Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar merhab. nasılsınız. epeydir ara vermek zorunda kaldım. çok halsizlik ve mide bulantıları çekiyodum. çpk şüküe şimdilerde biraz daha iyiyim. sizler nasılsınız. fatoş tebrik ederim. hamiş olmuşsun.
derya sen nasılsın.seninkiler 16 haftalkı olmuş. cinsiyetleri belli olmadımı.

rosecim bu tedavinin başından bu yana hep sen aklımdaydın ve benimde ikizlerim olucak :))
senin hamişliğin rahat geçiyor mu?
bide endişelerin oldumu ilk başlarda nasıl bakarım diye..

serapcım amin canım... inşallah bekleyen herkes en kısa zamanda hamiş kalır.

yok canım ya benim hiç nasıl bakarım diye endişem olmadı ikiz degil dördüz olsada aklımda o yok yeterki rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinde bakılır Allahım kolaylık verir inşallah

kızlar merhab. nasılsınız. epeydir ara vermek zorunda kaldım. çok halsizlik ve mide bulantıları çekiyodum. çpk şüküe şimdilerde biraz daha iyiyim. sizler nasılsınız. fatoş tebrik ederim. hamiş olmuşsun.

Hamileliğin bu ilk ayları gerçekten çok sorunlu oluyor canım. Ama 3. aydan itibaren rahatlıyorsun, inşallah sen de bir an önce atlatırsın. Benim bir tane bebişim var. yarın 17. hafta bitiyor. Göstermiyor kerata, göremedik hala cinsiyetini. Eşim bir arkadaşından duymuş, ultrasondan yarım saat kadar önce çikolata yiyecekmişim,:) o zaman açıyormuş, bir de bunu deneyecez salı günü. Sağlıklı olsun da...

saol deryacım

kan değerim bizi yanılttı. dilek hanım tek demişti kan değerimi duyunca..

biraz gözüm korkmuyor değil ama rabbim böyle uygun gördüyse başım gözüm üstüne:emir_bebek:

Senin kan değerlerin benimkine çok yakındı yanlış hatırlamıyorsam Fatoşcum. Benim ilk değerim 238 çıkmıştı. Belki ikiz demişlerdi, ama benim leke on gün kadar sürdü, belki o arada kaybettim, ama en başında beri tek istiyordum, hayırlısı böyleymiş. Sen de hiç endişelenme canım, Allah kolaylığını verir, hiç korkma...

Artrit haberlerini bekliyorum canım... Bugün doktora gidecektin, noldu? Hadi güzel bişeyler yaz...

Hamileliğin bu ilk ayları gerçekten çok sorunlu oluyor canım. Ama 3. aydan itibaren rahatlıyorsun, inşallah sen de bir an önce atlatırsın. Benim bir tane bebişim var. yarın 17. hafta bitiyor. Göstermiyor kerata, göremedik hala cinsiyetini. Eşim bir arkadaşından duymuş, ultrasondan yarım saat kadar önce çikolata yiyecekmişim,:) o zaman açıyormuş, bir de bunu deneyecez salı günü. Sağlıklı olsun da...

canım ya benim bulantılarım hala geçmedi benimkilerde göstermiyor cinsiyetini bende bugün gittim doktora Allahıma şükürler olsun iyilermiş cumaya anıta gidecem Allah nasip ederse bende yiyeyim çikolata

canım ya benim bulantılarım hala geçmedi benimkilerde göstermiyor cinsiyetini bende bugün gittim doktora Allahıma şükürler olsun iyilermiş cumaya anıta gidecem Allah nasip ederse bende yiyeyim çikolata

Canım bulantılar bitti çok şükür. Şimdi mide ekşimesi başladı, berbat bişey, yesem de oluyor, yemesem de...Ama hepsi de çok güzel duygular, Allah'ım bütün kadınlara nasip etsin...

Senin kan değerlerin benimkine çok yakındı yanlış hatırlamıyorsam Fatoşcum. Benim ilk değerim 238 çıkmıştı. Belki ikiz demişlerdi, ama benim leke on gün kadar sürdü, belki o arada kaybettim, ama en başında beri tek istiyordum, hayırlısı böyleymiş. Sen de hiç endişelenme canım, Allah kolaylığını verir, hiç korkma...

benim 197ydi deryacım.. 14. gün 452ydi.. dilek hanım bile tek gebelik demişti.

ben aynı zamanda farabiyede gidiyorum ilaçları yazdırmak için. ordaki dr geçen hft çrş bhch tekrarlayalım dedi 5561 çıktı ordada...ama kaçıncı günümdü hatırlamıyorum..

merhaba.benim tüp bebek tedavim,ocak ayında başlıyacak.benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı?bu arada fatoş hanım,çok tebrikler..inşallah hayırlısıyla,sağlıklı bebişlerinize kavuşursunuz.darısı olmayanların başına:))

teşekkürler canım inşallah en kısa zamanda sende aramıza katılacaksın...:emir_bebek:

teşekkür ederim canımm :1hug:

benim 197ydi deryacım.. 14. gün 452ydi.. dilek hanım bile tek gebelik demişti.

ben aynı zamanda farabiyede gidiyorum ilaçları yazdırmak için. ordaki dr geçen hft çrş bhch tekrarlayalım dedi 5561 çıktı ordada...ama kaçıncı günümdü hatırlamıyorum..

Benim 12. gün değerim 238, 14. gün değerim 634, lekeler bittikten sonraki değerim 7328 di. Dedğim gibi lekelerle birini kaybetmişim. Allah'ın herişinde bir hayır vardır. Bunlar sağlıklı olsun da, kucağımıza alalım da Fatoşcum, gerisi hiç önemli değil:)

öyle deryacım..

benim bulantılarım başladı :((((( yemek özellikle sulu yemek görmeye bile tahammül edemiyorum....

FATOSCUM bebisler saglikli olsunda bulantilar gecer allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
bence bulanti olmasi bile guzeldir her an bebislerini hatirliyosun tabi insallah cabuk gecer bulantilarin
bebislere iyi bak

selam meryemcim iyi olmaya çalışıyoz canım sen nasılsın

iyiyim canim ne olsun cuma gununu bekliyoruz allahin izniyle geliyoruz cuma gunu konyaya cumartesi de randevumuz var hastanede
ocak basinda da baslicaz insallah bi sorun cikmazsa
ama ben cok korkuyorum kizlar ya hep iyi dusunmeye calisiyorum ama aklimin bir tarafinda hep ya yine olmazsa sorusu var
allahim yardimcim olsun guc versin bana

Back
X