Kızlar polisliğe hazırlanmak için şehir değiştirdim. Bir ev arkadaşı buldum öğrenci . Her geldiğimde yok kankası yok arkadaşı yok komşusu hergün erkekle karşılaşıyorum evde. Eve hergün erkek arkadaşları geliyor yani. Onu geç apartmanda bir çocuk var kendisine yazıyor belli annesi eve gelip kızla tanışacakmış bugün. Ve ben bundan çok rahatsızım kırmadan kibarca nasıl uyanabilirim .
Başta tek başınıza çıkacaktınız bence milleti çek dur şimdi... Uyarsan da anlamaz böylesi kavga çıkartıp seni suçlu çıkarır ne biçim insansın ne diye rahatsız oluyorsun gibisinden...
Kibar olacam diye neden kendinizi kasıyorsunuz başlarım öyle arkadaşın anasına danasina istemiyorum deyip kestirip atacaksınız acaba o siiz bu kadar düşünüyor mu ayıp ediyor muyum diye
Bu kızla devam etmeniz zor bence. Huylu huyundan vazgeçmez derler, bir şey derseniz bu sefer ben de kira veriyorum vs olayına girer. Ayrıca gelen arkadaşları güvenilir mi bakalım, tehlikeli bence o kadar erkeğin gelip gitmesi. En iyisi siz kendinize başka bir yer bulun.
Şu kadar söyleyeyim ev arkadaşı dert yolun uzunsa ya onu gönder ya kendine bir yer bul .Çok sınırlı cazgır bir hal al hiçbirini yapamiyosan malesef kural şu ki bu kadar iyi niyet gosterirsen kendi hayallerindende olursun hayatinda kötü şekillenir .