Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım iki türlü tedavi şekli var

1. si ksa protokol bunda adetin 3. günü sabah hormon testleri veriyosun. eğer sorun yoksa akşam iğnelere başlıyorsun. bu tedavi 15 gün sürüyor. gün aşırı merkeze gidip ultrason muayenesi oluyosun ve kan veriyorsun e2 değerine bakılıyor.

2. si de uzun protokol. adetin 21. günü başlanıyor. bu uzun sürüyor tabiki. 1 ayı bulabilir..

sonrasındaki 12 günlük süreçte dinlenmeyide ihmal etme..

40 gün kısa protokolde yeter.

uzun ya da kısa protokol olmasını onlar mı belirliyor bizim isteğimize göre mi oluyor.bizim sorun eşimde tıkanıklık var ama çok sayıda spermi var istediğiniz kadar tüp bebek yaparsınız denildi.orda tesa da yapılıyor mu. bende hiç bir problem yok sence kısa mı iyi uzun mu.son sorularımdı çok teşekkür ederim canım sağolasın.

Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur ne yesem cikariyorum ama bu da gecer insallah
evdeyim hep annemde kaliyorum hic bir is yapmiyorum dinleniyorum
17 sinde baska bir drda randevum var bakalim o ne dicek ama ben ucunude allahin izniyle dogurmak istiyorum
insallah allahim saglikla nasip eder insallah
kendinize iyi bakin opuyorum

teşekkürler deryacıgım aslında mesajına karşılık yazmıştım ama silinmiş canım benim göz hala aynı pazarteside kasılmalarım oldu doktora gittim sancın var dedi va hastaneye aldı serumdu igneydi nidilat derken bir gece yattım dün akşam evimize geldik Allaha şükür artık hep yatıyorum ve yatacagımda Allaha emanet olun

Canım aynı sıkıntıları yaşıyoruz, bende şimdilik tansiyon yükselmedi, ama şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı. Çarşamba günü yine geçmeyen ağrılarım yüzünden hastaneye gittik. Bebişin keyfi yerindeydi, ama ağrıları, şekerimi ve tansiyonu takip için hastaneye yatırdılar. Akşama ağrım kalmadı, ertesi gün çıkarım derken, nst'de kasılmalar göründü, ben hiç hissetmediğim halde. Hemen serum ve nidilat başladılar. Nididlatları 20 dakika arayla 4 tane başladılar sonra altı saatte bir taneye düşürdüler. Buna rağmen kasılmalar devam etti. Ertesi gün sabaha bir tane çıktı. Sonra nidilatı kestiler. Öğleden sonra küçük bir tane kasılma çıktı, doktor hastaneden çıkışıma izin verdi. Bol sıvı bol istirahat şartıyla. Bugün 29. hafta bitti, korkuyorum... Gün geçtikçe zorlaşıyor, 34. haftayı görebilirsek en azından yoğun bakımda kalmayacak meleğim. Allah yardımcımız olsun... İş hamile kalmakla bitmiyormuş, Allah kucağımıza sağ salim aldırır inşallah...

selam kızlar

benim diğer bebişte gösterdi kendini

oda kız olucakmış

sağlıkla gelsinler

:)) çok mutlu oldum bennnn

Hayırlı olsun güzelim... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar, hepimizin bebişi kız mı olacak? Hiç prens bekleyen yok mu aramızda?...

uzun ya da kısa protokol olmasını onlar mı belirliyor bizim isteğimize göre mi oluyor.bizim sorun eşimde tıkanıklık var ama çok sayıda spermi var istediğiniz kadar tüp bebek yaparsınız denildi.orda tesa da yapılıyor mu. bende hiç bir problem yok sence kısa mı iyi uzun mu.son sorularımdı çok teşekkür ederim canım sağolasın.

evet canım dr belirliyor onu..

inşallah hakkında hayırlısı olur. :emir_bebek:

Canım aynı sıkıntıları yaşıyoruz, bende şimdilik tansiyon yükselmedi, ama şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı. Çarşamba günü yine geçmeyen ağrılarım yüzünden hastaneye gittik. Bebişin keyfi yerindeydi, ama ağrıları, şekerimi ve tansiyonu takip için hastaneye yatırdılar. Akşama ağrım kalmadı, ertesi gün çıkarım derken, nst'de kasılmalar göründü, ben hiç hissetmediğim halde. Hemen serum ve nidilat başladılar. Nididlatları 20 dakika arayla 4 tane başladılar sonra altı saatte bir taneye düşürdüler. Buna rağmen kasılmalar devam etti. Ertesi gün sabaha bir tane çıktı. Sonra nidilatı kestiler. Öğleden sonra küçük bir tane kasılma çıktı, doktor hastaneden çıkışıma izin verdi. Bol sıvı bol istirahat şartıyla. Bugün 29. hafta bitti, korkuyorum... Gün geçtikçe zorlaşıyor, 34. haftayı görebilirsek en azından yoğun bakımda kalmayacak meleğim. Allah yardımcımız olsun... İş hamile kalmakla bitmiyormuş, Allah kucağımıza sağ salim aldırır inşallah...

