Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

şimdi aradım eurofertılı ama fiyat için bilgi vermiyorlar ille gelin buraya diyorlar fiyatlarınızın içinde ilaç dahilmi diyorum bi gelin diyor...hani neyi karşılıyorlar neyi karşılamıyorlar selçukluda ugraşırken ilaçlar karneye yazılıyor alıyordum şimdi bunların yazdıklarını eczane veriyormu yoksa biz kendimizmi gidip yazdıracagız egerki öyleyse şu anda hastahanelerde özel dr ların ilaçları yazılmıyor gidin paranızla alın diyorlar

biz direk gitmiştik telefonla görüşmedik.

ilaçları %35 gibi bi indirimle anlaşmalı oldukları gül eczanesinden aldık. zaten devlette %50 sini karşılıyor.. birde 1 kutu gonal f i kendileri ücretsiz veriyorlar.

ben kasımda yaptırdım. o zamanlar 3,250+ilaçlardı..

değiştiyse bilmiyorum.

eğer gitme imkanınız varsa gidin bir görüşün. beğenmezseniz yaptırmazsınız. zaten dedimya ilk muayene ve görüşme ücretsiz.

selçuklu hastanesine bende gittim ama sinirlerim dayanmadı........

git tıp fakültesinde kan ver... gel muayenehaneye 3,5 saat sıra bekle.. dr u selçuklu hastanesinde ara......vazgeçtim iyikide vazgeçmişim.....

2000 dolar istemişti bizden 2008 de..... yani fiyat olarak arada far yokki.. 2000 dolar azmı.......

şimdi aradım eurofertılı ama fiyat için bilgi vermiyorlar ille gelin buraya diyorlar fiyatlarınızın içinde ilaç dahilmi diyorum bi gelin diyor...hani neyi karşılıyorlar neyi karşılamıyorlar selçukluda ugraşırken ilaçlar karneye yazılıyor alıyordum şimdi bunların yazdıklarını eczane veriyormu yoksa biz kendimizmi gidip yazdıracagız egerki öyleyse şu anda hastahanelerde özel dr ların ilaçları yazılmıyor gidin paranızla alın diyorlar

Selam canım ben 2 hafta önce gittim görüştüm Eurofertille. Fiyat 3500+ilaçlar olarak verdiler ama ilaç için yardım ediyorlarmış. Ama SGK anlaşmaları olmadığı için ilaçları kendin alıyorsun karneye yazmıyorlar rapor da geçerli değil ben bu nedenle vazgeçtim oradan..

merhaba artrit, cok teşekkür ederim özelden gönderdiğin mesaj için.. ben cevap yazamadım, 50 mesajım olması gerekiyormuş.. hayırlısı bu ay hiçbiyere gitmicem bekliyorum...

merhaba artrit, cok teşekkür ederim özelden gönderdiğin mesaj için.. ben cevap yazamadım, 50 mesajım olması gerekiyormuş.. hayırlısı bu ay hiçbiyere gitmicem bekliyorum...

önemli değil canım bende beklemedeyim şu an ama araştırmaya devam ediyorum haziran gibi falan düşünüyorum inşallah tamamen iyleşirsem hayırlısı artık sevgiyle kal.....gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi

Merhabalar

Bence her kadına hamılelık cok yakısıyor darısı basıma inş.Daha bugun embrıyo transferı yapıldı 13 NIsan da gebelık testı yaptırıcam bızım sorunumuz acıklanamayan neden doktorum fazla umıt vermedı.3.gunde embrıyo sadece 5 hucreye bolunmus normalde 8 hucre olması gerekıyormus.Ama genede Allah dan umıt kesılmez.

Allah kucanıgına almayı nasıp eder inşallahh...

Allah büyük bebetcim. İnşallah sen de güzel bir haber verirsin bize. Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği babalığı... Allah yardımcın olsun...

evet bizde öyle kararlaştırmıştık 2 ay bekleyim bi ablada ondan sonra giderim ne bileyim bir umut işte belki olur ozamana kadar inşallah...ücretleri ne oranın _?

Betülcüm yazdıklarından anladığım kadarıyla kanalının biri tıkalı, diğeri açık. Ama yumurtlama sorunu da var sanırım. Bu bahsettiğin doktor ne aleti kullanıyor anlamadım. Pratisyen doktorun kadın doğumla ilgili böyle bir alet kullanma yetkisi nasıl var anlamadım. Konusunda uzman olmadan tüp bebek yapma yetkisi bile yok herhangi bir kadın doğum doktorunun. Vereceği ilaçları nasıl yazacak? Bir yığın soru işareti oluştu kafamda. İnşallah doğru bir karar vermişsindir. Amacım moralini bozmak değil. Git illaki Euro fertile yaptır da demiyorum kesinlikle yanlış anlama. Hakkında hayırlısı olsun Betülcüm. Allah yardımcın olsun ...

