• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev alma derdi part 2

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Bunla ilgili bi konu acmistim kaynanamin eski püskü evini alacaz diye. O konu kapandi şüKür derken simdide kirada ayni katta oturdugum kaynanamla ayni katttan ev alacakmisiz. Allahim kiradayiz nasil olsa birgun ev alir uzaklasiriz diye hayal kurarken simdi temelli ayni kattan ev aliniyor. Deliricem lafimi dinlemeyen bi koca,hamilelik,oglundan ayrilmak istemeyen anne baba...cildiracam az kaldi

hatırlıyorum eşin semtini de çok sevdiği için ayrılmak istemiyordu o zaman sen kolları sıva o semtte daha iyi bir ev bulmaya çalış.en azında uzak değiliz bak ama burası daha güzel diyerek ikna etmen kolay olur.sen bir kaç sokak dahi olsa uzaklaşmış olursun..

hatırlıyorum eşin semtini de çok sevdiği için ayrılmak istemiyordu o zaman sen kolları sıva o semtte daha iyi bir ev bulmaya çalış.en azında uzak değiliz bak ama burası daha güzel diyerek ikna etmen kolay olur.sen bir kaç sokak dahi olsa uzaklaşmış olursun..
Semt degisti canim o bahanemide itinayla kaldirdilar. Simdi yeni yapilanan bi yerde ultra luks iki daire aliniyor hemde ayni katta. Bahane edecek hicbiseyim kalmadi ozellikle benim istedigim yetden luks daire aliyorlar gelin itiraz edemesin diye

Semt degisti canim o bahanemide itinayla kaldirdilar. Simdi yeni yapilanan bi yerde ultra luks iki daire aliniyor hemde ayni katta. Bahane edecek hicbiseyim kalmadi ozellikle benim istedigim yetden luks daire aliyorlar gelin itiraz edemesin diye
ÇIKIŞ YOK o vakit.ne desen olmaz

Bu kadar ayrılamayacakları oğullarını evlendirmeseler keşke bu aileler.
Ne yaşanası bir dünya olur o zaman!
İnşallah bi aksilik cıkarda bu da olmaz diyelim..

Size zararı yoksa kv.kafaya takmayın.Kapatın kapınızı, yaşayın hayatınızı, otuz bir yıl dedemlerle altlı üstlü oturduk, zarar degil fayda gördük.Keşke hayatta olsalardıda , yine yaşamaya devam etseydik.Ayrıca kim bakıma muhtaç olur Allah bilir, gençlerin başınada herşey gelebiliyor.

Sizin derdiniz uzakta yaşamak ev semt değil kocana doğrudan yakın yaşamak istemiyorum diyeceksin resti çekeceksin

Senin istedigin semt olmussa, esinin de aileyle yakin oturma istegi olmus. Ortada bulusmussunuz esine gore.
Kartlarini acik oynayip dusunceni soylersen sorun kalmazdi.
Sonucta yemek konusunda bile hayir bunu yemicem diyebiliyoruz, kv ile yakin oturma gibi hayati bir konuda fikrini soyleyemiyor musun? Degil evlilik hicbir iliski bu sekilde olmaz ki.
Esim kabul etmiyor diyorsan da seni dusunmeyen, umursamaz ve BENCIL'in onde gideni demektir. Sorun kv ile yakin olmaktan cikip evli oldugun adamin karakterine doner o zaman

HAyir soyleyemiyorum esime soyluyorum kiyamet kopuyor
Genelde kıyameti koparan taraf ben oldugum için bu bahane kabullenmek için yeterli gelmiyor bana. Hatırladım sizi, hamile olmanıza rağmen eşinize hizmette kusur etmiyordunuz. Fazla yumuşak baslisiniz. bir kere de siz kopartin kiyameti.

Genelde kıyameti koparan taraf ben oldugum için bu bahane kabullenmek için yeterli gelmiyor bana. Hatırladım sizi, hamile olmanıza rağmen eşinize hizmette kusur etmiyordunuz. Fazla yumuşak baslisiniz. bir kere de siz kopartin kiyameti.
Dogru malesef öyleyim

Hamileyim dogumuma cok az kaldi bu sekilde nasil birakip gidicem
Çocuk doğunca durum daha çok abartılacak ya önemsemeyip kapınızı kapatıp susacaksınız ya da sıkıntıya gireceksiniz yok hem kafam rahat olsun hemde istediğim olsn dünya öyle değil

Neyi isteyip neyi istemediğinizi eşinize açıkça söylemezseniz maalesef bu tür stresleri ömür boyu yaşar ve kendinizi istemediğiniz durumlarda bulursunuz. Eğer sorun semt değil kayınvalide ile oturmaksa açık olmalısınız. Sonuçta eşiniz neyi istemediğinizi bilmeden sizi mutlu edemez.

Back
X