Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

aminnn cnm inşlhhhh o içindeki içine sığmayan o umudun mutluluğun sevinci cnm bende öyle olmuştu dr lar sağolsum hem moralimizi yükseltiyolar ve ümidimizi yitirmememiz için bize destek oluyolarya bebeğimizizn bize geleceği günün heyecanı var içimizde o yüzden gayet doğal cnm duyguların inşllahh bi gün tedavilerimizi değilde bebişlerimizi konuşuruzzzz

ben tam 7 yıldır bebek arıyorum 4 yıldır tedavi görüyorum hiç umudumu kesmedim allahım verecek buna inanıyorum bu yolda çok acılar çektim ama inanıyorum bu defa olacak inşallah... beni ve benle beraber bu yolda koşanları rabbim boşa çıkarmayacak sizleri seviyorum yüzünü görmediğim seslerini duymadığım bu bacılarımı seviyorum.. allah hepimizin yardımcısı olsun ... millet face açar ben her gün bu kulübü açıyorum neler var kimler hamile kimler tedavide neler olmuş ben yokken diye .. allaha emanet olun

kızlar benim sonucum malesef negatif dün kan tahlilini elime aldım inanamadım hıçkırıklara boğuldum resmen dün sabahtan beri ağlıyorum ama elime hiç bişey geçmedi avcumun içinden kaydı gitti bütün emğim bütün hayalim böyle bir acı olamaz kendimi pozitife çok inandırmıştım doktorumda çok ümit vermişti ama elimden hiç bişey gelmiyor hüzünlü annesini bıraktı gitti bebeğim allahım kimseye göstermesin artık 3. tüp bebek yoluna çıkıyorum allahım nasıl imtihan bu ben yavrum için anne olmak için 3 senedir eriyip gidiyorum annemde benim içim bana bakıtkça eriyip gidiyor artık gine hayırlısı deyip kaderime boyun eğip yoluma devam etcem işallah rabbim yüzümüzü güldürür

tatlım duygularını anlıyorum ben bu aşamalardan 5 yıldır geçiyorum ama ilk tüp bebek denemem daha önce 1 aşılamam ama defalarca ilaç tedavim oldu bu arada bir düşük bir dış gebelikten dolayı açık ameliyat yaşadım seni ve acılarını çok iii anlıyorum neolur üzülme alan rabbim verirde bunu biliyorsun.. bol dua et sakın isyan etme ve vazgeçme dünden bu yana harab oldun bu işin en büyük desteği motivasyon ama üzlme bu tedavin başarılı geçecek buna inan ve sakin düşün belki böylesi hayırlıydı..... sen dün eurofertildemiydin saat kaçta ordaydın belkide gördük birbirimizi....

kızlar benim sonucum malesef negatif dün kan tahlilini elime aldım inanamadım hıçkırıklara boğuldum resmen dün sabahtan beri ağlıyorum ama elime hiç bişey geçmedi avcumun içinden kaydı gitti bütün emğim bütün hayalim böyle bir acı olamaz kendimi pozitife çok inandırmıştım doktorumda çok ümit vermişti ama elimden hiç bişey gelmiyor hüzünlü annesini bıraktı gitti bebeğim allahım kimseye göstermesin artık 3. tüp bebek yoluna çıkıyorum allahım nasıl imtihan bu ben yavrum için anne olmak için 3 senedir eriyip gidiyorum annemde benim içim bana bakıtkça eriyip gidiyor artık gine hayırlısı deyip kaderime boyun eğip yoluma devam etcem işallah rabbim yüzümüzü güldürür

cnm ne denir bilmiyorum ki bu hayal kırıklığının tesellisi zaten olmaz.ama ümidin yine kırılmasın tamam şu an yaşadığın haytının en zor dönemlernden en zor anlarından biri ama rabbm belki en güzelini bekletiyodur sana isyan etme asla ümidini yitirme hayırlısından versin rabbm belki böyle daha hayırlıdır pes etme asla cnm nefes alıyoruz değilmi ozaman hala ümit var demektir dolu tarafından bak bide yaşında genç problemde yok şükür rabbm bizleride sevndirir inşllhh peki dr ne deddi neden tutunmamış olablr vs sormadınmı gerçi o an ne düşüneblrsnkii:( ümidini asla yitirme cnm elbette her güzelliğin önünde bi zorluk var kendini toparlamaya çalış inat et bu kez bebeğim sen gelmedin ama ben hep geleceğim ve sennle olacağım inşşllllh de dua et cnm unutma biz hep yanındayız manevi oalarak....

