Ev alamamak

Asansörlü olmazsa giriş kat bakarsınız her sueden önce nasip bubkonukar. Bizim oturduğunuz ev de aylarca ilandaydi hatta karşı komusunun eltisi almak istemiş parayı denkkestirememis fln..nasip belki daha iyisi çıkar

Umarım annenize en güzel evi bulursunuz. Ben anlıyorum benim de dizlerimde romatizma var. Asansör önemli .
Annenizin rahatsızlığı ne bilmiyorum ama giriş katı ev mi baksanız acaba .
Geçmiş olsun size de. Kalpte sıkıntı çıktı. Giriş katından korkar maalesef. Bakalım hayırlısını versin Rabbim.

Teşekkürler nasip elbette. Bakalım arıyorum hala. Dualarınız için teşekkürler.

En azından ufakta olsa bir ev alacak kadar paranız var
Biraz da üzerine kredi çeker
Alırsınız evi.
Umarım denk gelir

Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. Umutsuzluk yaşarsanız hiçbir işiniz olmaz çünkü yokluğu kendinize çekiyorsunuz.
o kadar olumlu düşündüm ki. Bir anda olmayınca canım sıkıldı. haklısınız pozitif düşünmek gerek. belki içsel olarak yapamıyorum. hayırlısı bakalım. denk gelir inşallah. teşekkürler

Yöneticilerinizin muhtemelen başlarını sokacak bir evleri vardır, ekstra yatırım olarak alıyorlardı arsayı.

Bir ev daha gezdik ve biz gezince fiyat yükseltti. Madem o fiyata getireceksin yaz demi ben gezince mi akıllarına geliyor anlamıyorum. Gerçekten ala vere dalavere. Bıktım yani. Söyledim emlakçıya da bu ne demek dedim.

Bir ev daha gezdik ve biz gezince fiyat yükseltti. Madem o fiyata getireceksin yaz demi ben gezince mi akıllarına geliyor anlamıyorum. Gerçekten ala vere dalavere. Bıktım yani. Söyledim emlakçıya da bu ne demek dedim.
Muhtemelen piyasayı yokluyorlar. Siz bu fiyata almaya niyetlendiyseniz daha fazlasınada gelebilir mi diye Onu öğrenmek istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…