ev arkadasi yada hayat arkadasi ne dersen de...

bakire olmamak ayri bir de ileride eski sevgilisiyle kari koca hayati yasamis birisi olmak var.
Katiliyorum. Hata yada degil, biriyle beraber olmakla, kari koca hayati yasayip sonra da hic evlenmedim demek cok farkli seyler. Sonucta evli insanlar gibi yasiyorlar ve bunu gizli yapiyorlar. Ustelik bundan zevk bile duyamiyor. Cunku vicdani yakasini birakmiyor. Boyle beraberlikler bir tek erkegin isine yarar. Nice gercekten istedigi ve acik acik yasadigi halde bu tur beraberliklerden pisman kadin varken bu kiz bu ic huzursuzlukla cok aci ceker.

is hakarete varınca benım de tepkı gostermem normal degıl mı sızce bın pısman oldum zaten actıgıma benım ıcımde bazen huzursz oluyorum dedım sebebını bulamadım fıkır ıstedım hakaret duymak ıcın acmadım

ozentı mı ozentı hayatlar yasamam sartlar neyı gosterırse onu mantıgıma uydurmaya calısırım ozel hayatımla ılgılı hcbır fıkre sahıp degılsınız ılle sevgılısyle aynı evde yasayanlar mı bekaretını kaybedıyor hatalarımdan da dogrularımdan da ben mesulum yarın bırgun ılıskım bıterde baska bırı olursa oda benım hata yada dogrularımı sorgulamaya curret edecek kadar basıt bı adam olmaz neyse terslemıyorum yanlıs anlmayınız sadece dusuncelerımı paylasıyorum o kadar

Bence aynı evde yaşamanın oluru-olmazı şartlara göre değişiklik gösterir. Şimdi ben "sevgiliyle aynı evde yaşamak" deyince nötrüm sanki ama kendi sevgilimi düşününce "E neden olmasın?" diyorum. Çünkü onunla aynı evde yaşanabilir bana göre; e öyle düşünüyorum ki seviyorum adamı siz de sevdiğiniz adamla aynı evdesiniz; elbette bu durumun olumsuz sonuçları da olabilir. Eğer "İkimiz de kendi payımıza düşeni göğüsleriz" diyorsanız ne âlâ.

Ama aile konusunda bir itirazım var. Aileniz size bulunduğunuz şehirde ev geçindirmeniz için belli bir meblağ gönderiyor anladığım kadarıyla.

Şimdi, siz birey olarak kararlarınızı kendiniz alabilirsiniz elbette. Neticede yetişkinsiniz; yasal olarak kendinizle ilgili tüm kararlar size ait. Tabii aynıları aileniz için de geçerli.

Benim kanaatim aile ile ilişkilerimizde belli sınırlar olması gerektiği yönünde. Yani ne siz hep hayatınızı onların istediği gibi yaşamaya mecbursunuz; ne de onların her koşulda sizi destekleme zorunlulukları var.

Gündelik hayatımızda kararlarımızın birçoğunu şartlara göre veriyoruz. Aileniz size "Her koşulda bu desteği kızıma veriyorum" diye değil de, "Benim ondan beklentilerimi karşıladığı koşullarda (aynı evde 'elin adamıyla' yaşamamak, gibi) bu desteği kızıma veriyorum" diye düşünerek destek oluyor olabilir. Bu durumda, yeni durumunuzdan haberdâr olmak ve bundan sonrası için sizinle olan ilişkilerini yeniden gözden geçirmek onların da hakkıdır diye düşünüyorum.

ben onların hala kucuk kızları olabılırım onlar benı hala oyle goruyor olabılırler ama her cocuk aılesının dısında ıcınde farklı bır hayat yasar buradakı annelerımız bunu kabul etmek ıstemıyorlar ama oyle aramızda kusak farkı var ve benımde akıp gıden omrum hayatım yıllarım var tum tercıh ve kararlarımı aılemın ısteklerıne göre yapsam bu yasantı benım yasantım mı olur aılemın mı dını ve etık acıdan hos gorunmedıgını bılıyorum ama dusundugunuz gbı bır hayat yasanmıyor herkes zannedıyor kı cocuk kızı kullanıyor her ısı yaptırıyor cınsellık yasıyor ohh oyle bır hayat yok ben boyle bır hayatın ıcınde degılım sızde benımle aynı durumda mısınız ?

İsterseniz konunuzu kapattırabilirsiniz..
Editörümüz Okypete hanıma msj atmanız yeterli.

haklısınız soyledıgınız seyı yapmak bende cok ısterdım bahaneler de sıralamak ıstemıyorum ama malesef bu mumkun degıl kı bu durumda aılemın en son dusunecegı sey maddıyat olur

haklısınız soyledıgınız seyı yapmak bende cok ısterdım bahaneler de sıralamak ıstemıyorum ama malesef bu mumkun degıl kı bu durumda aılemın en son dusunecegı sey maddıyat olur
Tabii tabii, örneklemesi en kolay durum olduğu için parayla örnekledim ben de. Yoksa size verdikleri sevgi, vb. de örneklenebilir.

Neyse, size iyi şanslar dilerim. Siz annelere bakmayın, onlar bazen "doğurduk" diye çocuklarını tapuladıklarını düşünüyorlar

onyargılarından onunu goremıyorsun bende senın etrfaındaki ınsanlara acıdım kımseye sen oylesın boylesın demedım ben once bana yazılana baksaydın anlardın belkı onca soyledıgımın arasında ıkı kelımeyı alıp onume getırıyorsun sana sabıt fıkırlerınle mutluluklar dılerım ama bıraz zor cevap yazmazsan sevınırım hakarete vardırdın muhabbetı konusmak ıstemıyorum

yorumları bır okusanız gorsenız aman yarabbım boyle baskıcı oldukları ıcın sonra benım evladım neden bna bunu yaptı neden benım basıma geldı dıyorlar bır rahat bıraksalar bu kadar cok hataya dusmeyecek cocuklar kı sanıyorum cogu da cocugundan yasadıgı gordugu ıcın boyle tepkılıler bu tarz kadınlar benım kızım onu yapmaz bunu yapmaz dıye dolanıp her haktı yıyen cocukların annelerı oluyor en buyuk suclular da kendılerınhalbukı ınsanları tercıhlerınyuzunden asla yargılamam yargılanmak da ıstemem yorumunuz ıcın de cok tesekkur ederım :)

çok haklısın , bende bu durumdayım ve aynı düşünüyoruz.. ben de huzursuz oluyorum annemlerden habersiz olunca ama böyle olması gerekiyor.. onların hayatını yasayamayız, bizim de düşüncelerimiz var sonuc itibariyle.. amaan.. takma bunları.. herkeesin kendi hayatı kendi düşüncesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…