Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

deryacım çok çok tebrik ediyorum canım. okurken çok duygulandım gözyaşlarımı tutamadım. Allah analı babalı büyütsün kuzunu inşallah güzel kaderi kısmeti olur hayatı boyunca. darısı bizlere inşallah bizde sağlıklı bebelerimize kavuşuruz. :Saruboceq:

Arkadaşlar..... ben doğum yaptımmmm.... 14 Nisan 09,45'de meleğim geldi dünyaya... Ancak bu kadar durabildi... Bugün ben taburcu oldum ama o yenidoğanda kaldı. inşallah yarın küvezden de çıkacak... Allaha şükürler olsun sağlığımız gayet iyi. Pazartesi günü kontrole gittik. suyu çok azalmış. Ayrıca tansiyonum bir anda 14/10 oluyordu sonra düşüyordu. Yüksek elektrik voltajı gibi diyordu doktorum. Hemen yatırdı. Ciğer geliştirici iğneleri yaptırdı. Ertesi gün baktı suyu yine azalmış. tansiyon 13/9 hep. başka çare kalmadı. Çarşamba sabahı yine bir umut baktılar ama suyu daha da azalmıştı. Tansiyon inip çıkıyordu. Mecbur sezeryanle aldılar. Bebişimiz gayet iyi şu anda. 2,200 doğdu. Minicik ama. Allahım herkese tattırsın anneliği babalığı. Dünyanın en olağanüstü duygularını yaşıyorum. Hepinize dua ediyorum. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim...İlk kucağına aldığın anda dünya duruyor sanki. Gözyaşları sel oluyor... En güzel duyguyu emzirirken yaşıyorsunuz. Hoş henüz çok sütüm yok ama muhteşem bir şey. Yarın servise çıkabiliriz meleğimle. Adı Melek Ebru...Benden şimdilik bu kadar. Hepinize sevgilerimi göderiyorum dualrınızı eksik etmeyin bebişim bir an önce daha da toparlasın... Darısı hepinize inşallah...

ay canımmmmmmm

tebrik ederim gözün aydın

rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. darısı başımıza......

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

istanbulda 2 kez denedim ve arkadaşım var sonuç negatif.bize çok hatalı tedavi yaptılar,ilgi sıfır karşılayan kızlar suratsız.sadece birkaç kişi gülümsüyor.gerçekten ilgi çok önemli bazen pozitif olmasının sebebide olabilir.orayı ticarethane gibi görürsen kaybedersin.doktorlar umursamıyor.emeklerimiz ziyan oldu......

fatoşcum merhaba nasıl gidiyor hamilelik?

bebeklerin için yatak yorgan yastık vb. aldınmı? ben yatak konusunda kararsız kaldım. park yatak düşünüyorum ama dolap da gerekli park yatağa uyumlu dolap sanırım yok. bide kaliteli park yataklarda ahşap beşik kadar pahalı. ben daha bişey almadım ama bir yerden başlamayı düşünüyorum inşallah.

deryacım bebeğin nasıl canım? inşallah iyi olmuştur ve ailecek güzel bir yaşama başlamışsınızdır umarım.

deryacım bildiğim kadarıyla başkent hastanesinde doğumunu yapıcaktın? bende oray a karar verdim ama ücretlerini merak ediyorum tedarikli olmak için. toplam ne kadar ödediniz hastaneden çıkarken küvez ücretleri günlük nasıl bide güvencen emekli sandığındanmı? ilgi alaka nasıl muayenedeki gibimi?

Arkadaşlar..... ben doğum yaptımmmm.... 14 Nisan 09,45'de meleğim geldi dünyaya... Ancak bu kadar durabildi... Bugün ben taburcu oldum ama o yenidoğanda kaldı. inşallah yarın küvezden de çıkacak... Allaha şükürler olsun sağlığımız gayet iyi. Pazartesi günü kontrole gittik. suyu çok azalmış. Ayrıca tansiyonum bir anda 14/10 oluyordu sonra düşüyordu. Yüksek elektrik voltajı gibi diyordu doktorum. Hemen yatırdı. Ciğer geliştirici iğneleri yaptırdı. Ertesi gün baktı suyu yine azalmış. tansiyon 13/9 hep. başka çare kalmadı. Çarşamba sabahı yine bir umut baktılar ama suyu daha da azalmıştı. Tansiyon inip çıkıyordu. Mecbur sezeryanle aldılar. Bebişimiz gayet iyi şu anda. 2,200 doğdu. Minicik ama. Allahım herkese tattırsın anneliği babalığı. Dünyanın en olağanüstü duygularını yaşıyorum. Hepinize dua ediyorum. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim...İlk kucağına aldığın anda dünya duruyor sanki. Gözyaşları sel oluyor... En güzel duyguyu emzirirken yaşıyorsunuz. Hoş henüz çok sütüm yok ama muhteşem bir şey. Yarın servise çıkabiliriz meleğimle. Adı Melek Ebru...Benden şimdilik bu kadar. Hepinize sevgilerimi göderiyorum dualrınızı eksik etmeyin bebişim bir an önce daha da toparlasın... Darısı hepinize inşallah...

