• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev alayım evine dön diyor

Eşim 3 yıldır beni çok bunalttı hep kendi istediğim olsun gibilerinden bana hiç birşey anlatmadı sormadı kafası neye eserse onu yaptı hiç muhabbet olmadı aramızda ailesi yüzünden de cok kavga ediyorduk ben gitmek istemiyordum ailesine fazla gitmeyince kıyametler kopuyordu evde, her işimi kendim yapmaya çalıştım hiç destek olmadı şimdi de ben engel olmadım senin hiç birşeyine diyor.

sizin meseleniz ev falan değil. dönmeyin bu adama

Ben sorunlarımi anlattım o evde oturmak istemedimi söyledim kabul etmedi çıkmak istemedi aile apartmanı fan şimdi annem ev alayım deyince kabul etti
O sormadı yani, siz sorunlarınızı anlatıp çözüm bulmak istediniz. Ama o kabul etmedi.
Simdi kv ev hediye edecek diye, ev bedavaya geliyor diye çıkacak. Evi de senin değil kocanın üstüne yaparlar. Boşanmayasin diye.
Aman aman bu adamdan bir yol olmaz.
Dik durun, koca olmaz bundan. Çocuk var mı?

Annenizin size ev almak istemesi toplum baskısından kaynaklanıyor . Boşandı demesinler muhabbeti ... Sizin iyiliginizi düşündüğünü sanmıyorum açıkçası. Madem durumu var gel ana kız iş kuralım falan demesi lazim. Çocuğunuz var mı ?
Hayır yok 3 aydır burdayım diye yapmadığı muamele kalmadı annemin dönsün diye 2 üniversite okuyorum açıktan harç parası kitap parası flan çok zor durumlarda kaldım, arkadaşlarımdan borç para istedim cogunuda internet satışından kazandığım parayla ödedim annem hiç yardım etmedi kocasının evine dönsün diye

Hayır yok 3 aydır burdayım diye yapmadığı muamele kalmadı annemin dönsün diye 2 üniversite okuyorum açıktan harç parası kitap parası flan çok zor durumlarda kaldım, arkadaşlarımdan borç para istedim cogunuda internet satışından kazandığım parayla ödedim annem hiç yardım etmedi kocasının evine dönsün diye

bu ne biçim anne ya

Sorunlarımız arasında oda var ama eşimle daha çok sorununuz var evet 4/1 i kaynanamla ilgiliydi sorunlarımızın
Eşinle aranızdaki problemler nereye giderseniz gidin sizinle gelecek eğer toparlanamayacak durumdaysa annene kararınızın kesinliğini ifade edin ki sebebin sadece ev olmadığını bilsin. Manevi desteği ile birlikte Boşandıktan sonra maddi destekte sağlar. Yeter ki kararlılığınizin ve mutsuzluğunun farkında olsun

Ben boşansan o evi almaz bana ama birleşirsem ev almak istiyor böyle garip bir olay
Böyle anne olmaz.
Canım kardeşim aman bak geri dönme. O adamdan ne sana ne başkasına koca olmaz.
Keşke bir yer bulabilsen de temelli kurtulsan.
Başka kalacak yerlere bakabildin mi?
Boşanma davası açtın mı yada açmayı düşünüyor musun?

Eşinizle mutsuzmussunz belli ki dönmeyin . Anneniz ,babanız alışır bir süre sonra . Siz onların evladisiniz . Bir süre duymazdan gelin :( Durumunuzu toparlayinca bağımsızlığınizi ilan edersiniz . Şu an maalesef durum bu . Para kazandığınız donem tekrar değerlendirirsiniz .

