tamam canım denerim. inşallah bişey olmamıştır.:bbo:
inşallah canım ben bugün artık oturuyorum yatmaktan sıkıldım biraz. allah hepimize sağlıklı, hayırlı ewlatlar versin inşallah. beni çok rahatlatıyorsun. allah senden de razı olsun canımm.
kuzucum yatmanı tavsiye ederim valla ben hiç oturduğumu hatırlamıyorum. tam tutunma vakti senin kuzucukların onları sev onlarla konuş şuanda annesin çünkü ve senin evlatların seninle bunu unutma
inşallah canım ben bugün artık oturuyorum yatmaktan sıkıldım biraz. allah hepimize sağlıklı, hayırlı ewlatlar versin inşallah. beni çok rahatlatıyorsun. allah senden de razı olsun canımm.
inşallah öyledir en iyisi yine yatmak o zaman canım dua et bana.
deniz canım aman hiç bişey yapma kendine ve bebeklerimize ii bak
inş allahım sana anne olmayı nasip eder ve inş hayırlı sağlıklı evlatların şuanda ve bundan sonra seninle beraber olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tan senin kacıncı denemendi
olmaz di mi canım? benim transferim 9 temmuzda oldu. ben dün 4. gündeyim diyordum. ama 4. gün bugünmüş. daha çooook var. inşallah c.tesi senin hayırlı haberini alıcaz ve bize de kocaman moral olacak tatlım :)
runne cnm ben 19 ptesi muayeneye gidecem öğleden sonra sanırım dr seni ikinc kan testi için bi daha çağırır ozaman sende orada olursun sanırım denke gelirse görüşürüz
ben geldim kızlar yemeği fazla kaçırdım galiba midem bulanıyo
benimde 9 temmuz canım 21 inde tahlil yaptırıcam.
21 çarşamba hadi bakalım merakta koymayın beni ha haber edin runne sennkini salı öğrenebilrim ama inş hayırlı ve mutlu bir haber verirsiniz vaalla sabırsızlıkla bekliyorum
inşallah tan aynı günde iki güzel haber alırız. ben seni hatırladım galiba. sende ağrı sancı filan var mı ya da ne biliim herhangi bi belirti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?