- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi cilekli_turta_
Ev sizin değil.Kayınpederinizin.Oğlu otursun diye ona vermiş.Diğer oğlu gibi.Tapu kayınpederde.Sonuçta miras yoluyla bölünecek.Kayınpeder müsade etmediği sürece olmaz.Merhabalar, benim kp im sağolsun eşim askerden döndükten sonra ona ev almış ve bu ev biz evlenene kadar 3 sene boş kalmıştı. Fakat herkes bu evin eşimin olduğunu biliyordu. Evlendigimizden beri burada oturuyorum şimdi bi bebeğim var ve ev 2+1 ilerisi için küçük . Ben de çalışıyorum ve kredi cekip benim maasimla krediyi odeyelim 3+1 daha geniş bi ev alalım istiyorum. Bebeğim okula baslamadan borç bitsin istiyorum.
Sorun su ki kaynim aile apartmanında oturuyor kp.imin alt katında. Onların evi bizimkinden büyük olsa da daha eski. Satıp başka ev de alamaz aile apartmani olduğundan bi de sadece kaynim çalışıyor maddi olarak buna gücü yetmez.keşke yetse de çok daha guzelinde oturma Ben evi büyütme düşüncemi onunla paylaştım. Kendisini severim ve hiç kötü niyetim yoktu. Ama birden yüzü asıldı ve bakalım kp müsade eder mi tapu onun üstüne dedi ben şok oldum. Eşim babasıyla birlikte çalışıyor ve cok çabalıyor işi için kp.de onun bu gayretini görüyor . Eltim buna da bozulduğunu ima etmişti daha öncesinde çünkü kaynim da eşim ve kp ile birlikte çalışıyor. Sorum şu; sizce bu aşamada ben ne yapmalıyım? Ev fikrini ertelemeli miyim ? Eltimin kiskandigini düşünüyorum bundan sonra onunla bişey paylasmamali miyim bilmiyorum
Edit: KP. İm iş için çektiği krediye bizim evi ipotek göstermiş bu ipotek seneye kalkacak ancak. Yazmayı unutmuşum