Bence finans kurumlarina basvurun faiz haram
Nasil yani ???Bence finans kurumlarina basvurun faiz haram
Konu nasil diyanete falan geldi, anlamadim ?Ben fetva hocalarindan duydugumu yazıyorum .eger oyle olsaydi kimse o vebale girmezdi ama isterseniz diyanetin alo fetva hattina sorun
Ben fetva hocalarindan duydugumu yazıyorum .eger oyle olsaydi kimse o vebale girmezdi ama isterseniz diyanetin alo fetva hattina sorun
bende prof. finans hocasının dediğini yazdim. derste öle gördük. mantikende öle. parayı bedava vermiyorlar. aldiklarida diğer bankalarin faiz oranindanda fazla.
Murabaha usulünde banka evi satın alıyor kârıyla sana satıyor bunda günah yok ki
pardon kktb nedir acabaKısa sürede 1-2 yıl almak şstiyorsanız mecbur borca gireceksiniz şartlarımız benziyormuş sizinle aşağı yukarı ve ktkb faizsiz olarak gecen krediyi kullandık
finans kurumlarida faiz. karpayi vs hepsi faiz.
Ben fetva hocalarindan duydugumu yazıyorum .eger oyle olsaydi kimse o vebale girmezdi ama isterseniz diyanetin alo fetva hattina sorun
kullandığınız kredi ne kadar ve nasıl ödeme şeklinde aldınız bana yazarmısınzı?Kısa sürede 1-2 yıl almak şstiyorsanız mecbur borca gireceksiniz şartlarımız benziyormuş sizinle aşağı yukarı ve ktkb faizsiz olarak gecen krediyi kullandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?