Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizin yerinizde olsam 2. Katta olsa asansörlü olanını tercih ederdim,alışveriş yaptığınız zaman eğer çok alışveriş yapmışsanız merdivenleri o kadar poşette kullanmak işkence oluyor 2. Kat bile olsa,yada pazara gidip alışveriş yapmış olsanız pazar arabanız var ise ve içinde dolu olduğunu düşünelim merdivenden çıkarırken zorlanırsınız tabi yinede sizin bileceğiniz bir iş.
Betonarme binaların ortalama ömrü en az 100 senedir .Bizim karşıyaka'da 65 yıllık binalar var ve bir yığın deprem geçirmiş hepsi de taş gibi .Kirada oturduğum evi ev sahibi satacak olsa alırdım .45 yıllık bina ama sağlam güvenli.Çok çok eski binalarda o dönem vurkaç ve ticari ahlaksızlıklar olmadığı için daha güvenli.Sonuç itibariyle sağlamlık önemli
Merhaba kızlar. Aslında bir dert değil ama konuyu nereye açacağımi bilmediğim için direk buraya açtım çok uzatmadan konuya gelecem.
Ev almayi düşünüyoruz ve iki ev arasında kaldık.
Bir ev yeni yapılmış bina sıfır hiç oturulmamis fiyatı ise 170 bin TL. Icimize sinen güzel bir daire.
Diğeri ise 14 yıllık bina fiyati ise 115 bin TL. Ve bu dairenin içini tasarımını diğerine göre daha çok begeniyoruz bina eski olmasına rağmen daire mükemmel ötesi ve büyük. Kafamizi kurcalayan tek şey binanın eski olması iki ev arasında çok kararsız kaldık. Yorumlarınıza ihtiyacım var. .
kesinlikle muhitine bakardım ben olsam
hem eviniz pirim yapar hemde elit güzel yerde oturmuş olursunuz
benim ablam 30 yıllık binada oturuyor ama
eşikten adımını attınmı ev saray gibi
eniştem zevklidir içini yaptırdı çokda güzel şık oldu
Biz sıfır ev aldık ama sanki yeni evleri kartondan yapmışlarr.
ses yalıttımı iğrenç, camlar ısıcam olmadığından nem ve küf yapıyor. Evin içi çok temiz güzel görünse de dandik malzeme kullanılmış, şimdiden tezgah kabardı falan...Evin içini komple tekrar yaptıracağız.
Ben eski bina tercih ederdim sanırım, şu sıkıntıları gördükten sonra.
Büyük şehirlerde sıfır 140m2yi siz 300 bin den aşağı alamazsınız bence sıfırı tercih edin eski eve o kadar para vermeye değmez ki yeni evi alırsanız kentsel dönüşümden dolayı evin fiyatı 250bine çıkar siz kâr etmiş olursunuz.
Eski evi almış olsanız masraf etmeniz gerekebilir,oda neredeyse sıfır evle aynı parayı bulur,her sıfır evde kötü olacak diye birşey yok çok iyi yapılmış evler de var,biz de oturduğumuz evi alalı 4. Seneye girecek konumu ve çevresi olduğu için fiyatı çok yükseldi biz de sıfır aldık ve klimayı duvara bile zor monte ettiler duvar bir türlü delinmedi adam takıncaya kadar akla karayı seçti sağlam yapıldığı belli dedi usta,çünkü eski evimizde duvar çabuk delinmişti pat diye eski ev duvarlar inceydi,biz aldığımızda evin fiyatı 110 bin arasındaydı 115 bini buldu tapusu ıvırı zıvırıyla,165 mt kare 3+1 şimdi sitede doğal gazı olmayanlar 170 bin arası doğal gazı olanlar 180 ile 190 arası gidiyor bayağı bir fark attı.