ben tam 7 yıldır bebek arıyorum 4 yıldır tedavi görüyorum hiç umudumu kesmedim allahım verecek buna inanıyorum bu yolda çok acılar çektim ama inanıyorum bu defa olacak inşallah... beni ve benle beraber bu yolda koşanları rabbim boşa çıkarmayacak sizleri seviyorum yüzünü görmediğim seslerini duymadığım bu bacılarımı seviyorum.. allah hepimizin yardımcısı olsun ... millet face açar ben her gün bu kulübü açıyorum neler var kimler hamile kimler tedavide neler olmuş ben yokken diye .. allaha emanet olun

rabbm bizleri annelik duygusundan mahrum etmeyecek inşllhh cnnmmm umutya zaten insanı hayata baağlayan.bak cumartesi kadın sağlığı programında tıpkı senn gbi 7 yıllık evli biri çıktı konuk olarak.kadın gtmiş başka dr.a çift rahim vs demş dr ameliyat blmem ne yapmış yazık fuat beye gelmşler bunlar hsg yi göstermşler fuat beyde bu fiilm değilki demş hatta kadının kocası sert çıkmış fuat beye. ama şimdi kadın hamile inan ağlayarak izledm programı senin hesap benmde içimde buruk bi sevinç vardı ümit vardı hala var.rabbm eurofertilden çalışanlarından razı olsun tedavide olduğunu bile hissettirmiyolar inşllhh önce allah sonra onların vesilesiyle bizlerinde kucağı dolarr

rabbm bizleri annelik duygusundan mahrum etmeyecek inşllhh cnnmmm umutya zaten insanı hayata baağlayan.bak cumartesi kadın sağlığı programında tıpkı senn gbi 7 yıllık evli biri çıktı konuk olarak.kadın gtmiş başka dr.a çift rahim vs demş dr ameliyat blmem ne yapmış yazık fuat beye gelmşler bunlar hsg yi göstermşler fuat beyde bu fiilm değilki demş hatta kadının kocası sert çıkmış fuat beye. ama şimdi kadın hamile inan ağlayarak izledm programı senin hesap benmde içimde buruk bi sevinç vardı ümit vardı hala var.rabbm eurofertilden çalışanlarından razı olsun tedavide olduğunu bile hissettirmiyolar inşllhh önce allah sonra onların vesilesiyle bizlerinde kucağı dolarr

amin canım amin cümlemizin inş.. yarın sabah son kontrolüm olacak bakalım ilerleyen zamanlar neyi gösterecek bende bilmiyorum sabırla bekliyorum gelecek günleri ve dedim ya sonuçtan ilk tüp bebek yaptırmama rağmen çok ümitliyim bunda eurofertilin çok faydası var tabiki....

ferihacım biliyorum ne desem boş
ağla canım rahatlarsın içine atma ama isyan eder biçimde ağlama hem dua et hem ağla.. bende ağlıyorum dünden beri
benimde tedavim iptal oldu transfere bile gidemedim ..transfere çağıracaklar diye beklerken beni embriyomun gelişimi durduğu için görüşmeye çağırdılar
bu dördüncü iptalim .. beş tedavimin sadece bir keresinde yaşadım transferi .. karnımı sevdim okşadım ama yavrularım durmadı ..
ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş Rabbim daha beterlerinden saklasın
vardır bir vakti zamanı ..inşallah vakit zamanı dolunca bizede verir ...............

