Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

öyle canım

bizimde usg de 4 gün önden gidiyoruz..

sanırım embiryolar rahme koyulur koyulmaz tutundular

selam canım burdayım ben merak ettiğin için sağol malesef güzel haberlerim yok hatta çok kötü günler geçirdim yeni yeni toparlanıyorum hastanede falan yatmak zorunda kaldım

geçmiş olsun canım

neden yattın hastanede

şimdi nasılsın?

merhaba arkadaslar benim ismim seyda ben iranliyim ve 5 yildir cocugum olmuyor bir kez laparaskopi ve bir kez zift ve bir kere de mikroinjeksion oldum ama olmadi:1no2:

simdi turkiyeye gelip ve orda tup bebek yaptirmak istiyorum

bir tanidigimiz erdem hastanesinde calisiyor ve bana orani tavsiye etti sizlerden yardim istiyorum sizce en iyi tup merkez istanbulda hangisi
benim icin parasi onemli degil sadece iyi bir mekez istiyorum

inshallah hepimiz anne olacagiz en yakin zamanda
eger turkcem cok iyi degilse af edersiniz:çok üzgünüm:

canım ben kendi adıma söyleyim

istanbuldaki merkezlerden bilgim yok

ama konyada euro fertil diyorum ben.... :emir_bebek:

geçmiş olsun canım

neden yattın hastanede

şimdi nasılsın?

teşekür ederim canım çok sağol
transfer esnasında enfeksiyon kapmışım
enfeksiyon kana karışmaya başlamış transferden 5 gün sonra falan rahatsızlandım çok
sonrası hastanede yatmak işte bir sürü antibiyotik anca düzeldim şimdi iyiyim çok şükür
seni hep takip ediyorum inşallah minişlerini sağlıkla kucağına alırsın ..........

saol artritcim.. amin güzel dileklerin için.

çok çok geçmiş olsun.....

nasıl enfeksiyon kapmışsın ki

2 tane ilaç vermişlerdi yumurta toplamadan sonra kullanılıyo

ondan kullanmışmıydın?

teşekür ederim canım benim bu denemem dondurulmuşlarlaydı yumurta toplanmadı
dondurulmuş embriyolarımda bitti
tekrar baştan başlamak lazım
ama ben artık çok korktum sanırım
iki denememde de hastanelik oldum verdikleri ilaçların hepsini de kullandım ama
kısmet işte

çok üzüldüm canım

bi yere yazdıysan kusruma bakma göremedimde

dondurulmuşlarla denediğinin sonucu ne oldu canım?

tekrar özür dilerim yazdınsa göremedim çünkü..

rica ederim canım malesef enfeksiyon çok şiddetli olduğu için embriyoda tutunamadı
kısmet işte ilkide dış gebelik olmuştu ameliyat olmak zorunda kalmıştım
şimdi yaşadığım şeyler beni çok korkuttu ne yapıcam bilemiyorum

rica ederim canım malesef enfeksiyon çok şiddetli olduğu için embriyoda tutunamadı
kısmet işte ilkide dış gebelik olmuştu ameliyat olmak zorunda kalmıştım
şimdi yaşadığım şeyler beni çok korkuttu ne yapıcam bilemiyorum

mafoldumben

ne dicemi bilemiyorum

rabbim en kısa zamanda gönderir inşallah bebeğini canım.....

selam canım burdayım ben merak ettiğin için sağol malesef güzel haberlerim yok hatta çok kötü günler geçirdim yeni yeni toparlanıyorum hastanede falan yatmak zorunda kaldım

geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah melegin kendiliginden gelir Allahın izniyle

Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. İrfan Şencan, tüp bebek tedavisinde embriyo transferine "tek" sınırlaması getirileceğini bildirdi.

Şencan, yaptığı açıklamada, üremeye yardımcı tedavi metodlarının uygulanması ve merkezlerin fiziki yapılarının değiştirilmesine yönelik bazı kararlar alındığını söyledi.

Şencan, üremeye yardımcı tedavi yöntemlerinin uygulamasında alınan kararlar hakkında şu bilgileri verdi:

"Yapılan değişiklikle bundan sonra herkes istediği kadar embriyo transfer edemeyecek. Bunun için belli bir sınırlama getiriliyor. Bu sınır, artık öncelikle 'bir' olacak. Yani, tek embriyo transfer edilebilecek. Özel durumlarda bu sınır değişebilecek. Özel durumlar ise ikinci ya da üçüncü denemeler ve daha sonrasını kapsıyor. Bu durumlarda iki embriyo transferine izin veriyoruz. Ayrıca, 35 yaş üstünde olunması halinde de iki embriyo transferine izin veriliyor. Onun dışında tek embriyo..."

"EBMRİYO VERİCİLERİNDEN DNA ANALİZİ ALINACAK"

İkinci bir değişiklik olarak da "tamamen dış ortamda yumurta ve sperm birleştirilmesinde kaynaklar konusunda oluşabilecek riskleri azaltmaya yönelik tedbir alındığını" ifade eden Şencan, "Çünkü, spermin kaynağı değişebilir, karışma riski var. Bu kanunlarımızda ve anayasamızda ele alınan bir konudur. Bunu çok ciddi bir şekilde disipline ediyoruz. Bundan sonra eğer embriyo üç aydan daha fazla dondurulacaksa embriyo vericilerinden DNA analizi alınacak. Bununla beraber konulacak ki sonra soyun karışması engellensin. Soyun korunması, kanunda öngörülen bir şey zaten. Biz de tedbirini alıyoruz" dedi.

Şencan, bunun dışında tüp bebek merkezlerinin açılış esaslarına ilişkin de mevzuatın değiştirildiğini belirterek, "Artık, şimdiye kadar olduğu gibi bu merkezlerin rastgele açılmasının önüne geçiyoruz" diye konuştu.

Şencan, ayrıca tüp bebek yöntemiyle gebe kalınması durumunda, söz konusu gebenin doğuma kadar takibinin, gebe kalmasına aracı olan tüp bebek merkezinin sorumluluğunda olacağını belirtti.

Uygulamanın Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra geçerli olacağını ifade eden Şencan, mevcut merkezler için belli bir geçiş süresi tanınacağını bildirdi.

Slm kizlar nasilsiniz bugun hastanedeydik allaha sukurler olsun hersey yolunda bebeklerim i gordum
kalp atimlarina allaha sukur
bulanti kusma ve tiksinme disinda iyiyim yemek yiyemiyorum ama bunada sukur
pazar gunude allahin izniyle donuyoruz belcikaya artik daha cok gorusuruz insallah
kendinize iyi bakin

Artrit çok üzüldüm canım... Çok zor günler yaşamışsın... Ne yazacağımı bilemiyorum... Allah'ın her işinde bir hayır vardır, bunda da vardır bir hayır... Senin canın sağolsun, önemli olan bu... Vakti gelince Rabbim sana da nasip edecektir... Senin için de dua ediyorum...

Devletin vereceği bir kuruş yardım da onların olsun... 13 yıldır çekmediğim kalmadı. Bütün masrafı kendi imkanlarımızla ödeyerek yaptırdık bu son denemeyi de... Tek ya da iki tane embriyo transferiyle başarı oranı ne kadarmış onu da açıklasalar ya. Bana dört tane transfer edildi sadece bir tanesi tutunabildi. Sağlık Bakanlığının tek yaptığı bizim gibi insanlara daha ne kadar zorluk çıkarabiliriz onu düşünüp uygulamaya koymak. Hamile kalınca da hangi merkezde yaptırdıysak tüp bebeği orda takip edilecekmişiz. Size ne ya... ıstediğim doktorda yaptırırım takibimi, doğumumu...Her muayenede 100 tl + tahliller falan ödemek çok mu kolay...

Artrit çok üzüldüm canım... Çok zor günler yaşamışsın... Ne yazacağımı bilemiyorum... Allah'ın her işinde bir hayır vardır, bunda da vardır bir hayır... Senin canın sağolsun, önemli olan bu... Vakti gelince Rabbim sana da nasip edecektir... Senin için de dua ediyorum...

teşekür ederim canım çok sağol bende allaha sığındım yine halime binlerce şükür herşeyin bi zamanı var ya benim bebeğimin daha gelmedi heralde allah hayırlısını nasip etsin inşallah duaların için allah razı olsun sevgiyle kal.......

slm arkadaşlar bende euro fertil altunizadede ilk görüşmeye gittim doktorlar ilgilendiler ama kararsızım acaba giden ve memnun olan var mı?

nazancım burda genellikle konyadaki euro fertilde tedavi görenler var..

inşallah herşey gönlünce olur..

Back
X