Eurovision 2009 Sonuçları

iyide her yerde türkleri köstekliyorsalar nasıl gelişecek bu ülke
mesala biz niye madenlerimizi işletemiyoruz mesla bor madenimizi
elimiz kolumuz baglı çünkü

Kizlar konu nerden nerelere geldi..ama hosuma gidiyor...severim beni tarihi:asigim:

Canim meyve veren agac her zaman taslanir..türkiyede böyle...böyle bir memleket almanlarin elinde olsaydi...ne diyorum sana belki dünyanin en gelismis ülkesi olurdu..

Biz türkler hep bir yaranma modundayiz..sürekli baska ülkelere yaranmak birseyler ispatlamak istiyoruz?? Neden??

Millet 3 milyon yahudiyi yakti kavurdu...kimseye hesap vermek zorundami?

Tabiki müslüman bir ülke olmamizinda cok büyük rölü var burda...sevmiyorlar bizi...kabul edelim artik...

benim anlamadığım şu jüri muhabbeti vardı onlar nerde yada ne yaptılar..

kaydirigubbakcemile3evet yaa popstardaki gibi jüri bekledim vallakaydirigubbakcemile3olmuş olmamışşkaydirigubbakcemile3
haberlerde de jüri başkanı istifa etti yazıyodu ama çoğu arkadaşım adil davranamam demişşCADIARZU

arkadaslar konu nerden nereye gelmıs cok sevındım aslında fıkır catısmasıbos olmadıgımzı gosterır bned e ufka bı not dıym osmanlı yahudılere toprak vermemekten yıkıldı herzma bızı ııcmızden vurdular turkıye suan cografı acıda dogu batı arası can damarı ah bunu bıde kulanabılsek kullanmamızı engellemeseler

aynen katılıyorummmm

sen diyosunki gelişmelere ayak uyduramadı
bende diyorum ki sırf batı gibi olmak için kendi degerlerimizden vazgeçtik
onlarda bunu fırsat bilip yıktılar

batı gibi olabilseydik zaten bu konumda olmazdık biz sadece taklit ettik
onlar gibi çağa ayak uydururken niye kendi değerlerimizden vazgeçelim
bizi yalaka bir devlet pozisyonuna geldiğimiz için yıktılar bence
taklitçi kapütülasyonlarla yaranmaya çalışan
padişahı bile ayaklanma çıkaranı susturan satıcı bir adam olduktan sonra
yıkılmasak ayıp olurdu zaten

bide gülsümcüm şöyle bi durum var adamlar küçük yaşta çoçuklarını öyle güzel egitiyorlarki
işte vergini verecksin ülkeni seveceksin ülken için çalışacaksın bizde öylemi

tarih örtmeni funda kk dan bildirdi arkadaşlar :jeyyar:
atamız saolsun fundacım o olmasa onun gibi yürekli es kaza gelmeseydi buralara
şu an ingiliz amerikan mandası olmuştuk bile

atamız 100 yılın lideri seçildi..bize özel gönderilmiş özel biriydi bence..

atatürkün amerikan halkına sesnlendiği bir video var arkadaşlar .
neten bulabilirsiniz..yıl bilmem kaç..
orda türk halkından türk halkının yeni cumhuriyetinden bahsediyor , övüyor vs..
sonra konu avrupabirliğine geliyor ve atamızın cevabı ;

biz avrupa bilriğine girmek gibi bir taleple kimseye gitmeyiz..,onlar isterlerse gelirler , biz şartlarımızı söyleriz..anlaşırsak olur..

asalete bak..

birde şimdiki halimize bak..
adamlara yapmadığımız yalakalık kalmadı

diyosun filistini kim verdi israili kim verdi yahudilere osmanlı yanılmıyorsam kanunui zamanıydı

sen diyosunki gelişmelere ayak uyduramadı
bende diyorum ki sırf batı gibi olmak için kendi degerlerimizden vazgeçtik
onlarda bunu fırsat bilip yıktılar

Aynen devam ediyoruz bu huyumuza şimdi de..kendi gücümüzün kendi değerlerimizin farkında değiliz ve imkanlarımızı değerlendiremiyoruz...tembeliz ve kafamızı kullanamıyoruz açıkçası...illa özentili bir millet olucaz..hadi iyi ve güzel olan şeylere özensek bir derece..ahlaksızlığa da dejenereliğe de .özeniyoruz ve bunu modernizm olarak sanıyoruz..neyse arkadaşlar iş şarkı yarışmasından çıktı tarihe oradan da politikaya girecek..siyaset yapıyoruz diye banı yemeyelim..kaydirigubbakcemile3

peki sizce israilin o yarışmada ne işi var?

daha doğrusu israilin konumundaki diğer ülkeler neden yok???

:))) ah güzelim..
israil tüm dünyayı yönetiyor farkında değilsin..
israil izin vermezin kuş uçmaz bu dünyada..
amerika filan fasa fiso..kılıf sadece..
amerika israile karşı hiç bir zaman aykırı durmaz dikkat edin..

o israili allah bildiği gibi yapsın zaten
basketbol takımımıydı tam hatırlamıyorum maça gelmişlerdi
oyuncuları bir linç etmedikleri kaldı
şimdi düşünüyorum o oyuncuların suçu ne
sorsanız belki onlarda yapılan bu zulme karşı ama işte insanın içi onlara karşı boş olamıyo
bu katliama sessiz kalamıyoruz suçlu ararkende belki suçu olmayanlar insanlara yükleniyoruz

kizlar cay demledim gayri gelin icelim hadisenin poposunda pireler ucuyordur ama biz hala etkisindeyiz

bide gülsümcüm şöyle bi durum var adamlar küçük yaşta çoçuklarını öyle güzel egitiyorlarki
işte vergini verecksin ülkeni seveceksin ülken için çalışacaksın bizde öylemi

Dogru burda haklisin..

Ama alman toplumu öyle isini bilen öyle kurnaz bir toplumki...diger toplumlardan mesela biz türklerden gerek örf ve adetlerimiz gerek kültürümüz olsun en güzel seyler alip kendi kültürlerine yansitiyorlar...

Almanlar yanaktan öpüsmek nedir bilmezdi..simdi gel gör...hepsi öyle selamlasir tokalasmaz...yada en basit bir örnek agda mesela....eskiden koltuk altlarindaki killardan ögrü yapilabilirdi..simdi hepsi yapiyor...büyüklere saygi göstermekde böyle bir örnek...

Ama biz ne yapiyoruz...onlarin toplumundaki tüm eksileri kendi kültürümüze yansitmaya calisiyoruz...hep özenti hep özenti...ama malesef yanlis özelliklere

ne derseniz deyin özellikle dünyada çoğu ülkede müslüman dedimi millet terörist onlar diyolar hemen ..
bize bu damgayı yapıştırdılar artık..
kendileri katil kundaktaki bebekten anakarnındakine kadar öldürürler o başka
kimse gıkını çıkarmaz onlara ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…