Adam kabul etmiyor ki. Kaynanasının teklifini kabul etmiş, o da beleş ev çünkü, tıpkı kendi ailesinin evi gibi. Haklısınız çok haklısınız. Ev geçindirmeye totosu yok, evlenmeye şeyi var.Kusura bakmayın ama daha kendi kendine yetemeyen insanların evlenmesi hiç mantıklı gelmiyor bana. Koca kişisi aile apartmanından çıkamıyor , aile bakımına bir şekilde muhtaç etmiş sizi .
Aynını sizin anneniz yapıyor , ev alayım benim borum ötsün diye.
Bence eşinizle konuşun . İki tarafın tekliflerini de kabul etmeyin .
Kendinize bir göz odalı bir ev tutun .
Kimseden bir yardım görmeyince bana çok garip geliyor bu olaylar . Kendi öz babam bile bana yaptığı harcamaları kalem kalem istedi . Düğünün borcunu da bana yıktı ve takıları da vermedi . Sırf onun dediği kişiyle evlenmedim diye . 15 yıldır da yaralı parmağıma işendiğini görmedim tabiri caizse.Adam kabul etmiyor ki. Kaynanasının teklifini kabul etmiş, o da beleş ev çünkü, tıpkı kendi ailesinin evi gibi. Haklısınız çok haklısınız. Ev geçindirmeye totosu yok, evlenmeye şeyi var.
Ben niye boşanıyım?Kimseden bir yardım görmeyince bana çok garip geliyor bu olaylar . Kendi öz babam bile bana yaptığı harcamaları kalem kalem istedi . Düğünün borcunu da bana yıktı ve takıları da vermedi . Sırf onun dediği kişiyle evlenmedim diye . 15 yıldır da yaralı parmağıma işendiğini görmedim tabiri caizse.
Allah büyük konuşturmasın , benim oğlanlar ın ayakları yere sağlam basmadan , işini gücünü bilmeden evlendirmem .
Sonra da devlet bize bakmıyor, ailem bize bakmıyor deniliyor .
Kolay kolay demem ama boşanın siz . Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz derdi babaannem .
Ev sizin üstünüze mi olacak peki.Ben boşansan o evi almaz bana ama birleşirsem ev almak istiyor böyle garip bir olay
Ben niye boşanıyım?
Evet istedim ama bunu diyen arkadaşımdan değil iki gün sonra geri verdim öyle biri değilim ki aldığım parayı vermeyim ne demek istiyorsunuz anlayamadım ?Arkadaşlarından borç mu istedin? Öyleyse bunun sonunun gelmeyeceğinden endişe etmişlerdir. Onlar da haklı kendilerince. Herkes kendine kadar sonuçta.
Bunu bugün bende düşündüm boşansam almayacak.Evi aldırayim ilerde boşanirım hemde kimseye muhtaç olmam bir evim olur Nerde kalcam kime sigincam derdim olmaz okul bitene kdar en azından. Annemede müstehak yani artıkOlaylar nedir bilmiyorum ama ben he tamam der evi aldırırdım geçer cocuklarimla otururdum adamı da 2-3 ay sonra şut.
Yani diyorum ki, ben sizin durumunuzda olsam onların o tavsiyeyi salt iyiliğim için verdiklerini düşünmem.Evet istedim ama bunu diyen arkadaşımdan değil iki gün sonra geri verdim öyle biri değilim ki aldığım parayı vermeyim ne demek istiyorsunuz anlayamadım ?
Birlesirsem alırmış ayrılırsam almazmisAnnen ev alsın sen de tek başına güzel güzel otur ya illa koca ile mi oturulacak
B
Bunu bugün bende düşündüm boşansam almayacak.Evi aldırayim ilerde boşanirım hemde kimseye muhtaç olmam bir evim olur Nerde kalcam kime sigincam derdim olmaz okul bitene kdar en azından. Annemede müstehak yani artık
Çocuğum yokki 23 yaşındayım 3 yıllık evliyimAma evi çocukların üstüne yaptır kendin alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?