ayy canım ne güzel maşallah tebrikler sana çok geçmiş olsun gözün aydın
melek ebruya da sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun bir ömür diliyorum ailecek hep beraber mutlu olamanız dileğiyle.....

deryacım bebeğin nasıl canım? inşallah iyi olmuştur ve ailecek güzel bir yaşama başlamışsınızdır umarım.

deryacım bildiğim kadarıyla başkent hastanesinde doğumunu yapıcaktın? bende oray a karar verdim ama ücretlerini merak ediyorum tedarikli olmak için. toplam ne kadar ödediniz hastaneden çıkarken küvez ücretleri günlük nasıl bide güvencen emekli sandığındanmı? ilgi alaka nasıl muayenedeki gibimi?

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar... Allah herkese, hepinize sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin hayırlısıyla... Hayatımın en az uykulu, ama en güzel günlerini yaşıyorum... Bütün hayatımız değişti... Herşey çok güzel :nazar:

Başkent hastanesinde yaptım doğumu. Pazartesi yatış yaptık. Çarşamba günü doğum gerçekleşti. Beni cuma günü taburcu ettiler. Benim yatışım ve ameliyatım için, refakatçi ücreti (2 gün) dahil 880 TL ödedik. Ameliyat gününden itibaren oda ücreti 75 TL. den 125 Tl ye çıktı. Refakatçi günlük 40 TL. Emel Hanımın takipli hastası olduğum için sezaryen ücreti 450 TL., takipli hasta olmasaydım sezaryen ücreti 650 TL olacaktı. Bebeğimiz 3 gün küvezde kaldı. İki gün serviste birlikte kaldık. Bebeğimiz için sadece 150 Tl serviste yattığımız oda ücretini ödedik. Küvez için ücret almadılar, devlet karşılıyormuş. Ben memurum halen, yani emekli sandığı sosyal güvencemiz. Eğer başkenti düşünüyorsan yenidoğan yoğun bakım gerçekten çok iyi. Sadece anne ya da babayı alıyorlar bebeğin yanına, steril temiz bir ortam. Doktorlar, her bebekle tek tek herşeyiyle ilgileniyorlar. Bebeğin emecek duruma geldiğinde beslenme saatlerinde gidip emzirebiliyorsun, hemşireler çok iyi... Doğumu spinal sezaryan yaptık. Anestezi uzmanı çok iyiydi, bütün yapılanları tek tek yanıma oturdu anlattı. Bütün korkularım geçti Bebeğim doğar doğmaz bana getirdiler, öptüm kokladım.. Ayılma problemi olmadı, öyle korkunç ameliyat sonrası ağrılar yaşamadım. Ameliyat sabah oldu, ben gece tek başıma kalkabildim, refakatçi ihtiyacım bile olmadı yanii. Kısacası başta Emel Hanım olmak üzere bütün ekip dört dörtlüktü... Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar...

fatoşcum merhaba nasıl gidiyor hamilelik?

bebeklerin için yatak yorgan yastık vb. aldınmı? ben yatak konusunda kararsız kaldım. park yatak düşünüyorum ama dolap da gerekli park yatağa uyumlu dolap sanırım yok. bide kaliteli park yataklarda ahşap beşik kadar pahalı. ben daha bişey almadım ama bir yerden başlamayı düşünüyorum inşallah.

canım bebeklerin odasına onlara yetecek boyutta bir dolap düşünüyorum... 2 tanede park yatak alıcam.. kraft jenny nin kırmızı yatağını beğendim önümüzdeki ay sipariş vericem... ilerdede bazalı yatak alıcam inş. 3 yaşlarına gelince..

