinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.

hayırlı uğurlu olsun bende ikiz annesiyim üstelik dr. Fuat Ali bey bende çok ama çok memnun kalmıştım halende görüşürüz Rabbim herkese nasip etsin inş. annelik çok güzel çok farklı bir duygu ama ikiz annesi olma apayrı bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inş...

hoşgeldin nergis ve uhde benmde doktorum fuat ali bey çok amam çok şeker bi adam aynı zamanda psikolog gibi.inşallah sizler gibi bende burdan ikiz yada tek bebişlerimin haberin i veririm rabbbm sağ salim kucağına almayı nasip etsin nergiscm ve uhdecm hayırlısıyla büyüt bebişlerini inşalllah

hoşgeldin nergis ve uhde benmde doktorum fuat ali bey çok amam çok şeker bi adam aynı zamanda psikolog gibi.inşallah sizler gibi bende burdan ikiz yada tek bebişlerimin haberin i veririm rabbbm sağ salim kucağına almayı nasip etsin nergiscm ve uhdecm hayırlısıyla büyüt bebişlerini inşalllah

ferihacım eminim şu anda merkezdesin ve bebişlerini sana verdiler..inşalllahh sımsıkı tutunurlar ve oraya tekrar gitiiğinde hamile olarak gidersinnn

slm arkadaslar ben eskilerdenim bende 2010 yilinda tedavi icin yurt disindan geldim konyaya konyali oldugum icin
belcikada yasiyorum iki deneme yaptik burda olmadi
konyada ilk denemede hamile kaldim drum dilek hanimdi cok memnundum ondan yazlari geldigimde konyaya gorusuyoruz bu sene gidemedim
benim ÜçÜzlerim var kizlar uç tane kizim var 2 yasindalar simdi rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

hep okuyorum burayi allahim tedavide olan arkadaslarin yardimcisi olsun insallah hamileyim diye yazarsininz sizlerde

hic bir zaman umudunuzu yitirmeyin arkadaslar allahim zamanini yazmistir elbet
rabbim hepinizin yardimcisi olsun insallah

birde transferden sonra ananas yiyin ben cok yemistim

ALLAH BAĞIŞLASIN CNM 3üz annesi olmakda başka bi duygudur allah sana güç kuvvet versin inşllh bizlerde siz annelerin arasına katılırız hayırlısıyla

Teşekkür ederim canım, bugün cinsiyetlerini öğrenmeye gittik. Önce başka bir yerde birisine kız demişlerdi ancak Fuat Ali Bey ikisi de erkek dedi, biraz şaşkınım. Hayırlısı olur inşallah. Seninkilerin cinsiyeti ne?

öncelikle feriha inşallah transferin iyi geçmiştir.bundan sonra sadece gelecek güzel günlerini düşün.bol bol ananas ye.bebişlerinle konuş.onları ne kadar sevdiğini anlat.

tebrik ederim.inşallah sağlıkla doğar bebişlerin.bende dilek hanımın hastasıydım. 1 ay sonra kızım 1 yaşına basacak.Allahım isteyem herkese hayırlı evlat versin.
merhaba meryem seni hatırlıyorum.benim zor zamanlarımda sen güzel haberini vermiştin.bana umut olanlardandın.güle güle büyüt üçüzlerini.

bende 1 kız bir erkek istemiştim.Allahım dağına göre kar veriyor.kızım maşallah uslu bir bebek ama iki taneye gücüm yetmezdi.bana yardıma gelecek kimsemde yok.ikiz bebek muhteşem ama çok zor çok.Allah sana kolaylık versin

slam kızlar bugün transferim oldu iki tane koydular biri çok iyiymiş ama diğeri orta kalitedeymiş bu muhteşem bi duygu allahım sonuna erdirsin işallah kucağıma almayı nasip etsin evet zor günler beni bekliyor ama bebeğim için değer dua edin kızlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…