Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım ist. bilmem ama ben konyada yaşıyorum ve bu gün opu.. gerçekleşti hepsi çok ilgililer 5 yıldızlı bi otelde bile bu kadar ilgi yok:)) tedavilerinden tut dr. ları hemşireleri asistanları birer pskolog gibi davranıyorlar ..eğer konyada isen burdaki eurofertili tavsiye ederim ama ist. diyecek bişeyim yok..bu arada olmamasının nedeni ne idi

Bu arada inşallah tedavin iyi sonuçlanır...allah isteyen herkese çocuk nasip etsin...

Bu arada inşallah tedavin iyi sonuçlanır...allah isteyen herkese çocuk nasip etsin...

amin canım inşallah rabbim isteyen her keze versin... bana yakın şeyler yaşamışsın eşimde bi sorun yok sadece harek yetmezliği oda az derecede .. biz 7 yıldır ebbek bekliyoru ama malesef iki gebelik geçirmeme rağmen olmadı biri düşükle diğeri dış gebelik ve sol tüpümün açık ameliyatla alınmasına ile sonuçlandı ve bi çok ilaç tedaviside cabası tabi.. son olarak abimin eşi yani yengem 21 yıldan sonra eurofertilden gebe kalınca bi umutla bizde tüp bebeğe karar verdik ve bundan 12 gün önce tedaviye başladık kısa protokolle tedavim iğneler ve ardından bu gün sabah 10 da opu ile transfer bekleyişine geçtik babaklım her şeyin hayırlısı tatlım allahım her kezin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun .. her şey gönlünce olsun :))

amin canım inşallah rabbim isteyen her keze versin... bana yakın şeyler yaşamışsın eşimde bi sorun yok sadece harek yetmezliği oda az derecede .. biz 7 yıldır ebbek bekliyoru ama malesef iki gebelik geçirmeme rağmen olmadı biri düşükle diğeri dış gebelik ve sol tüpümün açık ameliyatla alınmasına ile sonuçlandı ve bi çok ilaç tedaviside cabası tabi.. son olarak abimin eşi yani yengem 21 yıldan sonra eurofertilden gebe kalınca bi umutla bizde tüp bebeğe karar verdik ve bundan 12 gün önce tedaviye başladık kısa protokolle tedavim iğneler ve ardından bu gün sabah 10 da opu ile transfer bekleyişine geçtik babaklım her şeyin hayırlısı tatlım allahım her kezin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun .. her şey gönlünce olsun :))

cnm hakkında hayırlısı olsun kaç yumurta toplandı inşallah güzel haberlerini alırız sen önü çekersin ve ardından teker teker bebişleri saydırırız inşallahh:16:

cnm hakkında hayırlısı olsun kaç yumurta toplandı inşallah güzel haberlerini alırız sen önü çekersin ve ardından teker teker bebişleri saydırırız inşallahh:16:

inşallah bitanem 6 yumurta toplandı ama benim yaşım 39... bu gün öğleden sonra hber verecekler bakalım ne olmuş dua edin inşallah hayırlısı neyse o olsun...

hayırlı olsun canım yaşına göre gine yumurta sayın iyi transfer ne zaman ,inşallah herşey güzel olur yeer artık bu kadar üzüntü sen güzel haberi ver bize tamam mı

hayırlı olsun canım yaşına göre gine yumurta sayın iyi transfer ne zaman ,inşallah herşey güzel olur yeer artık bu kadar üzüntü sen güzel haberi ver bize tamam mı

:)) inşallah verebilirim güzel haber çok tşk dileklerin için pazartesi sabah 11 gibi transfer var ondan sonra bekleme en zor süreç başlıyor rabbim hayırlısını versin inş...

merhaba arkadaşlar,

ben istanbul eurofertilde bu ay tüp tedavisine başlayacağım bu 2.denemem olacak ilkini devlette denedim negatif oldu. raporumu alıp eurofertilde deneyeceğim. aranızda İstanbul eurofertilde tedavi olan varmı acaba? şuan 3 doktor var. hakan özörnek, alev hanım ve sadıkk bey (ekime yeni katılmış) ben daha doktor seçimi yapmadım. hakan beyiş tercih edersem eğer koordinatör olduğundan ve çok yoğun olduğundan ekstra ücret ödemem gerekiyor. merkez hakkkında ve doktorlardan memnun olma durumunuz nedir? teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar,

ben istanbul eurofertilde bu ay tüp tedavisine başlayacağım bu 2.denemem olacak ilkini devlette denedim negatif oldu. raporumu alıp eurofertilde deneyeceğim. aranızda İstanbul eurofertilde tedavi olan varmı acaba? şuan 3 doktor var. hakan özörnek, alev hanım ve sadıkk bey (ekime yeni katılmış) ben daha doktor seçimi yapmadım. hakan beyiş tercih edersem eğer koordinatör olduğundan ve çok yoğun olduğundan ekstra ücret ödemem gerekiyor. merkez hakkkında ve doktorlardan memnun olma durumunuz nedir? teşekkür ederim.

canım merhaba, ben istanbul eurofertilde başladım çok yer gezdikten sonra, sen zaten başka yerlere bakmışsındır, benden de tecrübelisin ondan seçimini yapmışsındır. hani ekipmanıydı ilgisiydi doktorlarıydı filan çok güzel geldi bana, tanıdıklardan da hep iyi şeyler duydum ondan seçtim. ben hakan bey ile yapıyorum hani çok beğendim kendisini ama alev hanım ve sadık beyi de gördüm. alev hanımla tanışmadım ama sadık bey çok eğlenceli ve yardımsever bir doktor. onca soru sordum ikisine de, başlarından savmadılar bile. hangisini istersen seç, uımarım tedavin başarılı olur Rabbim yardım eder sana :)

Seninde canım herşey gönlünce olsun:)
Bu arada bugün saat 11 de transfer demişsin ,,inşallah herşey yolunda gider ve bebişine sağ salim kavuşursun.Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Bizleride haberdar et :)Güzel haberlerini almak dileğiyle.....

