- Konu Sahibi kaderiminoyunu
kızlar biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum bu evde yaşadığım her sıkıntıya nasıl çare bulmalıyım size danışmak için üye oldum çünkü çok büyükbi çaresizlik ve çıkmaz içindeyim...lütfen bu konularda konu açınca kimse beni yadırgamasın öncelikle bunu belirteyim çünkügerçekten çıkmazdayım eşim beni anlamıo biliosunuz...birtek siz varsınız...güzel akıllarınızla bana yol gösterirseniz belki eşinin ailesiyle yaşayıpta sıkıntı çeken birini kurtarmaya vesile olursunuzki ben burda derman bulacağıma inanıyorum rabbimden sonra...eşime biranönce ev aldırma peşine düştüm..kiraya asla çıkmıyor .....şimdi ben diyorum ki 23 bin altınlar var...50 bin eşimçekse ki eşime o krediyi verirlermi bilmiyorum bunu da size soruyorum...eşim vermezler diyor birara verirler ipotek ettirince diyodu şimdi kredi çekmekten vazgeçti ailelerin verdiği gazla para biriktirmeye karar verdi...neyse 50 bin çekse 73 bin falan oluyor 10 da aileler yardım etse 83 milyara bulunduğumuz şehirde süper lüks daireler var burda evler ucuz...eşim 1100 alıyor bende girsem bir 600 -700 lük işe girsem olmadı 500 e 400 e de razıyım ...eşimin aldığı maaşla 650 falan kredi ödesek kalıyo eşimden 450 ...600 de ben alıyorum desek 1050 tl bize kalıyor .....kikendimizi toparlayana kadar kaynanamlarla yeme içme bir olur yatmaya gideriz bitekk böylece masrafları en aza indirmiş oluruz...ayağımızıda yorganımıza göre uzatsak bütçeye göre yaşasaksöyleyin bana geçim olmazmı ...çocukda yapmasak toparlayana kadar...benimde psikolojim düzelse....sizce mantıklı değilmi benim düşüncem bu ama eşime anlatamıyorum....bana kredi vermezlerdiyor ...birara aynen bu dediğimi yapacaktı karar almıştık aileler duydu ve vazgeçirdiler onu lanet olsun ki..lütfen bişeyler deyin akıl akıldan üstündür.....ben kurtulma yolları arıyorum...düzenimi kurmak istiyorum....psikolojikmen çöktüm beden olarak da ayrıca ..hergören noldu sana yaa diyor....lütfen biakıl