• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Euthyrox 25 adet gecikmesi yaparmı?

Doktor bebek denemeye devam edeyim mi diye sorduğumda zaten olmaz muhtemelen ama yine de deneme çocuk anomali doğabilir tsh düşür öyle dene bebek dedi korktum iyice. Bir ayda ne kadar düşer acaba beslenmeme de çok dikkat ediyorum yürüyüş spor destekliyorum
Çok yüksek değilmiş zaten hızlıca düşer. Şükür ben 4 gibi bi şeyle ya da 3 küsür gibi bi şeyle hamile kaldım ama bebekte herhangi bi şey gelişmedi anomali olarak .
Yani sen 2 ay içinde değerlerini normale düşürmüş olursun

Sizin tsh kaçtı 100 mg için? Bana dün 6 çıktığı için 50 mg la başlattı ne kadar sürede düşer acaba bebek düşünüyordum çok mutsuz oldum bunu duyunca :((
Benim TSH de 10.33 çıktı 50 mg başlati nasıl olucak bilmiyorum Allah hayırlı evlat lar nasip etsin ikimiz de ayniyiz 🥹

Benim TSH de 10.33 çıktı 50 mg başlati nasıl olucak bilmiyorum Allah hayırlı evlat lar nasip etsin ikimiz de ayniyiz 🥹
Evet inşallah en kısa sürede kurtuluruz bu tsh belasından hayırlı şekilde hamile kalırız ☺️ sizin fazla kilonuz var mı? ben abur cuburu azaltsam da tam kesemedim ve kilo da veremedim hedeflediğim şekilde 158 65 kiloyum yıllar önceki tahlillerime baktım 55 kiloyken tsh 2 çıkmış 60 kiloyken 4 çıkmış resmen kilomla bağlantılı artmış

Evet inşallah en kısa sürede kurtuluruz bu tsh belasından hayırlı şekilde hamile kalırız ☺️ sizin fazla kilonuz var mı? ben abur cuburu azaltsam da tam kesemedim ve kilo da veremedim hedeflediğim şekilde 158 65 kiloyum yıllar önceki tahlillerime baktım 55 kiloyken tsh 2 çıkmış 60 kiloyken 4 çıkmış resmen kilomla bağlantılı artmış
Evet çok fazla kilo alıyorsun benim tiroidim yavaş çalıştığı için büyük ihtimalle seninkisi de yavaş çalışıyordur önceden 49 50 kiloyken şu an 70 kiloyum 2 ayda haddinden fazla kilo aldım neden böyle kilo alıyorum derken troid mis sıkma canını Allah büyük inşallah geçicek ikimiz de buraya anne olduğumizu yazıcaz 🥹

Allah'tan boyum uzun olduğundan fazla belli olmuyor vallahi kısa bir şey olsaymışim şişko olurdum

Back
X