İnşallah iyi haberler verirsin canım. Ben elhamdülillah iyiyim bugünlerde. Bebiş hep baş aşağı duruyor, rahim ağzına baskı yapıyor. Haftada bir tane proluton iğnesi yaptırıyorum, rahim ağzı açılması diye. Genellikle dinlen diyor doktor. Ama sürekli yatma diyor. Ara sıra kalk dolaş, sonra tekrar yatarsın diyor. Çünkü kan pıhtı atabilirmiş,kan sulandırıcı iğne kullansam bile. Bu daha tehlikeli diyor. Hep yan yatmamı özellikle tembihliyor. Zaten gündüz evde yalnızım, mecburen kalkıyorum kahvaltımı yemeğimi hazırlıyorum, topluyorum, bazan yemek yapıyorum, böylece dolaşmış oluyorum.Bende tansiyon yok çok şükür, bir ara yükseldi, senin gibi tuzlu hiçbirşey yemiyorum, sürekli ölçüyorum. Ben de şeker çıktı, çok yüksek değil ama diyet başlayacak sanırım. Cuma günü tekrar ölçüm yapıp gidecem doktora, bakalım ne diyecek.
Az kaldı canım.34. haftayı dolduralım, doğum başlarsa da önemli değil diyor Emel Hanım. Allah yardımcımız olsun, en zor dönemleri atlattık, bugünlerde geçecek Allah'ın izniyle alacaz yumurcakları kucağımıza...