Merhaba kızlar günaydın
merkezde yeni bir uygulama başlamıştı embriyolar bilgisayardan izleniyordu sizlerde böyle birşey oldu mu? yani uygulama başlamış mı?

Bu arada bugün saat 11 de transfer demişsin ,,inşallah herşey yolunda gider ve bebişine sağ salim kavuşursun.Allah yardımcımız olsun hepimizin...

yok tatlım transferim bugün 11 de allahın izni ile )) tekrar okursan saat 10 da opu oldum ( tabi o gün) transfer bekleyişine geçtim dedim az sonra evden çıkıyorum transfer için dua edersen sevinirim :)))

Arkadaslar merhaba ben aranıza sımdı katıldım.öncelikle Allah herkese dilediği gibi sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.Bende tüp bebek yaptırıcam kasım ayında eurofertile gelme olasılığım %90 lütfen biraz merkez hakkında dr ali sami bey hakkında bilgi verirmisiniz?

Arkadaslar merhaba ben aranıza sımdı katıldım.öncelikle Allah herkese dilediği gibi sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.Bende tüp bebek yaptırıcam kasım ayında eurofertile gelme olasılığım %90 lütfen biraz merkez hakkında dr ali sami bey hakkında bilgi verirmisiniz?

canım öncelikle hoş geldin aramıza ben ikinci denememi eurıfertilde yaptırdım doktorum dilek hanım ama malesef negatif sonucum merkezden çok memnun kaldım çok ilgililer hemşireleri olsun doktorları olsun ali sami beyle hiç görüşmem olmadı ama doktorların hepsi bir çalışıyor bende 3. denememe kasımda bşlıcam sana diyeceğim doğru atrestesin başka biyerlere gidip rezillik çekme ben ilkinde çok rezillik çekmiştim doğru atrestesin canım inşallah bebeğimizi alırız kucaklarımıza

Merhaba kızlar günaydın
merkezde yeni bir uygulama başlamıştı embriyolar bilgisayardan izleniyordu sizlerde böyle birşey oldu mu? yani uygulama başlamış mı?

merhaba canım benim embriyolara kullandılar embriyoskopu kişinin isteğine bağlı istiyorsan kullanıyorlar tabii onunda bir ücreti var..ama ben tavsiye ederim sürekli gözlem altında kalıyor embriyolar ve en iyi ve çabuk gelişeni seçip koyuyorlar..

merhaba canım hoşgeldin..benim doktorumda Ali Sami bey iyi bir doktor tavsiye ederim merkezdeki doktorların hepsi iyi zaten ortak çalışıyorlar...

slm arkadaşlar bende konya euro fertilde ilk denememizde hamile kaldım 20 günlük hamileyim hiç bekleme sayın Dilek incesu sana tavsiye ediyorum ayrıca çok değerli doktorlar orada gidince göreceksin beninm gibi gülerek çıkarsın inşaAllah kredi kartına taksit ilk muayene ücretsiz bir paket yapmışlar fiyat 3.500 ayrıca 1.200 kadarda ilaçlar tutuyor eğer hamile kalırsan iğnelere devam onlarıda herhangi bir devlet hastanesinde yazdırabiliyorsun umarım güzel haberlerini paylaşır umudu kırılanlara umut oluruz

Merhaba, ben bugün 2.deneme için görüşmeye gittim. ocak gibi başlayacağız kısmetse. ondan önce testler falan yapılacakmış. inşallah bu kez hayırlısı ile hamile kalabilirim. bu arada Ali Sami bey'i ben de tavsiye ederim. Çok sempatik ve ilgili bir insan ben ilk deneme başarısız olunca gitmemiştim kontrole arayıp kendisi çağırdı. bana uygun bir tedavi programı da ayarladı. Allah bebek bekleyenlere en kısa sürade nasip etsin. Hamiş arkadaşlara da sağlık versin de kolayca alsınlar bebelerini kucaklarına...

Merhaba, ben bugün 2.deneme için görüşmeye gittim. ocak gibi başlayacağız kısmetse. ondan önce testler falan yapılacakmış. inşallah bu kez hayırlısı ile hamile kalabilirim. bu arada Ali Sami bey'i ben de tavsiye ederim. Çok sempatik ve ilgili bir insan ben ilk deneme başarısız olunca gitmemiştim kontrole arayıp kendisi çağırdı. bana uygun bir tedavi programı da ayarladı. Allah bebek bekleyenlere en kısa sürade nasip etsin. Hamiş arkadaşlara da sağlık versin de kolayca alsınlar bebelerini kucaklarına...

günaydın arkadaşlar.Bu arada feriha24,meyda,gülay ve ironik cok teşekkür ederim yazdıklarınız için Allah inşallah herkese nasip eder bu mutluluğu.Bişey daha sorucam kısa protokol mü uzun protokolmü? benim hiçbir sorunum yok bildiğim kadarıyla eşimin sperm sayısı düşük ve hareketsiz sami beyle görüştüğümde adetinin 2.günü gel 10-15 günde bitiririz dedi ama kafama takıldı kısa protokol yumurtalıklarında sorun olan bayanlara uygulanıyormus size nasıl uygulandı.

Back
X