sorun olur tabi ki bu iş yaş.Merhaba kızlar,
Ben ablam ile ev almayı düşünüyoruz tapu benim üzerime olacak . Şu an hayatımda biri var ve ciddi düşünüyoruz maddi durumdan dolayı resmiyete dökemiyoruz ne yazıkki. Ben evlendiğimde allah kısmet ederse aldığımız evde oturacağım kredi ödemelerini yapacağım . Ablamda bu evde sen oturursun bir 10 yıl gibi bir zaman olacak yani .
İlerde bir sorun olur mu acaba _ Nasıl yapmalıyım bu konuda benim elimi kolumu bağlıyor ?
Belkide sadece kendim alabilirim evin rakamına göre o da olabilir , bu sefer ben bir miktarını ödemiş olacağım .Evlendiğimizde sevgilimde dahil olacak bu borca ,
Herşeyi düşünmek lazım , başımdan bir ayrılık geçse paylaşım nasıl oluyor ?
Konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.
Teşekkürler
daha evlenmeden ayrılığı mı düşünüyorsunuz ?
neden eşiniz sizin evinizde oturuyor anlamadım onun evi yok mu ?Ne alakası var ? herşeyi düşünmke lazım diye yazmışım başta dikkat ederseniz . Bugün çok iyi geçiniyorsunuz ama yarın ne olacağı meçhul hanfendi. kimse ayrılmak içn evlenmiyor
Kendiniz alın.
Sonra müstakbel eşiniz yaptığı her harcamayı, her tadilatı söyleyebilir ve haklı da olacaktır.
Ablanız da başka türlü değerlendirsin yatırımını.
Nasılsa o alınan evde oturmayacağına göre..
Siz simdi ablanizla ortak ev alacaksiniz, o eve de esinizle birlikte gecip siz oturacaksiniz.
Ablaya kira mi vereceksiniz? obur turlusu bnce gayet net sikinti olur.
Görümcelerimin var öyle evi; peşinatının bir kısmını biri bir kısmını biri ödedi; bir süre birlikte oturup krediyi ödediler; sonra tapu üzerine olmayan evlendi; o evde oturdu; kredinin tamamını o ödedi; sonra kiraya verdiler.
Onlar ev ortak diye konuşuyorlar; satalım parasını bölüşelim vs.
Ama siz zaten kendiniz oturacaksanız ve krediyi de siz ödeyecekseniz neresi ortak olacak; peşinatı mı ablanız verecek...
Ablanız bence farklı bir yatırım yapsın,ortak ev almak mantıklı değil. Siz evlendikten sonra eşinizle ortak alırsınız
Ablanızın bir kazancı olmayacak bu işten. O yüzden dedim, siz bilirsinizbenim amacım evlenmeden çnce ev almak istanbulda herşey o kadar pahalı ki gitgide fiyatlar iyice artıyor
benim amacım evlenmeden çnce ev almak istanbulda herşey o kadar pahalı ki gitgide fiyatlar iyice artıyor
Kendim alırsam bu sefer o evde oturacağız zaten fakat eşyaydı faturalarıydı derken ben kendi maaşımdan vermek zorundayım kaldı ki benim maaşım sadece krediye gidecek.sorun lur diye düşünmüyor değilim.
evler istanbulda pahalı olunca beraber girelim diye düşündü
Merhaba kızlar,
Ben ablam ile ev almayı düşünüyoruz tapu benim üzerime olacak . Şu an hayatımda biri var ve ciddi düşünüyoruz maddi durumdan dolayı resmiyete dökemiyoruz ne yazıkki. Ben evlendiğimde allah kısmet ederse aldığımız evde oturacağım kredi ödemelerini yapacağım . Ablamda bu evde sen oturursun bir 10 yıl gibi bir zaman olacak yani .
İlerde bir sorun olur mu acaba _ Nasıl yapmalıyım bu konuda benim elimi kolumu bağlıyor ?
Belkide sadece kendim alabilirim evin rakamına göre o da olabilir , bu sefer ben bir miktarını ödemiş olacağım .Evlendiğimizde sevgilimde dahil olacak bu borca ,
Herşeyi düşünmek lazım , başımdan bir ayrılık geçse paylaşım nasıl oluyor ?
Konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?