Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Evet hayırlısı demek lazım Gülcelcim.. Rabbim vakti gelince engelleri bir bir kaldırır ve kucağına verir meleğini.. Sonra sen bile şaşırırsın yaşadıklarına.. İnşallah bir dahaki sefere...

inşallah cnm rabbim büyük bizimde yüzümüz gülecektir bigün..senağlamasağol desteğin için..

Rose sen nasılsın? Merak ediyorum seni... Tansiyonun nasıl oldu, bebişler nasıllar?

sagolasın canım şimdilik iyi diyorlar tansiyonuma ama hiç tuz yemiyorum göz doktorum tansiyon anlık bişey sen uyurken çıkar düşer haberin olmas diyor bugun bebekleri görmeye doktora gidecegiz Allahın izniyle bakalım inşallah iyi heberlerle gelirim sen nasılsın canım senin hamilelik nasıl gidiyor hala yatıyormusun ben hastaneden çıktıgımdan beri yatıryorum birtek pazar günleri biraz dolaşıyorum eşimle okadar diger zaman sürekli yatıryorum

arkadaşlar bende biraz önce test yaptrdım sonuç negatif.. ne diyelim rabbim daha iyisini bilir hayırlısını versin inşallah..

ne denirki..

sabır sabır.. inşallah bi dahaki tedavinde rabbim yüzünü güldürür.. :teselli:

---artritcim saolasın bi önceki sayfada kalmış cevabın.. şimdi okudum .. hersey nekadar zor böyle.. bi umut mustafa ulusoy vardı aklımda ama artık ondanda korktum..
başkente gidiyordum aslında ii ama hem cok bekletiyo hemde sanki biraz ilgisiz gb geliyo.. nedeni; 3 ay ilaç tedavisi yapıldı yumurtalar gelişti (bende pcos var) fakat döllenme olmadı.. eşimin hareketli sperm sayısı az.. dedim aşılama yapalım mı oda tamam dedi.. yumurta gelişsin diye serephone verdi.. arkasından 2 yumurtam oluştu, fakat yeterli büyüklüğe ulaşsın diye menaon diye iğne verdi.. 2 gün yaptır.. gel.. gittim bi baktı yetişememişiz büyümüş çatlamış bile ... dedi bu akşam birlikte olun.. ben dedim ya aşılama .. ii ozaman bi tane daha var gelişen ozaman 3 gün daha yaptır catlatma iğnesini ol gel.. ertesi gün yaptı..dedi tek yumurta ben aşılamayı tavsiye etmem ama.. ee ben okadar iğneyi ne diye yaptırdım.. dedim yapalım yaptı ve sonuççç.... negatif....

derya , fatoş sizde saolunn.. umarım hersey hepimiz için yolunda gider..bu sitedeki yazıları okuyunca eşime dedim bak tüp bebek yaptıralım.. oda biraz daha bekleyelim çok takılıyosun diyor. tam 1 yıl oldu.. hiç aklıma gelmezdi bebişin bukadar kendini aratacagını..:(

buarada fatoş hnm sende mi aşılamanı mustafa ulusoy a yaptırdın?

hayır canım son aşılamamı başkentte ceylan hn yapmıştı.. ama yumurtanın çatladığını bile bile yaptı... :mymeka:

sagolasın canım şimdilik iyi diyorlar tansiyonuma ama hiç tuz yemiyorum göz doktorum tansiyon anlık bişey sen uyurken çıkar düşer haberin olmas diyor bugun bebekleri görmeye doktora gidecegiz Allahın izniyle bakalım inşallah iyi heberlerle gelirim sen nasılsın canım senin hamilelik nasıl gidiyor hala yatıyormusun ben hastaneden çıktıgımdan beri yatıryorum birtek pazar günleri biraz dolaşıyorum eşimle okadar diger zaman sürekli yatıryorum

İnşallah iyi haberler verirsin canım. Ben elhamdülillah iyiyim bugünlerde. Bebiş hep baş aşağı duruyor, rahim ağzına baskı yapıyor. Haftada bir tane proluton iğnesi yaptırıyorum, rahim ağzı açılması diye. Genellikle dinlen diyor doktor. Ama sürekli yatma diyor. Ara sıra kalk dolaş, sonra tekrar yatarsın diyor. Çünkü kan pıhtı atabilirmiş,kan sulandırıcı iğne kullansam bile. Bu daha tehlikeli diyor. Hep yan yatmamı özellikle tembihliyor. Zaten gündüz evde yalnızım, mecburen kalkıyorum kahvaltımı yemeğimi hazırlıyorum, topluyorum, bazan yemek yapıyorum, böylece dolaşmış oluyorum.Bende tansiyon yok çok şükür, bir ara yükseldi, senin gibi tuzlu hiçbirşey yemiyorum, sürekli ölçüyorum. Ben de şeker çıktı, çok yüksek değil ama diyet başlayacak sanırım. Cuma günü tekrar ölçüm yapıp gidecem doktora, bakalım ne diyecek.
Az kaldı canım.34. haftayı dolduralım, doğum başlarsa da önemli değil diyor Emel Hanım. Allah yardımcımız olsun, en zor dönemleri atlattık, bugünlerde geçecek Allah'ın izniyle alacaz yumurcakları kucağımıza...

