Ev alan ve bebeği olan arkadaşa ne hediye almalı?

lianazelko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
351
274
53
Evlendiğinde kına gecesine gitmiştim. İşsiz olduğum için bir hediye alamadım ne yazık ki. Şu an çok olmasa da asgari düzeyde gelirim var. Arkadaşıma ne almalıyım? İki ayrı hediye almak istiyorum ev ve bebek için.

Açıkca sorun ev için bir eksiği var mı diye? Evinin eksiğini hediye olarak almak mantıklı olur hem ihtiyacını giderir. Bebeğe de herhangi bir kıyafet güzel olur.

Bütçeniz halen kısıtlı olduğu için ayırdığınız miktarı da bilemedim ama ;

Bütçe izin veriyorsa hem annesine hem bebişe diyerek gr altın olabilir

Bütçe daha kısıtlıysa süslü güzel bir fotoğraf çerçevesi (düğün fotonuz için diyerek) + bir yaş pasta ya da çiçek (samimiyete göre) + bebişe de tatlı şirin bir kıyafet tir önerim

Bütçe kısıtlıyken eksiğin var mı diye sormanızı tavsiye etmem. Söylenen eksik sizin düşündüğünüz miktarın 2-3 katı olabiliyor 😊

Bütçeniz halen kısıtlı olduğu için ayırdığınız miktarı da bilemedim ama ;

Bütçe izin veriyorsa hem annesine hem bebişe diyerek gr altın olabilir

Bütçe daha kısıtlıysa süslü güzel bir fotoğraf çerçevesi (düğün fotonuz için diyerek) + bir yaş pasta ya da çiçek (samimiyete göre) + bebişe de tatlı şirin bir kıyafet tir önerim

Bütçe kısıtlıyken eksiğin var mı diye sormanızı tavsiye etmem. Söylenen eksik sizin düşündüğünüz miktarın 2-3 katı olabiliyor 😊
Ekisiği varsa da söylemez. Bütçem 200 lira ya da 250 lira. Anne, bebek bakım çantası buldum, bir de bebeğe elbise alsam, internetten alıp adresini yazmayı düşünüyorum. Ayıp olur mu? Bebeğe mikrop geçsin istemem, görüşmem.

Ben olsam kendi ellerimle güzel bir kart hazırlardım içine tebrik / hayırlı olsun mesajı, hiç hediye ile uğraşma, gönlünden geçen miktarıda kartın içine koyup yanınada güzel bir çiçek alıp o şekil hediye ederdim ☺️

Eklentiler

• D9C24B4E-9240-4953-8005-80E5C8A182B4.webp
    D9C24B4E-9240-4953-8005-80E5C8A182B4.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 23
Ekisiği varsa da söylemez. Bütçem 200 lira ya da 250 lira. Anne, bebek bakım çantası buldum, bir de bebeğe elbise alsam, internetten alıp adresini yazmayı düşünüyorum. Ayıp olur mu? Bebeğe mikrop geçsin istemem, görüşmem.
Hiç ayıp olmaz. Telefon edip açıklarsınız pandemi dönemi bebeğe virüs taşımak istemedim, bebeğe hoşgeldin hediyesini kargoya verdim diye. Çok da güzel olur

Çok sevdiğim bir ablam, küçük oğlum doğuduğunda geldi. Şu an oturduğum evime taşınalı çok olmadı. Kendisi de ilk kez geldi. Oğluma kıyafet, evime de pasta tabağı seti aldı. Böyle birşey de olabilir..

Evlendiğinde kına gecesine gitmiştim. İşsiz olduğum için bir hediye alamadım ne yazık ki. Şu an çok olmasa da asgari düzeyde gelirim var. Arkadaşıma ne almalıyım? İki ayrı hediye almak istiyorum ev ve bebek için.
Bebeğe bebek kıyafeti bence kahve fincanı güzel şık bir kahve fincanı

Bebeğe bebek kıyafeti bence kahve fincanı güzel şık bir kahve fincanı🤷‍♀️🤔

1 ayı geçmiş belki ziyarete gitmiştir.
ben ev hediyesi ışıklı tablo aldım 40 TL.cok hoş duruyor ev sahibi çok beğendi.aklinizda olsun.
bebeğe genelde kıyafet alıyoruz.

Back
X