mrb deniz tedavin hayırlı olur vinsaallah benim bugun 8. günüm snn doktorun kim
benim 4 yumurtam vardı 13 15 20 22 ydi en olgun yumurtayla işlem yaptılar .eger digerleride döllenirse seninn yumurtalarının onlarıda saklamayı tavsiye edecekler sana .senin dr un kim midye
cnm benimde en son gittiğimde som değerler 16 17 18 di o aralarda gidiyordu 15 bile vardı ama tam 14 tane yumurta toplandı son çatlatma iğnesini vurunca zaten 1 günde hiç iğne vurunmadan geçiriyorsun yumurta toplama işlemine girene kadar kocaman oluyorlar hepsi korkma
canım benım dr fuat ali bugun gece catlatma vurulacak bakalım carsamba 12 gıbı yum toplama olacak ınsallah ıyı gıder sen hangı asamadasın. aslında burda yazanların cogu karsılasıyor ama farkında degılız. mesela ben bugun ordaydım
canım benim saolasın bana moral verdin. ama sen de bilirsin işte. hep acabalarla yaşıyorum şu 7-8 gün bi geçseydi hayırlısıyla güzel haberleri bi alsaydım. bu arada inşallah sen de sağlıkla bebeklerine kavuşursun. hamilelerin duaları kabul olurmuş bana dua et olur mu :? :)
canım Allah razı olsun senden her soruma mutlaka cevap verıyorsun sagolasın alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?