Elimde Birikim var ev almak istiyorum heba olmasın diye. Ama nasıl olur bilmiyorum birkaç alternatiften bahsetmek istiyorum. İstanbul'da aileme yakın bir yerden yeni bina 70 80 M2 evler 5500 6000 civarı. Bu bizi biraz zorlayabilir. Krediyi de çok çekmek gerekiyor Birikim sıfırlanacak. Kira ederi 28 0 civarı. Evlerde balkon vs büyük ihtimalle olmayacak. Asansör var. Muhit iyi gelişen zengin villa projelerinin olduğu bir ilçe. Diğer alternatif de ev 200m2 cam balkon var. Evin içi lüks güzel dolapları da var. Memleketimde çocukken yazın gidip kaldığımız ilde. Gelişmiş düzenli sosyoekonomik düzeyi iyi bir yerde. Genelde okumuş kesimin yer aldığı bir muhitte 4500 4800 civarı. Kira ederi 25 28 civarı. Yalnız bu şehirlere şu an tayin istemiyorum. 5 10 sene sonrasında yaşayabileceğim yerler. İki şehirde de yaşayabilirim ama emin olamıyorum. Bahsettiğim küçük şehir benim için kolay bir şehir. Görme engelliyim ama ailemden kimse olmayacak eşimden de ayrılmayı düşünüyorum tek başıma ywpabilir miyim çocukla emin değilim. Gerçi çocuk 5 10 yıl içinde tabii büyümüş
olacak. Siz hangisini tavsiye edersiniz ev almak için?
Eşinizden ayrılmayı düşünüyorsanız hiç ev alıp onu da ortak etmeye gerek yok bence.Elimde Birikim var ev almak istiyorum heba olmasın diye. Ama nasıl olur bilmiyorum birkaç alternatiften bahsetmek istiyorum. İstanbul'da aileme yakın bir yerden yeni bina 70 80 M2 evler 5500 6000 civarı. Bu bizi biraz zorlayabilir. Krediyi de çok çekmek gerekiyor Birikim sıfırlanacak. Kira ederi 28 0 civarı. Evlerde balkon vs büyük ihtimalle olmayacak. Asansör var. Muhit iyi gelişen zengin villa projelerinin olduğu bir ilçe. Diğer alternatif de ev 200m2 cam balkon var. Evin içi lüks güzel dolapları da var. Memleketimde çocukken yazın gidip kaldığımız ilde. Gelişmiş düzenli sosyoekonomik düzeyi iyi bir yerde. Genelde okumuş kesimin yer aldığı bir muhitte 4500 4800 civarı. Kira ederi 25 28 civarı. Yalnız bu şehirlere şu an tayin istemiyorum. 5 10 sene sonrasında yaşayabileceğim yerler. İki şehirde de yaşayabilirim ama emin olamıyorum. Bahsettiğim küçük şehir benim için kolay bir şehir. Görme engelliyim ama ailemden kimse olmayacak eşimden de ayrılmayı düşünüyorum tek başıma ywpabilir miyim çocukla emin değilim. Gerçi çocuk 5 10 yıl içinde tabii büyümüş
olacak. Siz hangisini tavsiye edersiniz ev almak için?
Aram iyi sadece şöyle bir durum var. Ailemin yaşadığı şehir kalabalık ve çok çetrefilli diğer il daha sakin daha basit ve toplu taşıma ağı gelişmişAilenizle araniz iyiyse kimsesiz olmak yerine ailenizin olduğu şehri tercih edin .
Emin olamıyorum. Ailemin şehri İstanbul imkan olarak gelişmiş bir şehir ama hiç görmeyen biri için zorlayıcı olur mu diye düşünüyorum. Diğer şehir de toplu taşıma ile tüm şehir içi kolay ulaşılabilir ve insanların eğitim seviyesi yüksek çocuk açısından daha güvenli geliyorİlerde hangi şehirde yaşamak istiyorsunuz
100 M2 yanlış yazmışım200 metrekare evi ne yapacaksınız ki? Benim bir engelim olmamasına rağmen yine baş edemem temizliğiyle osuyla busuyla.
Kendinizi zora sokmadan, daha uygun fiyatlı daha küçük evler tercih etmelisiniz bence eğer ileride oturmayı planlıyorsanız.
Diğer şehir hangisi çocuklar kaç yaşındaEmin olamıyorum. Ailemin şehri İstanbul imkan olarak gelişmiş bir şehir ama hiç görmeyen biri için zorlayıcı olur mu diye düşünüyorum. Diğer şehir de toplu taşıma ile tüm şehir içi kolay ulaşılabilir ve insanların eğitim seviyesi yüksek çocuk açısından daha güvenli geliyor
Çocuk ilkokulda diğer şehir e...şehirDiğer şehir hangisi çocuklar kaç yaşında
Öğretmenmiydiniz? Birikim sizinse ve boşanmayı düşünüyorsanız ev almayın. Boşandıktan sonra alın.Çocuk ilkokulda diğer şehir e...şehir
Şu an değil plan yapıyorum. Faizler düşünce alamazsam Tren kaçar gibi geliyor yaz dönemi ona göre detaylı araştırmaya girmek istiyorum ama şehirde kararsızımÖğretmenmiydiniz? Birikim sizinse ve boşanmayı düşünüyorsanız ev almayın. Boşandıktan sonra alın.
Ailemle kalacağım için Kredi çekersem 40 civarı ödeyebilirim diye düşünüyorumÖğretmenmiydiniz? Birikim sizinse ve boşanmayı düşünüyorsanız ev almayın. Boşandıktan sonra alın.
Öğrenci kirayı ödeyebilir mi evi batırır mı memur çalışan aile olsa daha iyi olur sankiben yerinizde olsam öğrenciye ya da bekar çalışana vermelik 1+1 ev alır param yetiyorsa 2 tane alırım. Yatırım içinde böyle
Öyle demeyin kiracının bin bir türlüsünü gördüm. En güzeli ya öğrenci ya da bekar çalışan. Aile kiracımızda çok oldu iyisine denk gelince iyi ama gelmezseniz uğraşın durun. Öğrenci kirasını öder ailesi ile irtibatlı olursunuz. Diyelim ki ödeyemedi max yaza evden çıkmış olurÖğrenci kirayı ödeyebilir mi evi batırır mı memur çalışan aile olsa daha iyi olur sanki
Ev alacaksanız ailenizin olduğu şehirden alın,diğer şehirden almayın.Ev alındı hop tamam sorunlar bitmiyor o evle ilgilenecek birileri lazım,bir süre eviniz boş kaldı diyelim boru patladı su bastı,yangın çıktı kim ilgilenecek hiç kimsenin olmadığı bir şehirde.Kiraya verdiniz diyelim evde bir sorun çıktı gidip görmeniz gerek nasıl gidip bakacaksınız fotoğraf mı istenecek o yüzden ailenizin olduğu şehirden alın.Şu an değil plan yapıyorum. Faizler düşünce alamazsam Tren kaçar gibi geliyor yaz dönemi ona göre detaylı araştırmaya girmek istiyorum ama şehirde kararsızım
Bence Eskişehir İstanbul'dan daha iyi çocuk yetiştirmek içinŞu an değil plan yapıyorum. Faizler düşünce alamazsam Tren kaçar gibi geliyor yaz dönemi ona göre detaylı araştırmaya girmek istiyorum ama şehirde kararsızım