Ev alayım evine dön diyor

annesi polis çağırır ,zorla attırır evden. o potansiyel var

Ha iyi bari. E ne dusunuosun? Kaynanana uzak olunca iyi anlasabilir misiniz sence.
Bilmiyorum en azından denerim baktım olmuyor boşanırım rahat rahat çünkü artık bir evim olmuş oluyor önceden gidecek yerim yok diye boşanamiyordum şimdide aynı şeyleri yaşıyorum hemen hemen yanlış düşünüyorsam sizlerde birşey söyleyin hâlâ geç değil annem cevabımı bekliyor

Annenizi daha iyi tanırsınız ama güvenemedim.evi sizin üstünüze vermek için çocuk sahibi olmanızı isteyebilir yada süreci birkaç yıllık uzatabilir yada hiç vermeyebilir. O da bunları düşünmüştür. Zor durumda olduğunuzun farkındayım.
Ben olsam geri adım atmazdım.

Ama evi bana alıyor ben üzerime alcam bu ihtimal için ama o ev artık senin evliliğin düzene girince sen üzerine yaparız dedi
Ne annenizin bu evi sizin üzerine yapmasını bekleyin ne de o evden çıkıp yeni evde muhteşem bir evlilik olacağını.
Kusura bakmayın ama yaşadığım 2 evlilik ve tecrübeden naçizane fikrimi söylemek istiyorum.
Ev alayım dön,barış demekle geçmiyor.
Evet sonradan da muhteşem bir evlilik yapacağınızı garantisi yok.
Eş ailesiyle aranız kötüyse uzak olsanız da iyi olamazsınız.
Anneniz sizi çok düşünüyorsa ayrılın,çalışın kendi ayaklariniz üzerinde durun.
İlla evlenmek ve evli kalmak zorunda değilsiniz.once mutluluğunuzu düşünün.

Haklısınız ama burada da bekarken yaptığı gibi rahat vermiyorlar şimdide annem acaba birimi var hayatın dada eşini istemiyor diye telefonlarimi dinliyor takip ettiriyor bazen
'' Sen de biliyorsun herkesin bu adamdan bin kat iyi olduğunu, o yüzden başkası ile görüştüğümü düşünüyorsun değil mi sevgili anneciğim? '' deyiver suratına. Oturdum laf sokmayı öğretiyorum, hale bak.

Konuyu bilmeden yorum yapmak istemem ama başlığı okuyunca eşiniz ev alacak sandım ,annenizin size ev alması yla (damadı da oturacak sonuçta) duzelecekse hiç düzelmesin. Çocuk da yokken zorlamanın anlamı yok

Vallahi evi almak mantıklı aslında da bir önemli şart var: Korunun. Korunun. Bebek işini unutun.

En az iki yöntemle korunun. Geri çekilmek korunma yöntemi değildir.

Okulunuzu bitirip maddi durumunuzu oturtunca tekrar duruma bakarsınız.

Maddi durumunuz oturduktan sonra eşiniz boşanmak isterse ilk fırsatta tamam dersiniz, bu yöntemle o evde oturmaya devam ederken kendi eviniz için de para biriktirirsiniz.

Normalde kızını kötü bir evlilikten kurtarabilecek evi boşanmasın diye silah diye kullanan anneye de bu müstehak.

Cok agir sorunlar yasamadiysaniz bence mantikli. Dene en azindan acaban kalmaz. Hem olmuosa adami ordan def eder kendin yaşarsın annen tutup zorla disari atacak degil ya. Yalniz basina mis gibi evin olur en kötü.

Cansın yaa çok güldüm öyle demedm ama arkadaşlarıma giderken nereye gidiyorsun diye sorduğunda gizemli sevgili damadınla buluşmaya gidiyorm diyorum sinirleniyor

Evet bende kesinlikle bebek istemiyorum

Problemler eşinizin eilesine yakın olmanızdan çıkıyorsa uzağa taşının ve bir şans verin eşinize,ben düzeleceğinizi düşünüyorum,
Bir yakınım da kv ile altlı üstlü oturuyordu,eşiyle boşanma durumuna geldiler, kadın evi terketti, eşi ayrı yerden ev tuttu evine döndü, şuan çok iyiler

Katılıyorum aslinda sorun daha cok kv gitme gelme tarzıysa aşılabilir seyler olabilir. Sans vermek istiyorsanız bir deneyin olmadi boşanırsınız.

denemekte fayda var.eşinize şans verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…