saolun kızlar iyiki varsınız beni anlayan yok başka herkez yaşın genç yedin bitirdin kendini diye kızıyor yani yaşadıklarımı anlayamıyorlar sezocum dün dilek hanımla ben konuşmadım eşim konuşmuştu bugün ikindin aradım sordum neden tutunmadı diye adetin 3. günü gel dedi ozaman konuşalım dedi baya konuştuk ben tutamadım kendimi ağlamaya başladım bana baya moral verdi ben hep senin arkandayım bırakmıcam seni 3. tutacak işallah diye......... bi sözü çok etkiledi beni sende anne olacaksın dedi birazcıkta olsun rahatladım unutup yoluma devam etmekten başka bir çarem yok allahım kimseye yaşatmasın sizleri seviyorum

ferihacım biliyorum ne desem boş
ağla canım rahatlarsın içine atma ama isyan eder biçimde ağlama hem dua et hem ağla.. bende ağlıyorum dünden beri
benimde tedavim iptal oldu transfere bile gidemedim ..transfere çağıracaklar diye beklerken beni embriyomun gelişimi durduğu için görüşmeye çağırdılar
bu dördüncü iptalim .. beş tedavimin sadece bir keresinde yaşadım transferi .. karnımı sevdim okşadım ama yavrularım durmadı ..
ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş Rabbim daha beterlerinden saklasın
vardır bir vakti zamanı ..inşallah vakit zamanı dolunca bizede verir ...............

saol canım zaten dünden beri ağlıyorum içime atınca boğulacak gibi oluyorum dün elime sonucu alınca arbanın içinde çaresizce bağırmaktan başka hiç bişey yapamadım yazını okuyunca çok üzüldüm canım allahım nasip etmedi bize işallah en kısa zamanda eder canım çok zor çaresiz kalmak 3 5 derken hayatımız bitti yaşayan biliyor ama yapacak bişeyimiz yok unutup önümüze bakacaz artık işallah canım işallah unutturur rabbim bizede acılarımızı

kızlar sevimli feriha çok üzgünüm sizin adınıza geçmiş olsun. niye neden diyip duruyoruz rabbim ne diyorsa oluyor:14:
bence sevimli sen merkez degiştir canım yaş geçiyor vs vs hani merkezin kötülügünden degil ama aynı yerde defalarca ugraş vermek anlamsız geliyor bana senin gibi bir arkadaşım hep iptal olmuştu tedavileri merkez degiştirdi hani ugur meselesi gibi herkezin 10 12 günde gelişen yumurtaları bunun 22 23 günde gelişti 2embiriyo transfer oldu:16::16: istnbul falan dene bence hakkında hayırlısı arkadaşım inş bizimde yüzümüz güler hani bir kere trnsfer olsa oda yok:31:

feriha sende kimde hangi drla hamile kaldıysan onuda bırakma derim tecrübelerime dayanarak herşey merkez vs degil canım
ben kaç kez denedim ali beyle olmayınca olmadı yok dedim yeter prfde olsa olmayınca olmayacak dilek hanıma gittim çok şükür bunda tutturdum gerisi rabbim nasip etmedi yinede ali beyle irtibatıma kesmedim:34: tercih sizin tecrübe konuşuyor 6tüp bebekçi oof off sıkıldım yalnızlıktan yarın diş bulguru var arkadaşın benim elim karnım kucagım booş o bakışlar bilmemne herşeye geçtim mezarımda fatiha okuyacak annem diyecek bebegim yok:43:

kızlar sevimli feriha çok üzgünüm sizin adınıza geçmiş olsun. niye neden diyip duruyoruz rabbim ne diyorsa oluyor:14:
bence sevimli sen merkez degiştir canım yaş geçiyor vs vs hani merkezin kötülügünden degil ama aynı yerde defalarca ugraş vermek anlamsız geliyor bana senin gibi bir arkadaşım hep iptal olmuştu tedavileri merkez degiştirdi hani ugur meselesi gibi herkezin 10 12 günde gelişen yumurtaları bunun 22 23 günde gelişti 2embiriyo transfer oldu:16::16: istnbul falan dene bence hakkında hayırlısı arkadaşım inş bizimde yüzümüz güler hani bir kere trnsfer olsa oda yok:31:

