Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar eurofertili araştırıyorum benim ikinci denemem olacak orta tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan varmı lütfen cevaplarınızı bekliorum...
kızlar ilaç dozları tüp bebek olduğu için mi bu kadar yüksek..
ben aşılama olacağımda doktor puregon 50 kullanmıştı da:44:
ben ilk merkezde hezimmete uğradım yüzde yüz dediler çok cesaret edemiorum açıkçası
eurofertile tüp bebek yaptıran arkadaşlarımızın bir çoğu bebeklerini kucagına aldılar şuan bebeklerini bekleyenlerde var Allahım isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inş..
amin cnm benm ben olursa 4 transfer ettrmeyi düşünüyorum:) senn kaç folikul oluşmuştu benm şu an sağ ve solda 4er tane yarın tekrar gdeceğim
ben ilk merkezde hezimmete uğradım yüzde yüz dediler çok cesaret edemiorum açıkçası
başınız sağolsun.ablanada allah şifa versin.seni gayet iyi anlıyorum.benim annemin ömrü hocalarda geçti.kadın hastalıklarından amelyat oldu.başka bir dr boşuna olmuşsun.senin işin drluk değil demişti.neler yaşadık evde.intehara kalkıştı.neler neler...13 yıl önce trafik kazasında kaybettim.bazen yaşasaydı daha neler görürdük,ölümde bile hayır var diyorum.tüm bunlar onu özlememi,adı her geçtiğinde gözlerimin sulanıp ,boğazımın düğümlenmesini engellemiyor tabi.insanları bu hale düşürenleri Allahım cehenneminden çıkarmasın hiç.selam kızlar uzun zamandır gıremedım gecmıse soyle bı baktım malesef olumsuz haber var ranacım ne denır kı boyle bı durumda Rabbım sabrını verır ınsallah melegın kendılıgınden gelır sana uzmeden senı...bızde memleketteydık kızlar bayram derken esımın amcası vefat ettı cenaze tazıye derken uzadı eve ancak gelebıldık ptesı ıse baslıyorum bı kac gundur bakıcıyla vakıt gecırıyor kızım bakalım ıyı gıbı Rabbım ıyılerle karsılastırsın...
ben cok kotuyum kızlar ablam rahatsız gecen yazda olmustu gectı dıyorduk ama yıne basladı ve de bu kez daha fazla bı sekılde tıpta major depresyon dıyende var bıpolar dıyende var ama sanırım 3 harflılerle ılgılı harketlerı cok farklıymıs bana gostermıyorlar uzuntuden sutum kesılır dıye...bugun bı hocaya goturecekler gecen sene onun sayesınde duzelmıstı, ıse yaramazsa artık hastaneye yatıracaklar nolur bılmıyorum kac gundur perısanız aglamaktan baska elımızden bıseyh gelmıyor ılacı ıgnesı yok kı gecsın....guzelım ablam goz -gore gore elımızden gıdıyor....
her negatif sonuçiçimi acıtıyor.inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine...Benim sonucum malesef negatif... Allah sizlerin yardımcısı olsun...
benim ailemde o dönemde beni çıldırtmıştı,miras muhabbetleri yüzünden.aramadım sormadım hiç birini,keyfime baktım.salla gitsin,tıka kulaklarını.sana hayatının en büyük hediyesi verildi.tadını çıkar,eşinle mutlu ol.kendini bebişlerine hazırla.çok yorulacaksın çokkızlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sevincimi doya doya yaşayamadım. sebebide ne biliyormusunuz. cahil, anlayışsız, ailem. hemde benim kendi ailem. hepsinden tedavimi saklıyorum, ve bunu yapacam derkende stres üstüne stres yaşıyorum. değil ikizlerimi daha hamile olduğumu bile söyleyemedim.
ablam telefon konuşmamı duymuş şüpelenip bana" bebekmi koydurttun" dedi. ya böylemi söylenir allah aşkına. bizim cahil insanlar tüp bebeğe o kadar kötü gözle bakıyolarki anlatamam. başkasının çocuğu diye düşünenler bile var. inanın bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
zaten bizler bu tedavide maddi manevi çok zorluklar çekiyoruz. dertleşmeye morale ihtiyacımız var. bunların moral vermesinden falan geçtim moral bozmakta üslerine yok.
eşim ve aileside tam tersine inadına anlayışlı insanlar.4 yıl çocuğumuz olmadı 1 kere bile bişey sormadılar. kayın validem şimdi herkes tedavi oluyo ayıp bişeymi. nasıl hasta olunca doktora gidiyoruz buda aynısı diyo.
eşim isterse dünya yıkılsın umrumda değil biz sağlıkla bebişlerimize kavuşalımda isteyen istediğini desin diyo.
