Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Fatoşcum, senin durumun nasıl? İnşallah herşey yolundadır...

deryacım teşekkür ederim canım..

geçen hafta raporluydum evde dinlendim.

serklaj işlemim yapıldı.. 1 gece hastanede kaldım taburcu oldum..

biraz kanamam oldu sonrasında ama bebeklerden gelmemiş kanama dikiş yerinden gelmiş. geçti şuan iyiyim işe başladım tekrardan....

bulantılarım ve kusmalarım azaldı. biraz yemeye başladım şükürler olsunki........

14. haftadayım ve bebişler karnımda pıt pıt yapmaya başladılar :) maşallah.......:nazar:

meryemcim seninde ikizlerin olcakmiş tekrardan tebrik ederim canım...........

Benim iğnelerle aram hiç iyi değil Fatoşcum, broşürde tarif edildiği gibi yapıyoruz ama bazen morluklar, hatta topaklanmalar oluyor. Her seferinde de çok acıyor, ama dediğin gibi o kadar çok dert var ki iğnelere dayanmak daha kolay gibi...
Cuma günü başkentte randevum vardı, Emel Hanım hatırladı beni eski hjastasıydım zaten, çok sevindi hamile olduğuma.. O gün de sabahtan yine malum ağrılarım başlamıştı, emel Hanım da gördü ultrasonda. Sebebini bulmamız lazım dedi, yatış verdi, sadece boış serum ve çok bol miktarda su içerek, ağrı kesici yapılmadan, atlattık, bugün çıktım ağrılarım bitince.. Bir yığın tahlil yapıldı, çarşamba günü tekrar görüşecez, bakalım ne diyecek... Erken doğum riskim olduğunu o da doğruladı... Yatmaya devam...Hayırlısı bakalım...

çok geçmiş olsun canım.

ben iğne yapacağım yeri sıkıştırıyorum önce

sonra eşim batırıyor, ben enjekte ediyorum. uzun zamandır hiç morarma olmadı.

slm kizlar nasilsiniz
sonuc bekleyen arkadaslar allahim hayirli sonuclar nasip etsin insallah sizde hamile haberlerinizi verirsiniz
bizde hastaneye gittik bugun ikizlerimiz olucak allahin izniyle allahim isteyen herkese nasip etsin
ayin 25 de kalp atislari icin gidicez allahin izniyle dua edin kizlar kalp atimlarini da duyarsam tamamen
rahatlicam insallah
kendinize iyi bakin

meryemcim tebrik ederim canım. hayırlı olsun. Allah bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım.:CüvCüv::Saruboceq:

biraz kanamam oldu sonrasında ama bebeklerden gelmemiş kanama dikiş yerinden gelmiş. geçti şuan iyiyim işe başladım tekrardan....

bulantılarım ve kusmalarım azaldı. biraz yemeye başladım şükürler olsunki........

14. haftadayım ve bebişler karnımda pıt pıt yapmaya başladılar :) maşallah.......:nazar:

Fatoşcum geçmiş olsun canım.Bende merak etmiştim geçen hafta dua ettim canım senin için. İnşallah bundan sonra senide bütün hamileleride rahat sağlıklı günler bekler canım. Bende çalıştığım için giremedim siteye epeydir. İş yerinde bu siteye girilemiyor akşamlarıda çok yorulmuş bir vaziyette hiç bişeyle ilgilenemiyorum.

Bulantıların azalmasıda çok güzel olmuş. Geçekten seni çok iyi anladım bendede 5-6 gündür iç bulantısı oluyor ama çok değil.

Bu arada fatoşcum sen kendinmi istiyorsun çalışmayı yoksa rapor konusunda sıkıntımı oluyor canım. Hemen işe başlamışsın canım.

Bu arada benimde ikizlerim olucak Allah nasip ederse :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy desa biliyodum ikizlerin olucanıııııı.. tekrardan tebrik ederim canım

canım benim işyerim çok anlayışlı, dr umda cimri rapor konusunda. o yüzden hiç bana rapor ver diye ısrar etmiyorum.......

1 hafta yeter dedi bende bugün başladım.....

inşallah bulantıların artmaz canım.. geçen hafta günde 3-4 kez çıkardığım bile oldu........

