Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

tamam canım denerim. inşallah bişey olmamıştır.:bbo:

bir şey olmaz ama yinede riske atmayalım işi bak sen daha çok başındasın sakın kalkma ne olur benimle birlikte yan komşumd ayaptırdı tüp bebek 2 denemesiydi bugün duydum oda tutmuş allahım inş seninde tutar ve sağlıklı hayırlı evlatların olur :CüvCüv:

inşallah canım ben bugün artık oturuyorum yatmaktan sıkıldım biraz. allah hepimize sağlıklı, hayırlı ewlatlar versin inşallah. beni çok rahatlatıyorsun. allah senden de razı olsun canımm.

inşallah canım ben bugün artık oturuyorum yatmaktan sıkıldım biraz. allah hepimize sağlıklı, hayırlı ewlatlar versin inşallah. beni çok rahatlatıyorsun. allah senden de razı olsun canımm.

kuzucum yatmanı tavsiye ederim valla ben hiç oturduğumu hatırlamıyorum. tam tutunma vakti senin kuzucukların onları sev onlarla konuş şuanda annesin çünkü ve senin evlatların seninle bunu unutma

deniz canım aman hiç bişey yapma kendine ve bebeklerimize ii bak

inş allahım sana anne olmayı nasip eder ve inş hayırlı sağlıklı evlatların şuanda ve bundan sonra seninle beraber olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim saolasın. inan beni çok mutlu ediyorsun . inşallah sen de bebişlerine hayırlı bi şekilde kavuşacaksın.

amin inş önemli olan sonunu getirebilmek çok dikkat ediyorum genelde oturuyorum eşim süpürüyor evi bulaşıkları o yıkıyo yani hiç bir iş bırakmıyo bana

runne cnm ben 19 ptesi muayeneye gidecem öğleden sonra sanırım dr seni ikinc kan testi için bi daha çağırır ozaman sende orada olursun sanırım denke gelirse görüşürüz

olmaz di mi canım? benim transferim 9 temmuzda oldu. ben dün 4. gündeyim diyordum. ama 4. gün bugünmüş. daha çooook var. inşallah c.tesi senin hayırlı haberini alıcaz ve bize de kocaman moral olacak tatlım :)

benimde 9 temmuz canım 21 inde tahlil yaptırıcam.

runne cnm ben 19 ptesi muayeneye gidecem öğleden sonra sanırım dr seni ikinc kan testi için bi daha çağırır ozaman sende orada olursun sanırım denke gelirse görüşürüz

insaalah canım görüsürüz saatleri konusur görüsürüz

21 çarşamba hadi bakalım merakta koymayın beni ha haber edin runne sennkini salı öğrenebilrim ama inş hayırlı ve mutlu bir haber verirsiniz vaalla sabırsızlıkla bekliyorum

inşallah tan aynı günde iki güzel haber alırız. ben seni hatırladım galiba. sende ağrı sancı filan var mı ya da ne biliim herhangi bi belirti?

canım adet olacakmışım gibi ağrılarım var bugünde iğne batması gibi arasıra bişeyler oluyor onun dışında göğüslerim şiş birde felaket gazım vardı bugün çok şükür daha iyiyim.okadar.sende varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…