Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

mrb deniz tedavin hayırlı olur vinsaallah benim bugun 8. günüm snn doktorun kim

merhaba runne teşekkür ederim inşallah senin de tedaviv hayırlı olsun. benim doktorum fuat bey'di.16 yumurta toplandı.12 embriyo oluştu. transferden sonra sağlıklı 4 embriyo kaldı. onları da dondurduk. beklemek ölüm geliyo ama.

canım benim dr um da fuat bey.evet beklemek zor ama allah sonunu hayır etsin insaallah kaç yaşındasın? benim 4 yumurtam vardı.2 tranesi döllendi

Son düzenleme:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek : mafoldumbensengözlerimebaksanab ben evde yapmak için test aldım ama yapamadım korkuyorum bayanssulusmile

biizm 2. denememiz canım. yumurta sayısını kafana takma. önemli olan embriyoların sağlıklı olması. ben yatmaktan sıkıldım. biraz geziniyorum evin içinde. arada balkonda oturuyorum. sen neler yapıyorsun? yatıyor musun hep? bu arada o testi bence yapma. hamileysen önce kana geçiyor hormonlar sonra idrara. o yüzden erkenden yaparsan bu testi hamileyken bile negatif çıkabiliyo. o yüzden bence kan testini bekle. ben çok okudum buralarda o testi yapan insanlarda negatif sonuç çıkıyomuş 7.-8. günde ama 4 gün sonra kan testi pozitif oluyormuş. boşuna moral bozarsın yani biraz daha bekle. ben de aynı şeyi yapıyorum :) stres yapma

kızlar neden mesajlar hemen gelmiyor dakikalar sonra geliyor

test karsımda yapamadım senin gibi düsünüyorum bende ben sadece yemekten yemege oturuyorum sonrada koltukta döne döne yatıytorum.canım sıkılıyor

benim 4 yumurtam vardı 13 15 20 22 ydi en olgun yumurtayla işlem yaptılar .eger digerleride döllenirse seninn yumurtalarının onlarıda saklamayı tavsiye edecekler sana .senin dr un kim midye

canım benım dr fuat ali bugun gece catlatma vurulacak bakalım carsamba 12 gıbı yum toplama olacak ınsallah ıyı gıder sen hangı asamadasın. aslında burda yazanların cogu karsılasıyor ama farkında degılız. mesela ben bugun ordaydım

canım Allah razı olsun senden her soruma mutlaka cevap verıyorsun sagolasın alkisalkisalkis

canım benim transferim oldu bugun 8. günüm ben cumartesi günü sabah hastanede olcam büyük 1ihtimalle sende cuma veya cumartesi transferin olur allah yardımcın olsun bende burdaki arkadaşlarla tanışmak ve karşılaşmak istiyorum erkeklerin asker arkadaşları oldugu gibi bizimde tüp bebek arkadaşlıgımız olur bunu hayata geçirelim

Son düzenleme:
eger transferin cumartesi olursa seni orda bulurum istersen

yemin ederim bu samimiyetime inanın canı gönülden hepinizin bu tedavinizde anne olmanızı istiyorum inş hayırlı ve olumlu sonuçlar alırsınız allahım hepimize anne olmayı nasip etsinnn :Saruboceq:

canım Allah razı olsun senden her soruma mutlaka cevap verıyorsun sagolasın alkisalkisalkis

ne demek canım senin gibi aynı şeyleri bende yaşadım bende hep burada sorular sordum birilerinden cevap bekledim birinin cevap yazmaması kadar kötü bir şey yok ama buraki insanlar bizleri çok ii anlıyo çünkü onlarda biz gibi allahım inş hayırlı bir şekilde sanada sağlıklı evlatlar verir bu tedavin sonucunda dahada uğraştırmasın rabbim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…