• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev alayım evine dön diyor

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
27
Üç gün önce bir konu açmıştım kendimi fazlalık gibi hissediyorum diye, üç aydır evden ayrıldım eşimden annannemde kalıyorum ve çok ısrar ediyorlar dönmem için baskı yapıyorlar demiştim. Şimdi annem ben ev alacağm size istediğiniz yerden beğenin diyor oturdumuz ev kaynanama çok yakındı bende çok karışıyorlar flan demiştim annem şuan size ev alayım uzaklaşın ordan evine dön diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarım flan çok güzel bir teklif flan diyorlar. Daha önceki konumda dönmem için aşırı baskı yapıyorlar ne yapsam yaranamıyorum hep sikayetleniyor annem ve annannem demiştim. Kafam çok karışık sorun evmiydi gerçekten bir taraftan zoruma gidiyor boşanacagim diye hayatı bana dar eden annem şimdi birleşirsen ev alırım size diyor heryerden ev bakıyor şuan, sizin fikriniz nedir hayat tecrübesi benden çok olan ablalarımdan kardeşlerinden fikrinizi istiyorum

Üç gün önce bir konu açmıştım kendimi fazlalık gibi hissediyorum diye, üç aydır evden ayrıldım eşimden annannemde kalıyorum ve çok ısrar ediyorlar dönmem için baskı yapıyorlar demiştim. Şimdi annem ben ev alacağm size istediğiniz yerden beğenin diyor oturdumuz ev kaynanama çok yakındı bende çok karışıyorlar flan demiştim annem şuan size ev alayım uzaklaşın ordan evine dön diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarım flan çok güzel bir teklif flan diyorlar. Daha önceki konumda dönmem için aşırı baskı yapıyorlar ne yapsam yaranamıyorum hep sikayetleniyor annem ve annannem demiştim. Kafam çok karışık sorun evmiydi gerçekten bir taraftan zoruma gidiyor boşanacagim diye hayatı bana dar eden annem şimdi birleşirsen ev alırım size diyor heryerden ev bakıyor şuan, sizin fikriniz nedir hayat tecrübesi benden çok olan ablalarımdan kardeşlerinden fikrinizi istiyorum
Anneniz size ev alacağına önce size huzurlu bir hayat versin , evli kalınca ne oluyor anlamıyorum, Allah ıslah etsin böyle aileleri ...

Bu evlilikten mutlu ve umutlu değilseniz annenize de rest çekin, ben kendi başımın çaresine bakarım deyip dik durun, kabulleneceklerdir ..

eşinin bunlardan haberi var mı adam bu işin neresinde o istiyor mu dönmeni?
Var istiyor dönmemi 3aydir burdayım bir önceki konumda bahsettim ben başta o evde oturmam demiştim reddetti ben aile apartmanından çıkamam durumum yok o kadar dedi hiç kabul etmedi şimdide annem ben ev alayım size arsayı satıp diyor

Bu evlilikten mutlu ve umutlu değilseniz annenize de rest çekin, ben kendi başımın çaresine bakarım deyip dik durun, kabulleneceklerdir ..
Annemin tek şu sözü kafamı karıştırıyor bir kötü gidip bir iyi gelmez ilerde pişman olursun iş işten geçen o pişmanlıkla ömrünü mahfedersin diyor bana sürekli

Dönmenizi isteyen eşiniz değil, anneniz.
Dönmeyin.

Annemin tek şu sözü kafamı karıştırıyor bir kötü gidip bir iyi gelmez ilerde pişman olursun iş işten geçen o pişmanlıkla ömrünü mahfedersin diyor bana sürekli
Pişman olup olmayacağını yalnızca siz bilirsiniz. Elalem bilemez.
Başkasının beynini kullanmayın, kendiniz düşünün ve karar verin

Eski konularını ve eşinden ayrilma sebebini bilmiyorum ama sorun kaynana evine yakın oturman sebebiyle sana karşılaşılmasıysa uzaklaşmaniz daha doğru olur.
Eşinle ayrılma nedenini yazarsan eğer annenin teklifi değerlendirilebilir mi yorum yaparız

Eski konunuzu bilmiyorum ,
eşinizle problerimleriniz aşılmayacak boyutta mi azıcık özet gecseniz ?
Eşim 3 yıldır beni çok bunalttı hep kendi istediğim olsun gibilerinden bana hiç birşey anlatmadı sormadı kafası neye eserse onu yaptı hiç muhabbet olmadı aramızda ailesi yüzünden de cok kavga ediyorduk ben gitmek istemiyordum ailesine fazla gitmeyince kıyametler kopuyordu evde, her işimi kendim yapmaya çalıştım hiç destek olmadı şimdi de ben engel olmadım senin hiç birşeyine diyor.

Diğer konumada cevap yazmiştınız siz, eşim donmemi çok istiyor sözde ama 3 aydır hiç bşy yapmadı arayıp gelip gitmekten başka
Bakın. Şimdi mantıklı düşünelim.
Karımı geri istiyorum diyen adam karısının güvenini kazanmaya çalışır. " eflatun ne oldu, derdin ne, neye canın sıkıldı, problem ne anlat, belki benim gözümden kaçtı yada ben farketmedim. Sen anlat konuşalım, bir yol bulalım" der.
Lafla değil, gerçekten konuşur ve bazı kararlar verirsiniz. Evden mi taşınacaksiniz, ev arar. Kv problemi mi var, annesiyle konuşur. Yada başka sorun mu var, adım atarsınız.
3ayda bunları yaptı mı?

Eski konularını ve eşinden ayrilma sebebini bilmiyorum ama sorun kaynana evine yakın oturman sebebiyle sana karşılaşılmasıysa uzaklaşmaniz daha doğru olur.
Eşinle ayrılma nedenini yazarsan eğer annenin teklifi değerlendirilebilir mi yorum yaparız
Sorunlarımız arasında oda var ama eşimle daha çok sorununuz var evet 4/1 i kaynanamla ilgiliydi sorunlarımızın

Annenizin size ev almak istemesi toplum baskısından kaynaklanıyor . Boşandı demesinler muhabbeti ... Sizin iyiliginizi düşündüğünü sanmıyorum açıkçası. Madem durumu var gel ana kız iş kuralım falan demesi lazim. Çocuğunuz var mı ?

Bakın. Şimdi mantıklı düşünelim.
Karımı geri istiyorum diyen adam karısının güvenini kazanmaya çalışır. " eflatun ne oldu, derdin ne, neye canın sıkıldı, problem ne anlat, belki benim gözümden kaçtı yada ben farketmedim. Sen anlat konuşalım, bir yol bulalım" der.
Lafla değil, gerçekten konuşur ve bazı kararlar verirsiniz. Evden mi taşınacaksiniz, ev arar. Kv problemi mi var, annesiyle konuşur. Yada başka sorun mu var, adım atarsınız.
3ayda bunları yaptı mı?
Ben sorunlarımi anlattım o evde oturmak istemedimi söyledim kabul etmedi çıkmak istemedi aile apartmanı fan şimdi annem ev alayım deyince kabul etti

Back
X