İnşallah iyi haberler verirsin canım. Ben elhamdülillah iyiyim bugünlerde. Bebiş hep baş aşağı duruyor, rahim ağzına baskı yapıyor. Haftada bir tane proluton iğnesi yaptırıyorum, rahim ağzı açılması diye. Genellikle dinlen diyor doktor. Ama sürekli yatma diyor. Ara sıra kalk dolaş, sonra tekrar yatarsın diyor. Çünkü kan pıhtı atabilirmiş,kan sulandırıcı iğne kullansam bile. Bu daha tehlikeli diyor. Hep yan yatmamı özellikle tembihliyor. Zaten gündüz evde yalnızım, mecburen kalkıyorum kahvaltımı yemeğimi hazırlıyorum, topluyorum, bazan yemek yapıyorum, böylece dolaşmış oluyorum.Bende tansiyon yok çok şükür, bir ara yükseldi, senin gibi tuzlu hiçbirşey yemiyorum, sürekli ölçüyorum. Ben de şeker çıktı, çok yüksek değil ama diyet başlayacak sanırım. Cuma günü tekrar ölçüm yapıp gidecem doktora, bakalım ne diyecek.
Az kaldı canım.34. haftayı dolduralım, doğum başlarsa da önemli değil diyor Emel Hanım. Allah yardımcımız olsun, en zor dönemleri atlattık, bugünlerde geçecek Allah'ın izniyle alacaz yumurcakları kucağımıza...

inşallah canım inşallah saglıklı sıhatli alırız kuzularımızı kucagımıza biz gittik geldik doktora iyilermiş benim kuzular birinin biraz kafası küçükmüş ama doktor ultrasyon aletinden veya çocukların duruşundanda olabilir dedi dedigin gibi canım Allahımın izniyle inşallah çogu gitti azı kaldı Allahım inşallah kucagımıza alıp büyütmeyi nasip eder kuzularımızı saglıklı sıhatlı mutlu huzurlu şekilde inşallah

merhabalar ben 4 yıldır dr dr geziyorum çocugumuz olmuyor ama sebebide yok konyada selçukluya gittim 2 yıl ugraştılar yumurta toplama işlemi gerçekleştiremediler bizi ankaraya göndermek istediler gitmedik sonra ilçemize bir dr geldi pratisyen böyle tanıdıklara bakıyormuş yani dogum uzmancı felan degil sadece pratisyen işte ama anlıyormuş birinden duyduk 23 yıldır çocugu olmayan biri buna gitmiş para bile almıyor 3 ayda hamile kaldı şimdi bizde gittik ultrasonla baktı senin sag tüpün tıkalı çocugun olmaz dedi ama hocam tüpler tıkalı degil rotgen filmi var dedik hani böyle su gibi sıvı sıkıyorlar açıkmı degilmi diye ve açık çıkmıştı evet dedi küçük bir açıklık var ama yeterli degil onun için tüp açık demişler normalde tıkalı allahın izni ile ben yaparım para felan istemem yeterki sevinin çok gezmişsiniz sizden çok paralar almışlardır dedi ilaç verdi bunlarla tüpü açacagız dedi ve bana tüplerime ultrasonla hiç bakan olmamıştı su geçti diye açık dediler ama küçük bir açık varmış su geçince adı açık olmuş diyor tüp bebege gerek yok bana inanın bekleyin diyor siz ne diyorsunuz bu konuda tüp ilaçla açılırmı biraz araştırdım hep ameliyat cinsi bişeyler yazıyor

