Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende anıta naciye hanıma gidiyorum bugün eurofertile gittim bebişler Allahıma şükürler olsunki gayet sağlıklılar kıpır kıpırlar tekrar 26 kasımda eurofertile gidecegim sarıkız sen naptın canım gittinmi bugün hastaneye ne dediler
sarikiz cok sevindim cnm allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin
hastaneye dün gittim. 2. kan testimi yaptırıdım. kan sonucum 1300 e yükselmişti. keseyi görebiliriz dedi dilek hanuım. onun ultrasonu 800 den sonrasını görebiliyormuş. ama benim keseleri göremedi. dış gebelikten bahsetti. tüp bebekte de bu ihtimal varmış.benim de canım sıkıldı. kesnin oluşması gerekiyormuş. salı günü bir daha çağırdı bakmamız gerekir dedi. salı yı bekliyorum ama bir türelü geçmek bilmiyor. şimdide böyle bir problem var. ve ya da üçüde tutmuş olabilirmiş. 3 taneylede nasıl yaparım bilmiyorum. hem üçüz gebelikte bir takım sorunlar oluyormuş. her iki durumdan dolayı bira moralim bozuk. salıyı bekliyorum.
merhaba nevki cim ...
ben diyarbakır eurofertilde çalışıyorum . dediğinin olup olmadığı noktasında sorup sana en kısa sürede döneceğim canım . dediğin gibi yurtdışından gelen son teknoloji kullanılıyor. yurt dışında ne varsa aynısı bizde de var yani..... isim için başka yerlere gitmeye gerek yok caım ... sağlıkla sevgiyle kal ...
rica ederim canım . biraz önce görüştüm . gaziantep eurofertilde varmış. orda yapabilirsin canım . acil şifalar. inşallah kısa sürede bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım .sevgiyle sağlıkla kal canım .
ay kızlar çok sevinçliyim herşey istediğim gibi oldu. dilek hanım 2 tane kese gördü. Allah'ın izniyle ikizlerim olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum dualarınız için. Allah isteyenin gönlüne göre versin.