Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar..... ben doğum yaptımmmm.... 14 Nisan 09,45'de meleğim geldi dünyaya... Ancak bu kadar durabildi... Bugün ben taburcu oldum ama o yenidoğanda kaldı. inşallah yarın küvezden de çıkacak... Allaha şükürler olsun sağlığımız gayet iyi. Pazartesi günü kontrole gittik. suyu çok azalmış. Ayrıca tansiyonum bir anda 14/10 oluyordu sonra düşüyordu. Yüksek elektrik voltajı gibi diyordu doktorum. Hemen yatırdı. Ciğer geliştirici iğneleri yaptırdı. Ertesi gün baktı suyu yine azalmış. tansiyon 13/9 hep. başka çare kalmadı. Çarşamba sabahı yine bir umut baktılar ama suyu daha da azalmıştı. Tansiyon inip çıkıyordu. Mecbur sezeryanle aldılar. Bebişimiz gayet iyi şu anda. 2,200 doğdu. Minicik ama. Allahım herkese tattırsın anneliği babalığı. Dünyanın en olağanüstü duygularını yaşıyorum. Hepinize dua ediyorum. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim...İlk kucağına aldığın anda dünya duruyor sanki. Gözyaşları sel oluyor... En güzel duyguyu emzirirken yaşıyorsunuz. Hoş henüz çok sütüm yok ama muhteşem bir şey. Yarın servise çıkabiliriz meleğimle. Adı Melek Ebru...Benden şimdilik bu kadar. Hepinize sevgilerimi göderiyorum dualrınızı eksik etmeyin bebişim bir an önce daha da toparlasın... Darısı hepinize inşallah...
Arkadaşlar..... ben doğum yaptımmmm.... 14 Nisan 09,45'de meleğim geldi dünyaya... Ancak bu kadar durabildi... Bugün ben taburcu oldum ama o yenidoğanda kaldı. inşallah yarın küvezden de çıkacak... Allaha şükürler olsun sağlığımız gayet iyi. Pazartesi günü kontrole gittik. suyu çok azalmış. Ayrıca tansiyonum bir anda 14/10 oluyordu sonra düşüyordu. Yüksek elektrik voltajı gibi diyordu doktorum. Hemen yatırdı. Ciğer geliştirici iğneleri yaptırdı. Ertesi gün baktı suyu yine azalmış. tansiyon 13/9 hep. başka çare kalmadı. Çarşamba sabahı yine bir umut baktılar ama suyu daha da azalmıştı. Tansiyon inip çıkıyordu. Mecbur sezeryanle aldılar. Bebişimiz gayet iyi şu anda. 2,200 doğdu. Minicik ama. Allahım herkese tattırsın anneliği babalığı. Dünyanın en olağanüstü duygularını yaşıyorum. Hepinize dua ediyorum. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim...İlk kucağına aldığın anda dünya duruyor sanki. Gözyaşları sel oluyor... En güzel duyguyu emzirirken yaşıyorsunuz. Hoş henüz çok sütüm yok ama muhteşem bir şey. Yarın servise çıkabiliriz meleğimle. Adı Melek Ebru...Benden şimdilik bu kadar. Hepinize sevgilerimi göderiyorum dualrınızı eksik etmeyin bebişim bir an önce daha da toparlasın... Darısı hepinize inşallah...
deryacım bebeğin nasıl canım? inşallah iyi olmuştur ve ailecek güzel bir yaşama başlamışsınızdır umarım.
deryacım bildiğim kadarıyla başkent hastanesinde doğumunu yapıcaktın? bende oray a karar verdim ama ücretlerini merak ediyorum tedarikli olmak için. toplam ne kadar ödediniz hastaneden çıkarken küvez ücretleri günlük nasıl bide güvencen emekli sandığındanmı? ilgi alaka nasıl muayenedeki gibimi?
fatoşcum merhaba nasıl gidiyor hamilelik?
bebeklerin için yatak yorgan yastık vb. aldınmı? ben yatak konusunda kararsız kaldım. park yatak düşünüyorum ama dolap da gerekli park yatağa uyumlu dolap sanırım yok. bide kaliteli park yataklarda ahşap beşik kadar pahalı. ben daha bişey almadım ama bir yerden başlamayı düşünüyorum inşallah.
deryacım bende spinal sezeryan olucam inşallah.
ben 2007 yılında başkent hastanesinde bir böbrek ameliyatı geçirdim.. orası gerçekten çok iyi.. 1 günde ayağa kalkıp taburcu oldum.....