ay canım çok geçmiş olsun.. inşallah 36. haftayı tamamlar öyle gelir prensesin... :emir_bebek:

Hayırlı olsun güzelim... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar, hepimizin bebişi kız mı olacak? Hiç prens bekleyen yok mu aramızda?...

evt canım onu bende düşündüm :) hep bebişler kız. benim dondurulan 12 bebiş arasında hangileri kız hangileri erkek merak ediyorum :)

bakalım desa nın meryemin bebişleri ne... :kedi:

selam kızlar

benim diğer bebişte gösterdi kendini

oda kız olucakmış

sağlıkla gelsinler

:)) çok mutlu oldum bennnn

hayırlı olsun canım sağlıkla gelirler inşallah.

bende ufaktan merak etmeye başladım bebişlerimin cinsiyetini. Rabbim hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip eder inşallah. bebekler ve hamilelik sağlıklı ilerler inşallah Rabimin izniyle.:Saruboceq:

deryacım çok geçmiş olsun. Rabbim senin ve bebişin için en hayırlı olan zamanda doğumu nasip etsin canım.
sen normal doğummu yapıcaksın? hangi hastaneyi düşünüyorsun?

Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur ne yesem cikariyorum ama bu da gecer insallah
evdeyim hep annemde kaliyorum hic bir is yapmiyorum dinleniyorum
17 sinde baska bir drda randevum var bakalim o ne dicek ama ben ucunude allahin izniyle dogurmak istiyorum
insallah allahim saglikla nasip eder insallah
kendinize iyi bakin opuyorum

meryemcim hakkında hayırlısı olur inşallah. inşallah sağlıkla gelir 3 üde Allahın hikmetinden sual olmaz.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar nasılsınız? perşembe günü allahtan bir mani gelmezse 12de aşılama oluyorum..çok heyecanlıyım:) inş bende sizler gibi sonucunda mutlu olurum.. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

selam gülcelcim..

inşallah bebiişin gelir canım..

hakkında hayırlısı olsun..

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim ama su kusmalarda olmazsa daha iyi olucam ama olsun bunlarda gececek allahin izniyle
allahim hepimize hayirli dogumlar hayirlisiyla saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

deryacım çok geçmiş olsun. Rabbim senin ve bebişin için en hayırlı olan zamanda doğumu nasip etsin canım.
sen normal doğummu yapıcaksın? hangi hastaneyi düşünüyorsun?

SAğol canım... Ben normal doğum yapamam çünkü daha önce miyomektomi ameliyatı olmuştum, mecburen sezaryen olacak.. Erken doğum riskinden dolayı Başkent hastanesine gidiyorum.. Doktorum Emel Hanım...

kızlar nasılsınız? perşembe günü allahtan bir mani gelmezse 12de aşılama oluyorum..çok heyecanlıyım:) inş bende sizler gibi sonucunda mutlu olurum.. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

İnşallah burdan sen de yazacaksın hamileyimmmm diye. Moralini yüksek tut. Allah yardımcın olsun, Allah sana da hayırlısyla bebeğini nasip etsin...

dualarınızı bekliorum fatoşcum çok ihtiyacım var..ilaçların etkisindenmidir nedir herşeye ağlayasım geliyor..sizlerin duası geri çevrilmez ne olur dualarda unutmayın..:sinifsinif:

Gulcelcim lütfen stres yapma... sakin ol... Hep dua ediyorum... ama senin de sakin olup bundan sonrasını Allah'a havale etmen lazım... Sen sebebine sarıldın, elinden geleni yaptın, Rabbim hayırlısıyla emeklerini karşılığını verir inşallah...

dualarınızı bekliorum fatoşcum çok ihtiyacım var..ilaçların etkisindenmidir nedir herşeye ağlayasım geliyor..sizlerin duası geri çevrilmez ne olur dualarda unutmayın..:sinifsinif:

şuan hassas bir dönemdesin canım.. dualarımız seninle.. inşallah sende hamileyim diye müjde vereceksin bize.. rabbim yardımcın olsun.. amin..

Back
X