taç ın organik nevresim takımını aldım.. 1 er tanede günlük kullanım için sosteteden kity li nevresim takımı aldım, 1 er tanede peluş battaniye.. günlük kullanım için aldığım nevresimin içine koycam...

yatak konusuna gelince... kuzu yününden yatak yapıcaz biz. yün ağrıyı alıyor ve daha sağlıklı, anneannesi onlara yatak yorgan yastık yapıcak kuzu yününden onları kullanıcaz canım...

civil bebede hoppidik in takımlarından aldım, wenicede %70 indirim var ordan 6 tane tulum aldım çok güzeller sende bi bak istersen...... ordan 1 yaşına kadar giyecekleri şeylerdende aldım...

anneannesi babaannesi halasıda hep alıyorlar.. o yüzden giysi fazla almıycam şimdilik 3 er tulum,1 er hastane çıkışı, 2 şerde normal pijema gibi patikli şapkalı takımlarından var... bide bol bol çıt çıtlı body aldım....

ben bebek şekerlerini bile yaptım :) :utangac:

primanın yeni doğan bezlerinden aldım iki paket, johnson baby nin ıslak mendillerinden aldım, dalin bakım setinden aldım, kendime pijema, gecelik, sabahlık, iç çamaşırı aldım...

aşağı yukarı bi doğum çantasında olması gerekenleri hazırladım sayılır...

deryacım bende spinal sezeryan olucam inşallah.

ben 2007 yılında başkent hastanesinde bir böbrek ameliyatı geçirdim.. orası gerçekten çok iyi.. 1 günde ayağa kalkıp taburcu oldum.....

şimdi yine orayı tercih etmek isterdim ama taşındığımız için yolu çok ters geldi bana.. ne güzel doğum sonrası sıkıntın olmamış... inşallah bizimde böyle güzel doğumumuz olur ağrısız sızısız..

sütün hemen geldimi spinal sezeryanda bende onu merak ettim... inşallah bol bol sütün olur.. öpüyorum senide melek ebruyuda...

deryacım bende spinal sezeryan olucam inşallah.

ben 2007 yılında başkent hastanesinde bir böbrek ameliyatı geçirdim.. orası gerçekten çok iyi.. 1 günde ayağa kalkıp taburcu oldum.....

şimdi yine orayı tercih etmek isterdim ama taşındığımız için yolu çok ters geldi bana.. ne güzel doğum sonrası sıkıntın olmamış... inşallah bizimde böyle güzel doğumumuz olur ağrısız sızısız..

sütün hemen geldimi spinal sezeryanda bende onu merak ettim... inşallah bol bol sütün olur.. öpüyorum senide melek ebruyuda...

sütüm hemen gelmedi canım, ama ameliyat sonrası akşam üzeri süt pompası ile sağmaya çalıştık, epey canım yandı ama herşeye değer tabi. Pes etmedim, iki saatte bir sağdık damla damla derken artıyor, üçüncü günden sonra günde bir kez sağdım, zaten bebeğimle beraberdik, emzirmeye çalıştım, şimdi çok şükür pompaya hiç ihtiyacım yok, ikisaatte-üç saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Günü dolmadığı için bu aralar genellikle uyuyor, uykusunun içinde emzirmek çok zor oluyor ama vazgeçmiyorum emene kadar uğraşıyorum. Ha bir de bebeğini kucağına alıp onunla vakit geçirmeye başlayınca sütün de artıyor. Bol bol dereotu, çam fıstığı, tahin helvası ,meyve suyu, bol su içiyorum. Pekmezi sulandırarak hergün bir fincan içiyorum. Bunlar sütü artırıyormuş, aklında olsun canım. İnşallah sizlerin de kolay olur doğumu, bebişleriniz gününü doldurunca, kolayca Rabbim kucağınıza verir inşallah. Darısı sizlerin başına, isteyen herkesin başına...

Bu arada Rose'dan haber var mı arkadaşlar... Sürekli takip edemiyorum siteyi.. Rose doğum yapmışsın gibi bir his var içimde... Hadi hayırlı haberler verirsin inşallah...