feriha sende kimde hangi drla hamile kaldıysan onuda bırakma derim tecrübelerime dayanarak herşey merkez vs degil canım
ben kaç kez denedim ali beyle olmayınca olmadı yok dedim yeter prfde olsa olmayınca olmayacak dilek hanıma gittim çok şükür bunda tutturdum gerisi rabbim nasip etmedi yinede ali beyle irtibatıma kesmedim:34: tercih sizin tecrübe konuşuyor 6tüp bebekçi oof off sıkıldım yalnızlıktan yarın diş bulguru var arkadaşın benim elim karnım kucagım booş o bakışlar bilmemne herşeye geçtim mezarımda fatiha okuyacak annem diyecek bebegim yok:43:

saol canım bende ilkini ali acara yaptırmıştım tutmuştu ama aynı sen gibi kaybettim bunları yazmakta çok zorlanıyorum yaşadıklarım hep gözümün önünden geçiyor .. ali bey çok iyi bir doktor sadece ordaki kalabalıktan bunalmıştım yoksa hep benim yanımda olmuştu bide babamın arkadaşı ........ sonra dilek hanıma geldim ama buda çok acı oldu benim için çokk umutluydum olmıcak bütün inancımı kaybettim sanki ben hiç bir zaman anne olamicam ömrümüm sonuna kadar uğraşacam sanki seni anlıyorum yanlızlıktan bende çok sıkıldım hiç çevrem kalmadı etrafın bakışından kaçıyorum hep kucağında bebeği olan arkadaşlarımdan nefret ediyorum evlat hasreti ne bilmiyorlar benim yanımda delicesine seviyorlar yani anlıcağın bende yanlızım ranacım ...
dilek hanıma devam etcem bida doktor değiştirip sil baştan yapmıcam artık anne olmak için kaç tüp bebek gerekiyorsa yaptırcam herkeze inat tüm bakışlara inat yaptırcam

Son düzenleme:
feriha, sevimli böyle durumda ne denir bilmiyorum ama ne kadar uğraş verirsek verelim Rabbim ol demedikten sonra bazı şeyler olmuyor buda öyle isyan etmeyin inş. sizlerde tadacaksınız anneliği inanın buna ben 8 yıl sonra aldım kucagıma bebeklerimi ama hep inandım olacak diye ümidinizi yitirmeyin lütfen Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizlerede dualarımda sizlerde varsınız kızlarrr....

:))) bu gün son kontrolümdü gayet güzel geçti... yaşına rağmen yumoşlar güzel gelişmiş dedi asıl iş bundan sonrası... nolur bana dua edin yumoş toplama işlemi ve embriyo gelişimi güzel gerçekleşsinde transferim gerçekleşsin.... cuma yada cumartesi yumoş toplanacak bu gün akşama doğru pınar hanım haber verecek gün için... içimde buruk bi sevinç ve umut var allahım sen yardım et bizlere(((((((((((

:))) bu gün son kontrolümdü gayet güzel geçti... yaşına rağmen yumoşlar güzel gelişmiş dedi asıl iş bundan sonrası... nolur bana dua edin yumoş toplama işlemi ve embriyo gelişimi güzel gerçekleşsinde transferim gerçekleşsin.... cuma yada cumartesi yumoş toplanacak bu gün akşama doğru pınar hanım haber verecek gün için... içimde buruk bi sevinç ve umut var allahım sen yardım et bizlere(((((((((((

işallah canım evladını kucağına alırsın güzel olmasına senin adına svindim sen bari ver güzel haberi bize biz veremedik ne acı demi
yumurta toplama işleminden korkma ben çok korkmuştum ama dünyanın en tatlı uykusunu uyucksın benim çok hoşuma gitti o uyku
o burukluk sevinç bendede olmuştu anne olcam diye içim içime sığmadı ama olamadım bebeğim bıraktı gitti beni arkasından sadece göz yaşları kaldı inşallah senin böyle olmaz allahım yaşatmasın bu arada kaç yaşındasın yazmış olabilirsin herhalde okumadım doktorun kim

feriha, çok üzüldüm; en kısa zamanda moralini toplayıp tedavine devam edersin inşallah...
sevimli, ne diyeceğimi bilemiyorum... Allah tez vakitte bebişini nasip etsin inşallah... Umudunu kaybetme...
Bana gelince ben ocak ayında tekrar gideceğim tedavi için ama geçen hafta merkezden aradılar. doktor görüşmek istemiş. adetin 2. günü gideğim. hayırlısı bakalım. Rabb'im bu yolda çabalayan tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun, hepimizi gönlümüzün muradına hayırlısı ile kavuştursun inşallah...