merhabalar ben 4 yıldır dr dr geziyorum çocugumuz olmuyor ama sebebide yok konyada selçukluya gittim 2 yıl ugraştılar yumurta toplama işlemi gerçekleştiremediler bizi ankaraya göndermek istediler gitmedik sonra ilçemize bir dr geldi pratisyen böyle tanıdıklara bakıyormuş yani dogum uzmancı felan degil sadece pratisyen işte ama anlıyormuş birinden duyduk 23 yıldır çocugu olmayan biri buna gitmiş para bile almıyor 3 ayda hamile kaldı şimdi bizde gittik ultrasonla baktı senin sag tüpün tıkalı çocugun olmaz dedi ama hocam tüpler tıkalı degil rotgen filmi var dedik hani böyle su gibi sıvı sıkıyorlar açıkmı degilmi diye ve açık çıkmıştı evet dedi küçük bir açıklık var ama yeterli degil onun için tüp açık demişler normalde tıkalı allahın izni ile ben yaparım para felan istemem yeterki sevinin çok gezmişsiniz sizden çok paralar almışlardır dedi ilaç verdi bunlarla tüpü açacagız dedi ve bana tüplerime ultrasonla hiç bakan olmamıştı su geçti diye açık dediler ama küçük bir açık varmış su geçince adı açık olmuş diyor tüp bebege gerek yok bana inanın bekleyin diyor siz ne diyorsunuz bu konuda tüp ilaçla açılırmı biraz araştırdım hep ameliyat cinsi bişeyler yazıyor

Betülcüm, bu iş uzmanlık ister. Bu konuda uzmanlaşmak için o kadar eğitim alıyor doktorlar, ben olsam konusunda uzman bir doktoru tercih ederdim. Aman verdiği ilaçları kullanayım ne kaybederim diye düşünme bence. Yan etkilerini iyi araştır derim ben. Ben de Erzincanda buna benzer bir durum yaşadım. Aynı hikaye, yıllardır çocuğu olmayan biri gitmiş bir kadın doğum doktoruna, verdiği ilaçlarla çocuğu olmuş. Hadi bizde gidelim dedik. Ben de miyom vardı. Miyomun yapısı bozulmuş. Ultrasonda baktı, sen hamiileymişsin, kese bozulmuş dedi. Tahlil istedi, sonuç negatif çıktı. Haplarla yumurta çoğaltmaya kalktı. Aşılama yapacak aklı sıra. Biz bıraktık. İyiki de bırakmışız. Miyomun yapısı bozulduğu için acil ameliyat olmam gerekti. Rahimi bile kaybedebilirdim tedavi sürseydi. Hamile kalsam bile düşükle sonuçlanma ihtimali kesindi dedi burda doktorlar. Çok iyi araştırmak gerekiyor. Yine de sen bilirsin... Allah yardımcın olsun...

kesinlikle katlıyorum . bu iş kolay bi iş değil. özel eğitimler özel bilgiler gerekiyor. çok ciddi bir olay. en ufak bir terslik hayati şeylere neden olabiliyor. o nedenle 1 yıl çocuk olmazsa mü-mkünse çevrenizde varsa tüp bebek merkezlerine başvurmanız gerekiyor. konunun uzmanlarına gitmek gerekiyor ... çok geçmiş olsun . zaman kaybetmeye de gelmez en kısa sürede bilir kişilerle konuda uzman dr. ile görüşüp ona görte tedaviye başlamanız gerekiyor.
kendinize çok iyi bakın sağlık ve sevgiler...

inşallah canım inşallah saglıklı sıhatli alırız kuzularımızı kucagımıza biz gittik geldik doktora iyilermiş benim kuzular birinin biraz kafası küçükmüş ama doktor ultrasyon aletinden veya çocukların duruşundanda olabilir dedi dedigin gibi canım Allahımın izniyle inşallah çogu gitti azı kaldı Allahım inşallah kucagımıza alıp büyütmeyi nasip eder kuzularımızı saglıklı sıhatlı mutlu huzurlu şekilde inşallah

canım benim. zman ne çabuk geçmiş. daha yeni 1o haftalıktı bebeğin. allah tamamına erdirsin canım kendinize iyi bakın . sevgiyle sağlıkla kalın ...:nazar:

tüpler usg de görünse neden o kadar uğraşıp rahim filmi histereskopi çeksinler. görünmez ki usg de....

pratisyen hekim daha uzmanlık alanı bile seçmemiş infertiliteyi nerden bilsin. bence o dr bi an önce bırakın kendinizi işin ehli uzman dr lara bırakın.. allah korusun geri dönülmeyecek bişey gelse başınıza nolucak...