Böyle anne olmaz.
Canım kardeşim aman bak geri dönme. O adamdan ne sana ne başkasına koca olmaz.
Keşke bir yer bulabilsen de temelli kurtulsan.
Başka kalacak yerlere bakabildin mi?
Boşanma davası açtın mı yada açmayı düşünüyor musun?
Avukat tutacak param yok açamadım o yüzden annemde boşanirsa ben ne avukatına yardımcı olurum ne mahkemesine giderim nede evine eşyalarını toplamaya yardım ederim diyor

Arkadaşlarım böyle bir fırsat bize verilse hiç durmazdık şanslısın diyorlar aksine
Hatırladım, geçen yorumumda da demiştim. Annen seni itiyor, onun bu davranışı yüzünden güçlü olmak zorunda kalacaksın gibi birsey yazmıştım. Hâla da aynı düşünüyorum. İnat ettin yine bu ev alacam mevzusunda bile barışmadin, dönmedin. Eminim ki sen kendi hayatını kendin kuracaksın. Ne anneye ne anneanne ye ne o vasıfsız anasinin eteğindeki kocaya muhtaç kalmayacaksin

Avukat tutacak param yok açamadım o yüzden annemde boşanirsa ben ne avukatına yardımcı olurum ne mahkemesine giderim nede evine eşyalarını toplamaya yardım ederim diyor
Devlet avukat veriyor diye biliyorum. Hiç baktınız mı başvuru falan yapın, sorun belki bulunur.

Hatırladım, geçen yorumumda da demiştim. Annen seni itiyor, onun bu davranışı yüzünden güçlü olmak zorunda kalacaksın gibi birsey yazmıştım. Hâla da aynı düşünüyorum. İnat ettin yine bu ev alacam mevzusunda bile barışmadin, dönmedin. Eminim ki sen kendi hayatını kendin kuracaksın. Ne anneye ne anneanne ye ne o vasıfsız anasinin eteğindeki kocaya muhtaç kalmayacaksin
Ben geri teptikce annem bana düşman kesiliyor, tek çarem kendimi toparlayıp gitmeyi düşünüyorum bu şehirde bile kalmak istemiyorum aklımda bazı planlar var kimseye anlatamıyorum şimdilik sığıntı gibi hissetmeye devam ediyorum burada

Eşinizle mutsuzmussunz belli ki dönmeyin . Anneniz ,babanız alışır bir süre sonra . Siz onların evladisiniz . Bir süre duymazdan gelin :KK43: Durumunuzu toparlayinca bağımsızlığınizi ilan edersiniz . Şu an maalesef durum bu . Para kazandığınız donem tekrar değerlendirirsiniz .
Teşekkür ederim öyle yapacağım 😔

Ben geri teptikce annem bana düşman kesiliyor, tek çarem kendimi toparlayıp gitmeyi düşünüyorum bu şehirde bile kalmak istemiyorum aklımda bazı planlar var kimseye anlatamıyorum şimdilik sığıntı gibi hissetmeye devam ediyorum burada
Kimseyle paylaşmayın. Gittiğiniz yeri falan asla haber vermeyin. Annemdir anneannemdir demeyin.
Annenizin size yaptığı düşmanınız size yapmazdı. Bu annelik değil.

Kimseyle paylaşmayın. Gittiğiniz yeri falan asla haber vermeyin. Annemdir anneannemdir demeyin.
Annenizin size yaptığı düşmanınız size yapmazdı. Bu annelik değil.
Çok zoruma giden olaylar yaşadım en destek olunması gereken yerde annem bile sırtını döndü bana ama hep dik durmaya çalıştım Allah biyerden dayanma gücü verdi, Ben bu duruma keyfimden şımarıklığımdan gelmişim muamelesi yapıldı kimse ne kadar mutsuz oldugumu görmek istemedi, tek destekcim bir kaç arkadaşımdı onlardan başka tek bir anlayanim olmadı. Ben anlattıkça anlamamakta ısrar ettiler, kendi kararlarimi bile sorgular hale getirdiler beni. Ne yazıkki Türkiye'de böyle bir zihin anlayış oldukça daha bir çok kadın mutsuz olduğu hayatı yaşamakta mecbur bırakılacak. Allah bu durumdaki tüm kadınların yardımcısı olsun

Back
X