şimdide midemda gaz var bide yanma.. ama bu durum bulantıdan daha iyi :))

Geçmiş olsun Fatoşcum... Sen iyi ol da bebişlerinle beraber o yeter canım... Yeter ki sorun olmasın, çalışırsın artık.... İnan ki hamileleğim sorunlu geçmeseydi de çalışsaydım ben de... Bu arada pıt pıtlamaya başlamışlar, harika bir duygu değil mi? Bir de tekmelerini hissetmeye başla, mutluluktan uçacaksın...Allah isteyen herkese nasip etsin...

Fatoşcum geçmiş olsun canım.Bende merak etmiştim geçen hafta dua ettim canım senin için. İnşallah bundan sonra senide bütün hamileleride rahat sağlıklı günler bekler canım. Bende çalıştığım için giremedim siteye epeydir. İş yerinde bu siteye girilemiyor akşamlarıda çok yorulmuş bir vaziyette hiç bişeyle ilgilenemiyorum.

Bulantıların azalmasıda çok güzel olmuş. Geçekten seni çok iyi anladım bendede 5-6 gündür iç bulantısı oluyor ama çok değil.

Bu arada fatoşcum sen kendinmi istiyorsun çalışmayı yoksa rapor konusunda sıkıntımı oluyor canım. Hemen işe başlamışsın canım.

Bu arada benimde ikizlerim olucak Allah nasip ederse :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım çok sevindim ikiz haberine de... Allah tamamına erdirsin, kucağına da almayı nasip etsin...

çok geçmiş olsun canım.

ben iğne yapacağım yeri sıkıştırıyorum önce

sonra eşim batırıyor, ben enjekte ediyorum. uzun zamandır hiç morarma olmadı.

Fatoşcum bazan morarıyor, bazan topaklanıyor, sonrasında ağrı oluyor... Hastanede yattığım zamanlarda hemşireye yaptırıyorum, evde de aynı hemşirenin yaptığı gibi yapıyorum, ama yine de böyle işte:(( Bugün Tülin Hanıma da sordum, topaklanıyor bebeğe bir faydası olmuyor diye korkuyorum dedim. Merak etme, topaklansa da faydası olur, rahat ol dedi. Doğumdan sonra da bir ay yapacakmışım bu iğneleri :sinifsinif:

selam arkadaşlar
bende aslen konyalıyım benimde bebegim olmuyor konyada eurofertildemi selçuk tüp bebektemi aşılama yaptırsam diye düşünüyorum bir ardaşıma eurofertilde sperm sayısı 0 ken aşılama yapmışlar buda güvenimi sarstı biraz neyapsam kararsızım.Ali acar iyi bir doktor diye duydum gittinizmi bilmiyorum onamı gitsem kararsızım ya bizim nedensiz 19 aydırda olmuyo bir aşılamam var olmadı bulundugum yerde güvenebilecegim bi merkez yok ancak izne sıkıştırmaya çalışcam 15 günlük bir izin fazlada arştırma şansım olmuycak

deryacım sendeki pıhtılaşma homozigotmuydu

bendeki heterezigot. doğuma 2 gün kala bırakacakmışım ben. doğum sonrası için kullanacaksın diye bişey demedi.

selam arkadaşlar
bende aslen konyalıyım benimde bebegim olmuyor konyada eurofertildemi selçuk tüp bebektemi aşılama yaptırsam diye düşünüyorum bir ardaşıma eurofertilde sperm sayısı 0 ken aşılama yapmışlar buda güvenimi sarstı biraz neyapsam kararsızım.Ali acar iyi bir doktor diye duydum gittinizmi bilmiyorum onamı gitsem kararsızım ya bizim nedensiz 19 aydırda olmuyo bir aşılamam var olmadı bulundugum yerde güvenebilecegim bi merkez yok ancak izne sıkıştırmaya çalışcam 15 günlük bir izin fazlada arştırma şansım olmuycak

böyle bişey yapacaklarını sanmıyorum..

sperm sayısı sıfır olan birine değil aşılama tüp bebek bile yapılamazki. mikro tese yapılır.....

