- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bizde sorun erkek faktörü merak ettigim eurofertide tüp bebek fiyatı ne kadar ssk karsılamıypr kendimiz ödeyecegiz bilgi verirseniz cok mutlu olurum
Bende arştırma içindeyim bu hastane nasıl birde rapor geçiyormu acaba
tşk. ederim cevap için.. sizin sorun neydi acaba ? benim yumurtlama problemim var da..Ben novafertil tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve ilk denememizde çok şükür ikizlerime hamile kaldim tedavi süreci güzeldi ilgi alaka iyi ama hamile kaldiktan sonra herhangi bir problem olduğunda aradim ulaşamadım gebelik takibi güzel değil hem tavsiye ederim ilk denemede tuttuğu icin hemde gönül rahatlığıyla kesinlikle git diyemiyorum
Benimde adet düzensizliği problemim vardi eşimin de Morfoloji bozukluğu vardi 4 yillik evliyim iki basarisiz asilamadan sonra tüp bebeğe geçtiktşk. ederim cevap için.. sizin sorun neydi acaba ? benim yumurtlama problemim var da..
Canm bende antepdeki eurofertile gidicem .ne kadar odediniz acaba.birde 2 embriyo koyuyorlarmi yasim 32Ben novafertil tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve ilk denememizde çok şükür ikizlerime hamile kaldim tedavi süreci güzeldi ilgi alaka iyi ama hamile kaldiktan sonra herhangi bir problem olduğunda aradim ulaşamadım gebelik takibi güzel değil hem tavsiye ederim ilk denemede tuttuğu icin hemde gönül rahatlığıyla kesinlikle git diyemiyorum
Allah bağişlasin.kucağınıza da alırsınız inş.Benimde adet düzensizliği problemim vardi eşimin de Morfoloji bozukluğu vardi 4 yillik evliyim iki basarisiz asilamadan sonra tüp bebeğe geçtik