Selam canım ben 2 hafta önce gittim görüştüm Eurofertille. Fiyat 3500+ilaçlar olarak verdiler ama ilaç için yardım ediyorlarmış. Ama SGK anlaşmaları olmadığı için ilaçları kendin alıyorsun karneye yazmıyorlar rapor da geçerli değil ben bu nedenle vazgeçtim oradan..[/QUOTE

İlaçlar konusunda yardımcı oluyorlar. Devletin vereceği kadarını zaten indirim uyguluyorlar. Ben yaptırırken böyleydi. Bir cumartesi gününe randevu alıp ilk görişmeye gidebilirsin Betülcüm. Karar tabiki yine size kalmış.

İlaçlar konusunda yardımcı oluyorlar. Devletin vereceği kadarını zaten indirim uyguluyorlar. Ben yaptırırken böyleydi. Bir cumartesi gününe randevu alıp ilk görişmeye gidebilirsin Betülcüm. Karar tabiki yine size kalmış.[/QUOTE]

İlaçlar konusunda yardım ettiklerini söylediler bana da ama ben öğretmenim ve okuldan tedaviye gidebilmem için bana tedavi olduğuma dair belge vermeleri gerekiyor 2 hafta önce görüştüm SGK ile anlaşmaları olmadığı için bu belgeyi veremiyolar bu yüzden vazgeçtim yoksa benim için Eurofertil çok rahat olacaktı

fatoş abla belkide selçukluda birbirimizi görmüşüzdür benimki mehmetti dr aynen dedigin gibi tıptan raporu yaptır tahlil yaptır gelirsin dr yok sonra içeri girersin ALLAH büyük inanacaksınız moralinizi bozmayacaksınız der ALLAH elbette büyük ama morale gelince moralimizi sen bizi bekletmekle zaten bozuyorsun..abla bizimkisi emekli sandıgı bunlar kendileri yazıyorlarmı karneye hani yoks aaynı buda özel dr gibi felanmı hani gidip senmi devlet hastahanesinde yazdırıyorsun ilaçları..abla bunda öyle git gel varmı hani şurdan şunu getir buradan şu tahlil gibi v.s ..

dilek abla bu dr pratisyen ama americada 2 yıl egitim almış bırakmış ille gelin bakıyım demiyor öyle tanıdıkları ile felan ilgileniyor hatta bazılarının raporlarına bakıyor sen tüp bebek merkezine gideceksin diyor ben gibi olanada inşallah ben bunu hallederim sorun basit 3 ay bana neden olmuyor demiyeceksiniz ama inanın olacak ALLAH büyük önce ona sonra bana inanın para felan istemiyorum yeterki yüzünüz gülsün diyor adam buralı yani ilçenin çocugu ve ilçe ufak olunca herkez tanıyor hatta bu ankarada görev yapmış oradada bi kaç kişide başarılı olmuş ankaradan gelenler bile var dr diyor ama ben tüp bebek yapamam ama sorun ne bilirim yapabilecegim basit şeylerse yaparım ugraşırım diyor ve bunun yardımcı olup hamile kalanlarlada görüştüm inanamıyorlar ya dr dr gezdik ama ne basit birşeymiş diyorlar şimdi buna gidiyorum acayipte iyi bir dr 3 ay gidecegim inşallah bunda olur bu sebep olur olmasına kendne güveni tam bende ona güveniyorum hani yabancı bir şehirde olsam kim neci bilemeyiz ama buranın insanı ve ankarayı bırakıp kendi ilçesine hizmet vermek için geldi inşallah olur ne diyeyim yani tüp bbek merkezinede gittinmi hemen önce tedavi sonra şukadar para hiç senin sorunun şu diyen yokki sebepsiz sebepsiz yıllarca igne vurdular yumurta çogalmıyor dediler ama çogalıp çogalmadıgına ancak son aşamada bakıldı hiç kontrol etmediler gözetim altına almadılar önce naciye diye bir dr gittim 2 yıl sonra 2 yılda selçukluya gittim şimdi bir yıl ara verdim ve şuanda buna gidiyorum 3 ay dedi olmazsa sonra zaten eurofertıla giderim yada bu ben sizi bi yere gönderirim olmazsa ama olacak inanın dedi olmazsada yardımcı olacam dedi ALLAH büyük be abla yani tanıyoruz adamı ilçenin hepsi tanıyor

fatoş abla belkide selçukluda birbirimizi görmüşüzdür benimki mehmetti dr aynen dedigin gibi tıptan raporu yaptır tahlil yaptır gelirsin dr yok sonra içeri girersin ALLAH büyük inanacaksınız moralinizi bozmayacaksınız der ALLAH elbette büyük ama morale gelince moralimizi sen bizi bekletmekle zaten bozuyorsun..abla bizimkisi emekli sandıgı bunlar kendileri yazıyorlarmı karneye hani yoks aaynı buda özel dr gibi felanmı hani gidip senmi devlet hastahanesinde yazdırıyorsun ilaçları..abla bunda öyle git gel varmı hani şurdan şunu getir buradan şu tahlil gibi v.s ..