Bu arada Rose'dan haber var mı arkadaşlar... Sürekli takip edemiyorum siteyi.. Rose doğum yapmışsın gibi bir his var içimde... Hadi hayırlı haberler verirsin inşallah...

evet canım hislerinde yanılmıyorsun ben pazartesi dogum yaptım kızlarımı kucagıma aldım Allahım şükürler olsun ikiside gayet iyiler Allah şükür bitanesi biraz küçük oldugu için halsiz ama saglıklılar Allaha şükür senin kız gibi uyuyar bede zorla emziriyorum ama Anne olmak çok güzel duygu Allahım herkese tatdırsın inşallah

evet canım hislerinde yanılmıyorsun ben pazartesi dogum yaptım kızlarımı kucagıma aldım Allahım şükürler olsun ikiside gayet iyiler Allah şükür bitanesi biraz küçük oldugu için halsiz ama saglıklılar Allaha şükür senin kız gibi uyuyar bede zorla emziriyorum ama Anne olmak çok güzel duygu Allahım herkese tatdırsın inşallah

ayyyyy inanmıyorum

canım çok tebrik ederim gözünüz aydın

allahım analı babalı büyütsün..

artık bu sayfada sıra bende :teytey:

doğumu nerde yaptın, hangi doğum şekliyle yaptın, bebeklerin ne kadar doğdular detay yazabilirsen seviniriz... öpüyoruz sizii a.s. :nazar:

sütüm hemen gelmedi canım, ama ameliyat sonrası akşam üzeri süt pompası ile sağmaya çalıştık, epey canım yandı ama herşeye değer tabi. Pes etmedim, iki saatte bir sağdık damla damla derken artıyor, üçüncü günden sonra günde bir kez sağdım, zaten bebeğimle beraberdik, emzirmeye çalıştım, şimdi çok şükür pompaya hiç ihtiyacım yok, ikisaatte-üç saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Günü dolmadığı için bu aralar genellikle uyuyor, uykusunun içinde emzirmek çok zor oluyor ama vazgeçmiyorum emene kadar uğraşıyorum. Ha bir de bebeğini kucağına alıp onunla vakit geçirmeye başlayınca sütün de artıyor. Bol bol dereotu, çam fıstığı, tahin helvası ,meyve suyu, bol su içiyorum. Pekmezi sulandırarak hergün bir fincan içiyorum. Bunlar sütü artırıyormuş, aklında olsun canım. İnşallah sizlerin de kolay olur doğumu, bebişleriniz gününü doldurunca, kolayca Rabbim kucağınıza verir inşallah. Darısı sizlerin başına, isteyen herkesin başına...

canım bilgilerin için çok saol.. süt için olanlarıda not ettim bir yere....

ne güzel yaa.. bende çok imreniyorum zaman çabuk geçsin bende doğum yapayım istiyorum :kedi:

rosecim çook tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün kuzularını . ne güzel sağlıklı olmuşlar darısı bize inşallah. sırada fatoşcum sonrada ben varım inşallah burdan hep böle güzel haberleri paylaşırız. :Saruboceq:

Canımmm.... Allah analı babalı büyütsün... Hepinizin sağlıklı olmasına çok sevindim... Birtanesinin küçük olması önemli değil, seni emdikçe toparlar o da annesi... Canlarım ya.. Ben uyandıramayınca altını açıyorum... Çok hoşuna gidiyor, gözlerini açıp sağa sola kafayı çevirip sütaşını arıyor :))) Hemen veriyorum ben de sütaşı... Hadi Allah yardımcın olsun canım... Darısı diğer arkadaşların başına...

canım bilgilerin için çok saol.. süt için olanlarıda not ettim bir yere....

ne güzel yaa.. bende çok imreniyorum zaman çabuk geçsin bende doğum yapayım istiyorum :kedi:

inşallah canım... sıra sende zaten... Vakitli gelsin de bebişler, zaman geçer gider merak etme...

Canımmm.... Allah analı babalı büyütsün... Hepinizin sağlıklı olmasına çok sevindim... Birtanesinin küçük olması önemli değil, seni emdikçe toparlar o da annesi... Canlarım ya.. Ben uyandıramayınca altını açıyorum... Çok hoşuna gidiyor, gözlerini açıp sağa sola kafayı çevirip sütaşını arıyor :))) Hemen veriyorum ben de sütaşı... Hadi Allah yardımcın olsun canım... Darısı diğer arkadaşların başına...

ayy çok tatlı anlatmışsınnnnn maşallahhhhh

sütaş haa :roflol: çok güzelmiş bu :roflol:

Back
X