- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.301
- 198
annesi polis çağırır ,zorla attırır evden. o potansiyel varKendi üzerine yapacakmış zaten. Ona rağmen konu sahibi evi aldırıp boşanmayı düşünüyor. Demek ki evi aldıktan sonra ev benim, çık git diyemez. Yoksa konu sahibi böyle bir düşünceye kapılmazdı.
E o zaman ev aldırıp boşanmanın bir anlamı yok ki.annesi polis çağırır ,zorla attırır evden. o potansiyel var
Eğer onu yaparsa beni tamamen kaybedeceğini bildiği için o kadarını yapamazannesi polis çağırır ,zorla attırır evden. o potansiyel var
Bilmiyorum en azından denerim baktım olmuyor boşanırım rahat rahat çünkü artık bir evim olmuş oluyor önceden gidecek yerim yok diye boşanamiyordum şimdide aynı şeyleri yaşıyorum hemen hemen yanlış düşünüyorsam sizlerde birşey söyleyin hâlâ geç değil annem cevabımı bekliyorHa iyi bari. E ne dusunuosun? Kaynanana uzak olunca iyi anlasabilir misiniz sence.
Bacım evlilikte alınan mallar ortaktır, boşanırken paylaşılır. Neden durduk yere anasının parasını kocasına yedirsin ki?
Ama evi bana alıyor ben üzerime alcam bu ihtimal için ama o ev artık senin evliliğin düzene girince sen üzerine yaparız dediEvi böyle bir ihtimal var diye annem kendi üzerine alacak
Ne annenizin bu evi sizin üzerine yapmasını bekleyin ne de o evden çıkıp yeni evde muhteşem bir evlilik olacağını.Ama evi bana alıyor ben üzerime alcam bu ihtimal için ama o ev artık senin evliliğin düzene girince sen üzerine yaparız dedi
'' Sen de biliyorsun herkesin bu adamdan bin kat iyi olduğunu, o yüzden başkası ile görüştüğümü düşünüyorsun değil mi sevgili anneciğim?Haklısınız ama burada da bekarken yaptığı gibi rahat vermiyorlar şimdide annem acaba birimi var hayatın dada eşini istemiyor diye telefonlarimi dinliyor takip ettiriyor bazen
Cok agir sorunlar yasamadiysaniz bence mantikli. Dene en azindan acaban kalmaz. Hem olmuosa adami ordan def eder kendin yaşarsın annen tutup zorla disari atacak degil ya. Yalniz basina mis gibi evin olur en kötü.Bilmiyorum en azından denerim baktım olmuyor boşanırım rahat rahat çünkü artık bir evim olmuş oluyor önceden gidecek yerim yok diye boşanamiyordum şimdide aynı şeyleri yaşıyorum hemen hemen yanlış düşünüyorsam sizlerde birşey söyleyin hâlâ geç değil annem cevabımı bekliyor
Cansın yaa çok güldüm'' Sen de biliyorsun herkesin bu adamdan bin kat iyi olduğunu, o yüzden başkası ile görüştüğümü düşünüyorsun değil mi sevgili anneciğim?'' deyiver suratına. Oturdum laf sokmayı öğretiyorum, hale bak.
Evet bende kesinlikle bebek istemiyorumVallahi evi almak mantıklı aslında da bir önemli şart var: Korunun. Korunun. Bebek işini unutun.
En az iki yöntemle korunun. Geri çekilmek korunma yöntemi değildir.
Okulunuzu bitirip maddi durumunuzu oturtunca tekrar duruma bakarsınız.
Maddi durumunuz oturduktan sonra eşiniz boşanmak isterse ilk fırsatta tamam dersiniz, bu yöntemle o evde oturmaya devam ederken kendi eviniz için de para biriktirirsiniz.
Normalde kızını kötü bir evlilikten kurtarabilecek evi boşanmasın diye silah diye kullanan anneye de bu müstehak.
Öyle anneye müstehak. Yarisini da konu sahibi alır hayatinı duzene koyar oh misBacım evlilikte alınan mallar ortaktır, boşanırken paylaşılır. Neden durduk yere anasının parasını kocasına yedirsin ki?
Olabilir tabi.Öyle anneye müstehak. Yarisini da konu sahibi alır hayatinı duzene koyar oh mis
Evi aldırın sonrada boşanın sizde. İmkanı varken sizi anlayıp destek olmayı seçmiyor anneniz.Ben boşansan o evi almaz bana ama birleşirsem ev almak istiyor böyle garip bir olay
Katılıyorum aslinda sorun daha cok kv gitme gelme tarzıysa aşılabilir seyler olabilir. Sans vermek istiyorsanız bir deneyin olmadi boşanırsınız.Problemler eşinizin eilesine yakın olmanızdan çıkıyorsa uzağa taşının ve bir şans verin eşinize,ben düzeleceğinizi düşünüyorum,
Bir yakınım da kv ile altlı üstlü oturuyordu,eşiyle boşanma durumuna geldiler, kadın evi terketti, eşi ayrı yerden ev tuttu evine döndü, şuan çok iyiler
denemekte fayda var.eşinize şans verinÜç gün önce bir konu açmıştım kendimi fazlalık gibi hissediyorum diye, üç aydır evden ayrıldım eşimden annannemde kalıyorum ve çok ısrar ediyorlar dönmem için baskı yapıyorlar demiştim. Şimdi annem ben ev alacağm size istediğiniz yerden beğenin diyor oturdumuz ev kaynanama çok yakındı bende çok karışıyorlar flan demiştim annem şuan size ev alayım uzaklaşın ordan evine dön diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarım flan çok güzel bir teklif flan diyorlar. Daha önceki konumda dönmem için aşırı baskı yapıyorlar ne yapsam yaranamıyorum hep sikayetleniyor annem ve annannem demiştim. Kafam çok karışık sorun evmiydi gerçekten bir taraftan zoruma gidiyor boşanacagim diye hayatı bana dar eden annem şimdi birleşirsen ev alırım size diyor heryerden ev bakıyor şuan, sizin fikriniz nedir hayat tecrübesi benden çok olan ablalarımdan kardeşlerinden fikrinizi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?