Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlarrr sayfamız iyice gerılere gidiyo yaa nerelerdesınız bi haberler var mı benım bebeklerın ikiside erkekmıs söylemişmiydim

Allahım inşallah kucagınada almayı nasip eder canım inşallah bizde senin gibi birgün hamile kalırız hayırlısıyla bizde bebeklerimizin cinsiyetini yazarız buraya Rabbimin izniyle inşallah

çok sağolun kızlar allah sizlerede nasıp eder inşallah bu arada papatya 42 nerelerde kızlar hiç görmüyorum 3üzlerının cinsiyetıbellı oldu mu acaba

herkese günaydın arkadaşlar ben geldim 15 gün annemleri ziyaret ettim biraz kafamı dinledim sizler ne yartınız ........angelacım senin içinde çok üzüldüm allah sabır versin eminim çok zordur bizler tutmayınca yıkılıyoruz işallah rabbim sabrımı verir belkide bi dakine beraber yaptırırız tüp bebegimizi .........penses senin bebeklerde erkekmiş hayırlı olsun hadi bakalım kaynana olacaksın kız işallah kızm olursa görücü gelirsin artık

rosecim senin tedavin nasıl gidiyor ignelere başladınmı ikinci denemenin fiyati ne kadar indirim oluyormu

Merhaba kızlar.Kusura bakmayın yazamadım.Uzun zamandır kimse bu topiğe yamayınca unutmuşum burayı.Angela geçmiş olsun canım.Kolay değildir ama allah sabrını versin canım.Çok üzüldüm.Kızlar benim üçüzlerin cinsiyeti üçüde kız görünüyor şu an.Biri şüpheli ama oda kız gibi dedi doktorum.Onlar sağlıcakla gelsinlerde,kız erkek farketmez.

rosecim senin tedavin nasıl gidiyor ignelere başladınmı ikinci denemenin fiyati ne kadar indirim oluyormu

iyi gidiyor canım 1 ağustosta iğnelere başlıyacam Allahımın izniyele inşallah evet canım ikinci denemede biraz indirim yaptılarlar bakalım hayırlısı 2000 tl falan olacak galiba ilaçlar dahil degil bu fiyata

iyi gidiyor canım 1 ağustosta iğnelere başlıyacam Allahımın izniyele inşallah evet canım ikinci denemede biraz indirim yaptılarlar bakalım hayırlısı 2000 tl falan olacak galiba ilaçlar dahil degil bu fiyata

hayırlı olsun tedavin canım işallah bu sefer ikizleri rabbim sana verirkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

papatyacım senin bebeklerde kız miş allah analı babalı büyütsün kız erkek rabbim hayırlı evlatlar versin saglıkla kucagına al işallah

Sağol welike.ınş. sende en kısa sürede tekrar tedaviye başlar ve hasretini çektiğin yavrularına kavuşursun canım.Unutmaki yorulmak yok,daha azimli bir şeklilde devam.

kızlar ne haber hiç sesiniz çıkmıyor rose başladınmı ignelere nete girmiyor musunuz sayfayı ziyaret eden yok ....................hamişler nasıl

bir haftadır yoktum canım tatildeydim dün geldim bugünde iğnelere başlıyacagım Allah izin verirse inşallah

canım hayırlı olsun tedavin ohhh ne güzel tatilinide yapmışsın sakin sakin tedavine başla hangi dr. tedaviye başladın

aynı doktorla fuat ali beyle başladık bakalım inşallah hayırlı uğurlu olur sen nezaman başlıyacaksın ikinci tedaviye

canım daha kararsızım eylül veya ekim gibi başlarım sen kaç ay ara verdin dr. bişey diyormu iki ay üç falan ara verin diye işallah senden bi güzel haber alırımda bende hevese gelirim hemen başlarım

Welike canım moralini,enerjini topla en kısa sürede senide artık aramızda görmek istiyoruz.Hayırlısıyla inş. başlıcağın tedavi olumlu olur.

canım daha kararsızım eylül veya ekim gibi başlarım sen kaç ay ara verdin dr. bişey diyormu iki ay üç falan ara verin diye işallah senden bi güzel haber alırımda bende hevese gelirim hemen başlarım

ben hiç ara vermedim gibi bişey canım ben test günümde zaten adet görmüştüm ondan sonraki adetimde gittim ve bende kist oluşmuştu doğum kontrol hapıyıla başladım ve ve 3cü adetimde tekrar dogum konrol hapıyla uzun protokolle tedaviye tekrar başladım ben aslında ara vermek istiyordum ama işte bilmiyorum doktorum başlıyalım dedi bende tekrar başladım hayırlısı bakalım

ben hiç ara vermedim gibi bişey canım ben test günümde zaten adet görmüştüm ondan sonraki adetimde gittim ve bende kist oluşmuştu doğum kontrol hapıyıla başladım ve ve 3cü adetimde tekrar dogum konrol hapıyla uzun protokolle tedaviye tekrar başladım ben aslında ara vermek istiyordum ama işte bilmiyorum doktorum başlıyalım dedi bende tekrar başladım hayırlısı bakalım

hayırlisı tabi yumurtaların nasıl ne zaman toplanacak bellimi bide hangi igneyi kullanıyorsun kaç ünite vuruyorsun igneyi kaydirigubbakcemile5

şuanda koldan iğnemi oluyorum decapeptyl diye iğne daha göbekteniğneye başlamadıkkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 başlamadık

Back
X