şimdi yine orayı tercih etmek isterdim ama taşındığımız için yolu çok ters geldi bana.. ne güzel doğum sonrası sıkıntın olmamış... inşallah bizimde böyle güzel doğumumuz olur ağrısız sızısız..
sütün hemen geldimi spinal sezeryanda bende onu merak ettim... inşallah bol bol sütün olur.. öpüyorum senide melek ebruyuda...
Bu arada Rose'dan haber var mı arkadaşlar... Sürekli takip edemiyorum siteyi.. Rose doğum yapmışsın gibi bir his var içimde... Hadi hayırlı haberler verirsin inşallah...
evet canım hislerinde yanılmıyorsun ben pazartesi dogum yaptım kızlarımı kucagıma aldım Allahım şükürler olsun ikiside gayet iyiler Allah şükür bitanesi biraz küçük oldugu için halsiz ama saglıklılar Allaha şükür senin kız gibi uyuyar bede zorla emziriyorum ama Anne olmak çok güzel duygu Allahım herkese tatdırsın inşallah
sütüm hemen gelmedi canım, ama ameliyat sonrası akşam üzeri süt pompası ile sağmaya çalıştık, epey canım yandı ama herşeye değer tabi. Pes etmedim, iki saatte bir sağdık damla damla derken artıyor, üçüncü günden sonra günde bir kez sağdım, zaten bebeğimle beraberdik, emzirmeye çalıştım, şimdi çok şükür pompaya hiç ihtiyacım yok, ikisaatte-üç saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Günü dolmadığı için bu aralar genellikle uyuyor, uykusunun içinde emzirmek çok zor oluyor ama vazgeçmiyorum emene kadar uğraşıyorum. Ha bir de bebeğini kucağına alıp onunla vakit geçirmeye başlayınca sütün de artıyor. Bol bol dereotu, çam fıstığı, tahin helvası ,meyve suyu, bol su içiyorum. Pekmezi sulandırarak hergün bir fincan içiyorum. Bunlar sütü artırıyormuş, aklında olsun canım. İnşallah sizlerin de kolay olur doğumu, bebişleriniz gününü doldurunca, kolayca Rabbim kucağınıza verir inşallah. Darısı sizlerin başına, isteyen herkesin başına...
evet canım hislerinde yanılmıyorsun ben pazartesi dogum yaptım kızlarımı kucagıma aldım Allahım şükürler olsun ikiside gayet iyiler Allah şükür bitanesi biraz küçük oldugu için halsiz ama saglıklılar Allaha şükür senin kız gibi uyuyar bede zorla emziriyorum ama Anne olmak çok güzel duygu Allahım herkese tatdırsın inşallah
canım bilgilerin için çok saol.. süt için olanlarıda not ettim bir yere....
ne güzel yaa.. bende çok imreniyorum zaman çabuk geçsin bende doğum yapayım istiyorum :kedi:
Canımmm.... Allah analı babalı büyütsün... Hepinizin sağlıklı olmasına çok sevindim... Birtanesinin küçük olması önemli değil, seni emdikçe toparlar o da annesi... Canlarım ya.. Ben uyandıramayınca altını açıyorum... Çok hoşuna gidiyor, gözlerini açıp sağa sola kafayı çevirip sütaşını arıyor :))) Hemen veriyorum ben de sütaşı... Hadi Allah yardımcın olsun canım... Darısı diğer arkadaşların başına...