teşekkür ederim cevaplarınız için ama işte tam bügün 5 yıl oldu evleneli 4 yıl hastahanede geçirdik hepsi kadın dogumcu 2 yılını dediginiz gibi prf ün yanında geçirdim beni okadar oyaladı artık bıktım ve evimin yanındakini duydum bu alet 3 ay olmuş çıkalı ve bu ilçe çok ufak herkez kim nasıl biliyor herşey hemen duyuluyor baktı ve tüpün teki kapalı dedi hatta ben sizden para almam dedi olsun yeterki çocugunuz dedi yapamıyacagım birşşey olsaydı başka bi yere gönderecektim yada kendinize bi merkez bulun diyecektim ama bunu ben hallederim inşallah diyor ve dediki tüpün teki tıkalı allahtan hamile kalmamısın bu şekilde zaten çocuk tutunamazdı tutunsa bile 9 ay boyunca işkence çekerdin ama hocam neden tek tüpte hiç olmadı hani olsaydı düşük yapsaydım dedim işte öbür tüpteki intihap tıkanıklıgı yaratan sıvılar o yumurtalıkta döllenmeyide etkiliyor diyor bu adam americada 2 yıl egitim almış ama sonra bırakmış normal pratisyen dr lugu seçmiş ankaradan gelenler bile var buna inşallah sizin dediginiz gibi olmaz ben acaba içinizde bu sorunu yaşayan varsa ilaçla açılıyormu diye bilmek istedim ha birde unutmadan hocam onlar hiç böyle bakmadılar rahim filmini çektiler ama dedim rahim filmindeki amaç zaten filmi çekecekler ve bu makina ellerinde yoktu bu 2 ay oldu çıkalı vede geneli zaten gene bunu degil rahim filmini ister çünkü o sıvı rahime girdiginde bir tazzik baskı oluyor tıkanıklık küçükse açıyor hatta bazıları kanal açık filminden sonra bile hamile kalıyor neden çünkü kanal tıkalı ama o makina bazen bazılarını açıyor o yüzdende hamile kalıyorlar küçük bir açık varsa orada sorun yok gözüküyor ama halbuki sorun var ve sorununuz kanalınızda tıkanıklık olması küçük bir açık var buradan sperm içeri geçer ama spermi bu orada bulunan intihap dedigimiz öldürür diyor ve para almadı 3 ay dedi ilaçlarımı kullanacagız devamlı telfonlaşacagız adetin 3 üncü günü buraya gel 3 ay bi deneyelim olmazsa merkeze gidersiniz çocuk olursada bu 3 ay içinde beni unutmayın gelin bi çeyrek altın takayım diyor ama öbür gittiklerimiz hemen paradan işte dolar ile gelen ilaçlardan yok şu kadar peşin hemen ilk bunlarla başlıyorlar bi deneyelim bakalım inşallah dediginiz olmaz birde ben o 2 yıl igne vurundum tüp bebek tedavisinde 2 yıl yapamadı yumurta çogalmıyor ben yapamıyacagım başka yere gidin dedi onlara hakkım zehir zıkım olsun bizleri böyle kullanan insanlara

betülcüm eğer imkanınız varsa dr dilek hanıma gitmenizi tavsiye ederim.. sayfayı geçmişe dönük okursan dilek hanım sayesinde güldü bizim yüzümüz...

evet bizde öyle kararlaştırmıştık 2 ay bekleyim bi ablada ondan sonra giderim ne bileyim bir umut işte belki olur ozamana kadar inşallah...ücretleri ne oranın _?

ilk muayene ücretsiz canım.. beğenmezseniz gitmezsinir bile...

biz ilk başta hiç para vermedik. tüp bebek tedavisine evet dediğimizde verdik.oda tüp bebek içindi.. 8 haftalık olana kadar bebek bakıyorlar bu fiyatın içinde..

3250ydi + ilaçlar

Merhabalar

Bence her kadına hamılelık cok yakısıyor darısı basıma inş.Daha bugun embrıyo transferı yapıldı 13 NIsan da gebelık testı yaptırıcam bızım sorunumuz acıklanamayan neden doktorum fazla umıt vermedı.3.gunde embrıyo sadece 5 hucreye bolunmus normalde 8 hucre olması gerekıyormus.Ama genede Allah dan umıt kesılmez.

Allah kucanıgına almayı nasıp eder inşallahh...

anladım fatoş abla çok tşk ederim işte ilçede olunca git gelde mesele oluyor 2 yılımızı verdik selçukluya selçukluda mahvolduk...abla 3250 tüp bbek + ilaçlar felan kaç oluyor ozaman..birde bu ilaçları felan saglık güvencemiz var ödemiyormu ve tüp bebeginde belli bir kısmını ödemiyormu devlet

şimdi aradım eurofertılı ama fiyat için bilgi vermiyorlar ille gelin buraya diyorlar fiyatlarınızın içinde ilaç dahilmi diyorum bi gelin diyor...hani neyi karşılıyorlar neyi karşılamıyorlar selçukluda ugraşırken ilaçlar karneye yazılıyor alıyordum şimdi bunların yazdıklarını eczane veriyormu yoksa biz kendimizmi gidip yazdıracagız egerki öyleyse şu anda hastahanelerde özel dr ların ilaçları yazılmıyor gidin paranızla alın diyorlar

Back
X