- Konu Sahibi sekerdelisi
-
Kızlar merhaba yeni bir eve gececegiz cephesine karar vermemdim. yeni alacagım ev cift cepheli;
1. tip evde; sabahleyin salon, oturma odası ve mutfak günes görmeyecek öğleden sonra günes gelecek
sabah yatak odaları günes alacak öğleden sonra serin olacak
2.tip ev dğerinin tam tersi; sabahleyin salon, oturma odası ve mutfak günes görecek öğleden sonra serin olacak
sabah yatak odaları serin olacak öğleden sonra günes alacak
yardımcı olun lutfen
1.tip bence.salonun ogleden sonra gunes almasi cok iyi.kisin ozellikle avantaj olur aydinlik olur ogleden sonra
Kızlar merhaba yeni bir eve gececegiz cephesine karar vermemdim. yeni alacagım ev cift cepheli;
1. tip evde; sabahleyin salon, oturma odası ve mutfak günes görmeyecek öğleden sonra günes gelecek
2.tip ev dğerinin tam tersi; sabahleyin salon, oturma odası ve mutfak günes görecek öğleden sonra serin olacak
yardımcı olun lutfen
yardımcı olun lutfen
sabahları evin güneş görmesi çok çok güzel bence dinç uyanırsın. annemgilin evi sabah hiç güneş görmüodu sabahları uyanmak istemiyorduk öğleden sonra odalar full güneş görüyordu yazın o da çok sıkıntı oluyor. misafir geldiği zaman perde çekmek zorunda kalıyorsun o da evin içini karanlık yapıyor. tabi evin genişliği de önemli burumda karar seninKızlar merhaba yeni bir eve gececegiz cephesine karar vermemdim. yeni alacagım ev cift cepheli;
yardımcı olun lutfen
1. tip derim,neden diye sorarsan bizim evde tam dediginiz gibi salon,mutfak,çocuk odası ögleden sonra,oturma odası ve yatak odası sabah güneş alıyor yazın bütün ev serin oluyor kapı pencere açık olur küfür küfür esiyor 3 yıl oldu hemen hemen taşınalı 3 yıl içinde hiç klima açmadık evimiz son kat ve yaşadığım şehir çok nemli ve sıcak bir şehir olmasına karşın.Kışın da tam tersi sıcak oluyor biz salonu kullanıyoruz kışın ögleden sonra güneş aldığı için evin içi sıcak oluyor ve sobayı sadece akşamdan akşama yakıyoruz bazı geceler yakmadığımız bile oluyor tabi evin izalasyonu iyi yapılmış onunda faydası var.Kızlar merhaba yeni bir eve gececegiz cephesine karar vermemdim. yeni alacagım ev cift cepheli;
yardımcı olun lutfen
1. tip derim,neden diye sorarsan bizim evde tam dediginiz gibi salon,mutfak,çocuk odası ögleden sonra,oturma odası ve yatak odası sabah güneş alıyor yazın bütün ev serin oluyor kapı pencere açık olur küfür küfür esiyor 3 yıl oldu hemen hemen taşınalı 3 yıl içinde hiç klima açmadık evimiz son kat ve yaşadığım şehir çok nemli ve sıcak bir şehir olmasına karşın.Kışın da tam tersi sıcak oluyor biz salonu kullanıyoruz kışın ögleden sonra güneş aldığı için evin içi sıcak oluyor ve sobayı sadece akşamdan akşama yakıyoruz bazı geceler yakmadığımız bile oluyor tabi evin izalasyonu iyi yapılmış onunda faydası var.
Eviniz kaç oda canım sizin,yazın evin bütün odalarını kullanırız kışında salonda soba olduğu için oturmayı tercih ediyoruz yoksa kışında hem oturma odasını hem de salonu kullanırız karışık.canım sızın salon gıbı bır alternatıfınız var bu cok guzel ama bu evde yok keske bır oturulacak odayı farklı cephede yapsalarmıs
yardımcı olun lutfen
Eviniz kaç oda canım sizin,yazın evin bütün odalarını kullanırız kışında salonda soba olduğu için oturmayı tercih ediyoruz yoksa kışında hem oturma odasını hem de salonu kullanırız karışık.
kızlar bişey daha soracagım üst katta kiracı oturuyor o yuzden en üst kattan ev almak istiyoruz. en üstte oturup da sikayeti olan var mı
bu konuyu gecen ay acıgım konular arasında
güney cephle ev ıdeal olduguna karar verdık
mesela bız sabah cok erken kalkarız sabah gunesını mutfaga gelmese ıyı olur yoksa balkonda kahvaltı edemıyoruz
kuzey cephe ev bakmıyorz
kuzey cephede oturan arkıdaslar cok soguk dıyır evler ıkı katı yakıyorlarmıs
en üst katın tek iyi yanı tepenizde tepinen birileri olmaması.. bence ara katlar daha iyidir.. üst katı ısıtmak hep daha zordur.. çatı problemleri hep size patlar.. yaşlanınca da üst katlar sevimsiz olur.. camın önünde oturup sokağı seyrederek mutlu olan babaannem vardı.. üst katta ben ne yapardım derdi.. ay gece gece aklıma neler geldi..
Canım nerde oturuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?