euro fertil konya tedaviye başlamadan önce herşeyi konuşan açıklayan bir merkez..tüm ihtimalleri anlatıyorlar, kaç kutu ilaç kullanılacağını, tedavinin olumsuz gitmesi halinde ( yumurtalıkların cevap vermemesi halinde) tedavinin yarıda kesilebileceğini vs...
ve gelen hastaların memnuniyeti onlar için çok önemli.. para için böyle bişey yapacaklarını sanmıyorum.....

hangi dr u seçeceğinize kendiniz karar vereceksiniz elbette.. inşallah sizin için en doğru olan kararı verir bebişinize kavuşursunuz......

deryacım sendeki pıhtılaşma homozigotmuydu

bendeki heterezigot. doğuma 2 gün kala bırakacakmışım ben. doğum sonrası için kullanacaksın diye bişey demedi.

Benim Homozigot. Evet doğumdan birgün önce bile bırakmak yeterli dedi doktor ama, benim gibi erken doğum riskinde bir anda doğum başlarsa nasıl olacak bilemiyorum... Hayırlısıyla bir görsek kucağımıza aldığımız günleri, sağlıkla inşallah...

selam arkadaşlar

Sperm sayısı sıfırken nasıl aşılama yapılmış anlayamadım. Neyi aşılamışlar o zaman anneye? Sonuçta en sağlıklı spermleri seçip annenin yumurtaları gelişip çatladıktan sonra, anne adayına verecekler. Olmayan sperm nasıl verilir? Bunda bir yanlışlık var. 15 günlük sürede işiniz zor tabi. Ali Acar'dan bebeğim aşağıya yerleştiği için bir kez bile olsa görüşüp muayene olmak için randevu almak istemiştim ben. İnanın yoğunluğundan randevu bile alamadık. Bir ay oldu hala bize dönecekler, gerek de kalmadı zaten. Randevu alsanız bile çok hastası olduğundan kendisine ulaşmak çok zor oluyor diye duydum. Selçuk tüp bebekte sanırım Mehmet Çolakoğlu yapıyor tüp bebeği. Allah yardımcınız olsun, sizin için hayırlı olanı seçersiniz inşallah...

merhaba fotoşcum nasılsınız? :)

bişey sorucam canım sendede endişe varmıydı bebeklerle ilgili 12. hafta bitene kadar ve şu anda.
bende sanki endişe var gibi internette siteleri geziyorum ama ikiz gebeliklerle ilgili çok olumlu şeyler okumuyorum. Sonuçta Rabbimin dediği olur endişelenmeye gerek yok biliyorum ama kendimi bi anda bunları düşünürken buluyorum.

merhaba fotoşcum nasılsınız? :)

bişey sorucam canım sendede endişe varmıydı bebeklerle ilgili 12. hafta bitene kadar ve şu anda.
bende sanki endişe var gibi internette siteleri geziyorum ama ikiz gebeliklerle ilgili çok olumlu şeyler okumuyorum. Sonuçta Rabbimin dediği olur endişelenmeye gerek yok biliyorum ama kendimi bi anda bunları düşünürken buluyorum.

hayır canım bende hiç endişe olmadı.. rabbim o mucizeleri bize yolladı.. koruyacağınada inandım hep ve öyle oldu..

ve ben üstelik kan sulandırıcı kullanıyodum. her an düşük riskim ya da bebeklerin kalplerinin durma riski vardı, rahim kısalığı vardı bende......

ama hep elimden geleni yapıp gerisini allaha bıraktım hep olumlu şeyler düşündümmm..

internette fazla okuma bişey. her yazılan doğru olsa ooo demi :))

herşey yolunda olucak inşallah canım............. kaydirigubbakcemile5

kızlar benim bebişler tatlı bişey yediğimde pıt pıt yapıyorlar çok mutlu oluyorummmmmmm kaydirigubbakcemile3

evet fatoşcum doğru sölüyorsun internette gezmeyi bırakıyorum çünkü çok bilgi insanın aklını karıştırıyor.

Rabbimin verdiği mucizeyi kafamı rahatlatarak yaşamaya çalışacağım. Bize düşen dua etmek. Şükretmek.:Saruboceq:

Bu arada seninkilerin cinsiyeti bellimi

Back
X