inşsallah canım ama benim hiç ümidim kalmadı ben hiç anne olamıcam evlat sevgisinden mahrum olcam allahım vermiyor elimden hiç bişey gelmez 3. tedaviye başlıcam ama nedense kendimi mecbur hissediyorum evde çaresizce beklemekte kahrediyor beni
dilek hanımla görüşmeye gittik hiç birşey yokmuş gibi davrandı anlamadı benim içimde kopan fırtınaları......... çok sitreslisin dedi sakinieştirici yazdı içipte içime mi atayım kimse anlamıyor yaşın genç diyip duruyolar ümidim kalmadı diyorum dilek hanıma olacak ama kaçıncıda bilemeyiz diyor ben nasıl sabredeyim sizden başka beni anlayan olmaz kusura bakmayın sizide bunalttım hepinizi seviyorum
canım elbette yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil ama hayırlısı dememiz lazım
Allahtan ümit kesilmez inşallah vakti zamanı vardır ... inşallah olur ama olmazsada oda Allahtan gelen emirdir
bugün haberlerde gördüm bir bebecik 10 yıl sonra kavuşmuş anası babası ..gayet güzel doğmuş 8'inci aya gelmiş 8 aylıkken gelişimi durmuş şimdi 1 buçuk yaşındaymış ama ne yürüme ne konuşma ne yaşına uygun bir davranış yokmuş doktorlar çaresini bulamıyorlarmış
yani ille olsun değilde hayırlı sağlıklı olsun inşallah
bu arada yaşın kaç yirmili yaşlardaydın dimi benim yaşım 32 bana göre gayet gençsin