- 5 Ekim 2020
- 14.796
- 40.703
- 598
- 36
Çocuğum yokki 23 yaşındayım 3 yıllık evliyim
Ohh ne güzel boşa gitsin genceciksin ya. Önünde pırıl pırıl bir hayat var katlanma saçmalıklara.
Evi annen kendi üstüne yapsın o zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğum yokki 23 yaşındayım 3 yıllık evliyim
Bir ev için sakın dönme o herife. Otur annen ile kavga et, her gün dövüş, elin herifi ile dövüştüğünden bin kat iyidir. '' Üstüme gelirsen sığınma evine giderim, izimi de bulamazsın, elaleme rezil de olursun, başıma boydak kadınım, her yerde kendime bakarım, sen düşün gerisini. '' diye korkut. Unutma, yarın elden ayaktan düşünce senden bakım isteyecek.Çocuğum yokki 23 yaşındayım 3 yıllık evliyim
Peki tamam anne birlescem deyip evi aldirsam eşyaları flan taşittrsam birlessem iki üç ay sonra boşansam nasıl olur en azından bir evim olmuş olur kimsenin yanında sığıntı gibi hissetmem kendimiOhh ne güzel boşa gitsin genceciksin ya. Önünde pırıl pırıl bir hayat var katlanma saçmalıklara.
Evi annen kendi üstüne yapsın o zaman.
Boşanirsam almıyor işte, söyle birşey düşündüm tamam birlescem deyip evi aldirsam oraya taşındıktan sonra eşyalar flan sonra ayrılsam hem evim olur kimseye muhtaç olmam diye düşünüyorum sizce nasıl fikir bilemedim bendeAnnen neden parayı elin adamı rahat etsin diye harcıyor da kendi kızını düşünmüyor. Yine ev alsın. Ama boşanınca alsın mesela.
Boşanirsam almıyor işte birlesirsem alacakmışAnnen ev alsın sen de tek başına güzel güzel otur ya illa koca ile mi oturulacak
Evi sizin üstünüze alırsa bosanirken kocaniz yarısını alır. Evlilikte alınan mallar ortaktır. O sebeple annenizin parasını kocanıza yedirmeyin bence.Boşanirsam almıyor işte, söyle birşey düşündüm tamam birlescem deyip evi aldirsam oraya taşındıktan sonra eşyalar flan sonra ayrılsam hem evim olur kimseye muhtaç olmam diye düşünüyorum sizce nasıl fikir bilemedim bende
Ay evet o konu nerde yaaaabiraz önce başka bir üye konu açtı, onun da annesi eve sığdırmamış , 2 çocuk var çalışıyor ama annesi kavga kıyamet kocasının yanına gönderdi resmen.
evet çok zor , hepimiz farkındayız. sizin en avantajlı olduğunuz konu çocuk yok ve geliriniz var.
şu saatten sonra sizi anne anlamış anlamamış, koca anlamış anlamamış destek olmuş olmamış farketmez.
bütün bu olaylar sizin kişiliğinizi, cesaretinizi kalıcı şekilde değiştiriyor. en en fazla 1 yıl sonra , seneye bu zamanlarda ya paşa paşa koca evine dönmüş olacaksınız ya da tek başınıza olacaksınız. hepsi de bir seçim, sizin kendi hayat seçiminiz.
Düşünmez olurmuyum tabsiyesini hepinizin tavsiyleri benim için çok önemli sadece bu ihtimali de düşünüyorum annem evi kendi üzerine alacak böyle bir ihtimale karşı kafam çok karışık sadece çünkü burada da rahat vermiyorlar baskı üzerindeyimEvi sizin üstünüze alırsa bosanirken kocaniz yarısını alır. Evlilikte alınan mallar ortaktır. O sebeple annenizin parasını kocanıza yedirmeyin bence.Katibin Ruhu güzel bir tavsiye vermiş ona neden kulak asmadiniz ki?
Evi kendi üzerine alacakmışAnnene parasi cok gelmis. Yarısını damada kaptirasi mi varmış?
Haklısınız ama burada da bekarken yaptığı gibi rahat vermiyorlar şimdide annem acaba birimi var hayatın dada eşini istemiyor diye telefonlarimi dinliyor takip ettiriyor bazenBir ev için sakın dönme o herife. Otur annen ile kavga et, her gün dövüş, elin herifi ile dövüştüğünden bin kat iyidir. '' Üstüme gelirsen sığınma evine giderim, izimi de bulamazsın, elaleme rezil de olursun, başıma boydak kadınım, her yerde kendime bakarım, sen düşün gerisini. '' diye korkut. Unutma, yarın elden ayaktan düşünce senden bakım isteyecek.
Ha iyi bari. E ne dusunuosun? Kaynanana uzak olunca iyi anlasabilir misiniz sence.Evi kendi üzerine alacakmış
Boşanmadan üstüne ev aldırıp boşanırken de evin yarısını kocasına versin değil mi? Ne mantıklı bir tavsiye hakikaten.Haha aklıma fikir geldi. Tamam deyin ama once ev deyin. Evi sizin ustunüze alsinlar. Sonra da o eve yerleşin tek basiniza mis gibi..bir de işegidin işiniz yoksa oh mis. Annenizle anneannenize de küsün
O zaman düsünmeyin tabi. İstiyorsanız aldırın. Eşinizle yaşanan sorunları bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım ama büyük sorunlar degilse ve eşinizin ailesine yakın yaşama sebebiyle ise belki çözülür sorunlar, çözülecek değilse de evi aldırıp boşanırsınız.Evi kendi üzerine alacakmış
Ay evet o konu nerde yaaaa
Bacım evlilikte alınan mallar ortaktır, boşanırken paylaşılır. Neden durduk yere anasının parasını kocasına yedirsin ki?Bence çok mantıklı
Bacım evlilikte alınan mallar ortaktır, boşanırken paylaşılır. Neden durduk yere anasının parasını kocasına yedirsin ki?
Kendi üzerine yapacakmış zaten. Ona rağmen konu sahibi evi aldırıp boşanmayı düşünüyor. Demek ki evi aldıktan sonra ev benim, çık git diyemez. Yoksa konu sahibi böyle bir düşünceye kapılmazdı.sırf bu yüzden ev aldırıp geri barışsın, sonra boşansın ev yarı yarıya bölüşsünler. konu sahibi de o parayı kendi hayatı için kullansın. işte yukarda üyeler yazmış , okuyunca olmaz öyle dedim ama düşündükçe acaba mı diyor insan
ama şu da var , annesi evi kendi üzerine yaparsa barışmasının bir anlamı kalmaz