bugün yine çok canım sıkıldıda sizlerle dertleşeyim dedim. sizinde moralinizi bozduysam özür dilerim.
hayırlı olsun,inşallah pozitifi görür,sağlıkla kavuşursun meleğine.slam kılar nasılsınız yarın dilek hanıma gitcem büyük ihtimal tedaviye başlıyorum içimde bi korku bi sıkıntı hem çok üzülüyorum hemde çok seviniyorum bide taşınma sorunu var tedavideyken taşınacam büyük ihtimal offf offf
tebrik ederim,ne kadar şanslısın.sağlıkla al kucağına inşallah.kızlar HAAMMMİİLEYYYİMMMMM......
tamda tüp bebege baslamaya karar verdıgımız bu ay bebişim kendılığinden geldi.bu Rabbımın mucizesi.Darısı sızlere olsun hepinize.dualarımdasınız..
bildiğim kadarıyla kaç tane transfer edilecegine biz karar veremiyoruz normalde 35 yaş altına tek embriyo 35 yaş üstü 2 embriyo 40 yaş vs.vs. öyle gidiyor benim yaşımdan dolayı 2 tane transfer edildi çok şükür ikiside tutundu bana Allahıma şükürler olsunki aldım bebişlerimi kucagıma Rabbim sizlerede nasip etsin..toplamda benim 7 yumurtam oldu, 5 tane döllendi 2 tanesi üçüncü güne kaldı ve transferim yapıldı, onlarda benim canlarım kuzularım oldu ne kadar tedavi gördüğümüz merkez iyi olsada yinede nasip kısmt işi Rabbim ol demedikten sonra hiç bir şey olmuyor bunun bilincindeyiz Allahım herkese nasip etsin yavrularını, yavruları olanlarıda Rabbim bağışlasın evlatlarını kendilerine...amin cnm benm ben olursa 4 transfer ettrmeyi düşünüyorum:) senn kaç folikul oluşmuştu benm şu an sağ ve solda 4er tane yarın tekrar gdeceğim
kızlar HAAMMMİİLEYYYİMMMMM......
tamda tüp bebege baslamaya karar verdıgımız bu ay bebişim kendılığinden geldi.bu Rabbımın mucizesi.Darısı sızlere olsun hepinize.dualarımdasınız..
embriyo transferini sizin isteğinize göre yapmazlar ki...
ilk görüşmede anlatmadılarmı iki embriyo transfer edildiğini
zaten isteğe göre olsaydı ilk başta sorarlardı kaç embriyo istiyorsunuz diye..
bildiğim kadarıyla kaç tane transfer edilecegine biz karar veremiyoruz normalde 35 yaş altına tek embriyo 35 yaş üstü 2 embriyo 40 yaş vs.vs. öyle gidiyor benim yaşımdan dolayı 2 tane transfer edildi çok şükür ikiside tutundu bana Allahıma şükürler olsunki aldım bebişlerimi kucagıma Rabbim sizlerede nasip etsin..toplamda benim 7 yumurtam oldu, 5 tane döllendi 2 tanesi üçüncü güne kaldı ve transferim yapıldı, onlarda benim canlarım kuzularım oldu ne kadar tedavi gördüğümüz merkez iyi olsada yinede nasip kısmt işi Rabbim ol demedikten sonra hiç bir şey olmuyor bunun bilincindeyiz Allahım herkese nasip etsin yavrularını, yavruları olanlarıda Rabbim bağışlasın evlatlarını kendilerine...
canm bana o konuda bişey anlatılmadıda ben kendmce öyle geçiryorum tabi biliyorum yapmayacaklarını o ayrı.salı günü opu yapılacak çok tedirgnm senn nasıl olmuştu kim giriyo toplamaya uyanınca ve sonra ağrı sızı vs oluyomu rabbm hayırlısını versin
tedavin hayırlı olsun canım 150 lik doz yumoşları büyütmemiş demek ki ondan yükselmiş dozun..225 gayet iyi merak etme yumoşların güzelce büyüyecek o dozla..bende 225 puregon,75 menogon kullandım 11 günde toplanacak kıvama geldi yumoşlar..225 gayet normal bir doz senin yumoşlar 150 yi az buldular tepki vermediler demek ki :)))slam kızlar nasılsınız bayadır girmedim ev taşıdım çok şükür bitti alışmaya çalışıyom eve bu arada tedaviye başladımsalı günü
....... bugün çok üzüldüm iğneyi 150 ile başlamıştık bugün fazla gelişmemiş diye 225 e çıkardılar dozunu çokmu kötü anlayamadım ....
dilek hanımada soramadım kkızlar çok korkuyorum aksilik olcak diye pazartesi gel dediler çok yüksek oldu dozu bilgisi olan arkadaşlar yardııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm