arkadaşlar bende evle ilgili derdim paylaşmak istedim sizinle biz eninde sonunda memlekete gidicez şimdilik kirada oturcaamıza bi evimiz olsun hem alınmış malın zararı olmaz giderken satarız elimizde az bi para wardı çarçur olmasın diye birazını dakrediyle destekleyerek sıfır arsa sahibinden aldığımız içinde oldukça uygun bi fiyata giriş kat 3+1 kombili bi daire aldık altımız bodrum ama ev soğuk olmuyo güney kuzey doğu 3 cepheli ve merkezde
şimdiii herşey güzel ama eşim bi türlü eve ısınamadı balkon yok çamaşırı evde kurutuyoruz bebek war çok havalandıramıyoruz duvarlar saten boyalı terleme yapıyo her gün duvar siliyo süpürgelikler bile ıslanıyo sabah kadar yaniii. komşular iyi kavga gürültü yok ama biz daha farklı hayal etmiştik hepsi çoluklu çocuklu büyük insanlar anlaşcak gidip gelcek kimsemiz yok
şimdi evi satmayı düşünüyoruz düşünün yani 6 aydır oturuyoruz yepyeni evi satıp ya kiraya çıkıcaz yada napcaz bilmiyorum :)
benim size tavsiyem sıfırda alsanız sizden önce alanlar oturanlar olsun konuşun evin durumun öğrenin tamam kapısı camı yeni değişcek bişey olmuyo ama kalorifer tesisatı su tesisatında sorunlar olabiliyo onlarda yeterince can sıkıyo
ara kat en iyisi olmasada yalıtımı iyi olmalı bizim Allah tan şansımız warmış o konuda
bide balkonlu olsun balkonsuz olmuyo gerçekten
uazattım ama bide bir şey sorayım neden terleme yapar fikri olan var mıdır