- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam rosecim.
ben özel farabi hastanesine gidiyorum. suna soydemire.
muayene ücreti 12 lira+devlette 10 lira alıyo biliyosun özel hastanelerden.. yani 22 lira
ama 10 gün boyunca gidişinde para alınmıyo.. kan+idrar+usg bunlarada hiç para vermedim..
doğumun ücretinide sordum. ben ssk lıyım 380 lira sezeryan
oda ücretleride 2 kişilik oda günlük 100 lira
özel oda 150 lira.
fatoşcum ne güzel maşallah pek kilo almadın sanırım..fotodan öyle görünüyo..
bişey değil rosecim.
ikiz sayfasından durumunu okudum
çok üzüldüm. rabbim acil şifalar versin.. inşallah herşey güzel olucak. dua ediyorum sizin için..
hayır canım almadım
64 le hamiş kaldım şuan 62 yim.
ve haftaya 5. aya giriyorum :)
bebişler iyi ama haftasına göre gelişimleri normal..
çok iştahsızım. özellikle akşam yemek yemek benim için kabus.. kafamçokkarıştı
hayır canım almadım
64 le hamiş kaldım şuan 62 yim.
ve haftaya 5. aya giriyorum :)
bebişler iyi ama haftasına göre gelişimleri normal..
çok iştahsızım. özellikle akşam yemek yemek benim için kabus.. kafamçokkarıştı
slm kizlar nasilsiniz
ben geldim belcikaya annemde kaliyorum eve gitmiyorum
burda da dra gittim ve ucuz bebeklerimiz olacagini soylediler drlar
cok sevindim ama drlar ucuz gebeliklerin tehlikeli oldugunu soylediler cok erken dogum olabilirmis
bbitanesini almak istiyorlar ama onunda riski varmis napacagimi bilmiyorum allah yardimcim olsun 25 martta kendi drumda randevum var bakalim nolcak
17 marttada baska bi drdan randevu aldim onunda fikrini alicam
dua edin kizlar bizim icin allahim nasip ettiyse vardir bir bildigi diyorum ama kararsizim bakalim drlar ne dicek simdi annemde dinleniyorum yatiyorum onun icin fazla giremiyorum
slm kizlar nasilsiniz
cok sevindim ama drlar ucuz gebeliklerin tehlikeli oldugunu soylediler cok erken dogum olabilirmis
bbitanesini almak istiyorlar ama onunda riski varmis napacagimi bilmiyorum allah yardimcim olsun 25 martta kendi drumda randevum var bakalim nolcak
dua edin kizlar bizim icin allahim nasip ettiyse vardir bir bildigi diyorum ama kararsizim bakalim drlar ne dicek simdi annemde dinleniyorum yatiyorum onun icin fazla giremiyorum
Maşallah Fatoşcum... Bak bulantıların faydasını görüyorsun, doğumdan sonra kilo problemin olmayacak canım:))
Ben 18 kilo aldım, hala alıyorum(( Tabi sürekli yatmaktan oldu...
kilo almaman hatta vermen iyimi desem bilemedim benim çok kilo takıntım varda:kedi: hayırlısı bebekler sağlıklı olsunda..
slm kizlar nasilsiniz
fatoşcum maşallah canım kilo vererek 5. ayda olman ikiz gebelik için çok güzel.
boyun kaç canım senin? çünkü sen zaten çok zayıfmışsın hamilelikten öncede.
inşallah bende az kilo alırım çünkü ben zaten kiloluydum. şu andada 3 kilo aldım ama görüntüm baya hantallaştı çünkü hiç hareketim yok aslında yediklerim çok az ama ne yesem kilo yapıyor hiç iş yapmıyorum. eskiden çok çok hareketliydim elimde toz bezi evi sürekli siler süpürürdüm iş yerindede çok hareketliydim.
ama bebişlerim sağlıklı sıhatli olsunda bunlar önemli değil. Allah sağlıkla kucağımıza alamayı nasip eder inşallah.:Saruboceq::1hug:
selam gulcel. öncelikle tedavin hayırlı olsun. umarım güzel sonuçlar alırsın. biz de önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. ama konya dışında yaşadığımız için zaman problemimiz var. sık sık kontrole gitmek zorunda mısın? bi de kullandığın ilaçları yazabilirsen sevinirim. kendine iyi bak:)