işallah canım evladını kucağına alırsın güzel olmasına senin adına svindim sen bari ver güzel haberi bize biz veremedik ne acı demi
yumurta toplama işleminden korkma ben çok korkmuştum ama dünyanın en tatlı uykusunu uyucksın benim çok hoşuma gitti o uyku
o burukluk sevinç bendede olmuştu anne olcam diye içim içime sığmadı ama olamadım bebeğim bıraktı gitti beni arkasından sadece göz yaşları kaldı inşallah senin böyle olmaz allahım yaşatmasın bu arada kaç yaşındasın yazmış olabilirsin herhalde okumadım doktorun kim

ferihacım ben 39 yaşındayım tam 7 yıldır arıyoruz ...dr. ali sami bey ama dünki kontrolümü fuat bey yaptı sami bey yokmuş... cuma günü opu yapılacak transferi bilmiyorum.. allahım elleri boş olanları doldursun yüzleri güldürsün inş..

kızlar gecmıse bakınca cok uzuldum ne denır bılmıyorum bu acıyı yasayan bılır dılerım Rabbımden tez zamanda bebeklerınız gelır bu uzucu sonuclar unutulur kızlar duzlarım sızınle her zaman cevap yazamasamda arada gırıp bakıyorum kım ne yapıyor dıye

Merhabalar, ben de eurofertil de tedaviye başlamayı düşünüyorum..
Sizlerin içinde istanbuldakine giden varmı acaba?
Daha önce başka bir merkezde bir tüp bebek denemem oldu ama sonucu negatif...
Şimdi başka bir merkez aramaktayım....bana yardımcı olabilirmisiniz....

canım ist. bilmem ama ben konyada yaşıyorum ve bu gün opu.. gerçekleşti hepsi çok ilgililer 5 yıldızlı bi otelde bile bu kadar ilgi yok:)) tedavilerinden tut dr. ları hemşireleri asistanları birer pskolog gibi davranıyorlar ..eğer konyada isen burdaki eurofertili tavsiye ederim ama ist. diyecek bişeyim yok..bu arada olmamasının nedeni ne idi

canım ist. bilmem ama ben konyada yaşıyorum ve bu gün opu.. gerçekleşti hepsi çok ilgililer 5 yıldızlı bi otelde bile bu kadar ilgi yok:)) tedavilerinden tut dr. ları hemşireleri asistanları birer pskolog gibi davranıyorlar ..eğer konyada isen burdaki eurofertili tavsiye ederim ama ist. diyecek bişeyim yok..bu arada olmamasının nedeni ne idi

Tam olarak bilmiyorum yarın test günümdü ama ben dayanamayıp dün yaptırdım ve b hcg 0.100 yani negatif çıktı :(
benim biraz uzun ...
bizde sorun benim tek tüpüm kapalı ve rahim içinde küçük bir polip vardı.polipi histeroskopi ile aldırdık. eşimdede varikosel kaynaklı ileri hareklilikte sorun var.o yüzden 3kez aşılama oldum.olmadı malesef:(
sonra tip bebeğe başladık ancak 6 yumurtadan sadece 1 i döllendi ve onuda doktor polip nedeniyle dondurdu.ben polipi aldırıncıda çözdüler 3.gün 8 hüzreliydi ancak çözülünce dejenarasyon oldu dediler ve çözdükleri gün dahil 2gün beklediler gelişmesi devam edecekmi diye sonra 3.gün aradılar ve transfer olabilecek durumda gelişmesi iyi dediler ve transferim oldu ama işte malesef sonuç kötü:( gerçi daha merkez ve doktorla konuşmadım bakalım onlar ne diyecek...
ben istanbulda yaşamıyorum ama ailem orda orda o yüzden istanbulu tercih ettim.malesef konya da bana uzak,ilgin için teşekkürler:)

Back
X