"bir yaşlılığa birde ölüme çare yok diyor" dimi :roflol:

burası özel bi merkez ama herşey burda halloluyor. ilk iğneni burası veriyor. kan tahlilin, usg muayenen burda yapılıyor. dr beklemiyorsun çünkü herkes randevu saatine sadık..ve bunların tümü 10-15 dakika sürüyor.. kan sonucu beklemiyorsun. sonuç çıkınca irem hanım arayıp o günkü ilaç programınızı ne yapıp yapmayacağınızı size söylüyor..

valla betülcüm biz memnun kaldığımız şeyleri hep tavsiye ediyoruz. 5 senedir bu yolda çok yıprandık.. ben seni çok iyi anlayabiliyorum. sabrımın tükendiği yerde dilek hanımla karşılaştım.. şükür rabbime..

valla betülcüm biz memnun kaldığımız şeyleri hep tavsiye ediyoruz. 5 senedir bu yolda çok yıprandık.. ben seni çok iyi anlayabiliyorum. sabrımın tükendiği yerde dilek hanımla karşılaştım.. şükür rabbime..

allah razı olsun ne güzel yapıyorsunuzopuyorumnanaktan insan ne yapacağını kimden yardım alacağını bilemeyince çok yıpranıyo..buldum diyene kadar da bazen ne yazık ki iş işten geçiyor:gitme: bende bu yaz koyaya geleceğim inş.. iki kez aşılama yaptık olmadı kısmet değilmiş... sosyal güvencemiz var ama evlilik süremiz yetersiz geliyo henüz birbuçuk yıl oldu..yani ücret ne olur karşılamakta zorlanırmıyız diye ed tereddüt ediyorum ama meslek icabı da bu yaz bu sıkıntıyı aşmamız gerekiyo yoksa öbür yaza kadar ertelemek durumunda kalacağız... daha önce burada okumuştum ödemelerde taksit falan olabildiğini bilginiz var mı acaba bu konu da??a.s.

slm kizlar nasilsiniz ben ayniyim bulantilar kusmalar devam dr belki gecer diyo ama gececek gibi degil
insallah en kisa zamanda gecer cok zor bir sey yemek bile istemiyo cnm zorla yiyorum
bebislerim de iyiler allaha sukurler olsun dr dinleneceksin dedi bende yatiyorum
kendinize iyi bakin bebislerede

allah razı olsun ne güzel yapıyorsunuzopuyorumnanaktan insan ne yapacağını kimden yardım alacağını bilemeyince çok yıpranıyo..buldum diyene kadar da bazen ne yazık ki iş işten geçiyor:gitme: bende bu yaz koyaya geleceğim inş.. iki kez aşılama yaptık olmadı kısmet değilmiş... sosyal güvencemiz var ama evlilik süremiz yetersiz geliyo henüz birbuçuk yıl oldu..yani ücret ne olur karşılamakta zorlanırmıyız diye ed tereddüt ediyorum ama meslek icabı da bu yaz bu sıkıntıyı aşmamız gerekiyo yoksa öbür yaza kadar ertelemek durumunda kalacağız... daha önce burada okumuştum ödemelerde taksit falan olabildiğini bilginiz var mı acaba bu konu da??a.s.

canım hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah tez zamanda sizde kavuşursunuz bebişinize..

taksit yapıyorlarmı bilmiyorum inan..

ama bize dedikleri şuydu.. transfer işlemine kadar ücreti almamız gerekiyor.. kredi kartına taksit yapıyorlarmı onu bilmiyorum..

slm kizlar nasilsiniz ben ayniyim bulantilar kusmalar devam dr belki gecer diyo ama gececek gibi degil
insallah en kisa zamanda gecer cok zor bir sey yemek bile istemiyo cnm zorla yiyorum
bebislerim de iyiler allaha sukurler olsun dr dinleneceksin dedi bende yatiyorum
kendinize iyi bakin bebislerede

selam meryemcim

az kaldı inşallah sık dişini biraz daha biliyorum çok zor ama başka yapcak bişey yok :)

dinlen bakalım iyi bak bebişlere

fatoş abla evet aynen öyle diyor:) ama hiç faliyet yok ...ama hakkım haram zıkım olsun millette duysun biz gittik mahvolduk başkaları mahvolmasın .... abla resimlerin süper inşallah biran önce kucagına aldıgın fotograflarıda görürüz ....

çok şirin olmuşsun fatoşcum :)

nasıl gidiyor hamilelik bulantılar tiksintiler kokular iyice bittimi. benimkisi baya azaldı ama hala soğan ve salça konusunda hassasım

sana ve tüm hamilelere bi sorum var tarama testi yaptırdınızmı canım. bana hiç bişey yapmadılar. zaten sadece kan alarak yapıyorlarmış onu bile yapmadılar. Sonuçta Rabbime güvenip sığınıyoruz Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Back
X